לא מבין איך המכס עובד אחרי כמה קניות מעל 75 דולר.
כמו שאני מבין צריכים לשלם על כל מוצר מעל שווי של 75 דולר, לא?
אחרי כמה קניות אני לא מבין למה על חלקם שילמתי ועל חלקם לא. הזמנתי אוזניות ב200 דולר ושילמתי. הזמנתי אוזניות ב170 דולר מאותו אתר (massdrop) - לא שלמתי. אחרי כמה חודשים מזמין עוד אוזניות מאותו אתר שוב פעם ב200 ולא שילמתי שוב פעם. עכשיו מזמין amp מאתר אחר (audio-gd) ב370 ומשהו דולר ולא משלם מכס. מזמין עוד amp מאתר אחר (jds labs) ב138 דולר ומשלם על זה מכס? מה קורה פה?
על כל החבילות המחיר האמיתי היה רשום (על חלקם לא כולל המשלוח) ונשלחו דרך UPS\DHL. מישהו יכול להסביר?
אחרי כמה קניות אני לא מבין למה על חלקם שילמתי ועל חלקם לא. הזמנתי אוזניות ב200 דולר ושילמתי. הזמנתי אוזניות ב170 דולר מאותו אתר (massdrop) - לא שלמתי. אחרי כמה חודשים מזמין עוד אוזניות מאותו אתר שוב פעם ב200 ולא שילמתי שוב פעם. עכשיו מזמין amp מאתר אחר (audio-gd) ב370 ומשהו דולר ולא משלם מכס. מזמין עוד amp מאתר אחר (jds labs) ב138 דולר ומשלם על זה מכס? מה קורה פה?
על כל החבילות המחיר האמיתי היה רשום (על חלקם לא כולל המשלוח) ונשלחו דרך UPS\DHL. מישהו יכול להסביר?
אתה רוצה הסבר לרנדומליות בגביה ?yuckfou כתב:כמו שאני מבין צריכים לשלם על כל מוצר מעל שווי של 75 דולר, לא?
על כל החבילות המחיר האמיתי היה רשום (על חלקם לא כולל המשלוח) ונשלחו דרך UPS\DHL. מישהו יכול להסביר?...
זה הסבר דומה לתופעה שפועלי בניין זרים בארץ נהרגים כמו זבובים והכל ממשיך כרגיל
ושקטנועים שועטים על המדרכות בשכונות מגורים
ושרוכבי אופניים חשמליים חוצים כביש באור אדום בלילה עם בגדים שחורים, ללא פנסים או מחזירי אור ותוך כדי דיבור בטלפון
ו...... נו, הרשימה ארוכה
ההסבר הוא: רשלנות וזילזול בנוהלים/חוקים
אבל פה דווקא אנחנו מרוויחים לשם שינוי מהרשלנות של עובדי הדואר
מבקר המדינה ציין את התופעה בדו"ח שלו אבל מהכיוון ההפוך לצרכנים: מבחינתו זה הפסד הכנסות למדינה.