שלום
היה נציג של פרטנר אצלנו היום והציע לעבור לטרפיל של פרנטר
בעיקרון 179 שקלים שזה כולל אינטרנט של תשתית וספק 200 מגה, 3 ממירים, וטלפון. ללא עלות של התקנה, וחודש ראשון לניסיון בחינם
רציתי לשמוע פה מבעלי ניסיון, האם בגדול אתם ממליצים על הטלווזיה והאינטרנט שלהם?
עד עכשיו הייתי בהוט, וחוץ מהמחירים שלהם, אין לי הרבה תלונות, (אה, גם הממירים שלהם קצת מיושנים ולא עדכניים, אבל בקטנה)
אפשרי לחסוך אצלהם עוד משהו בפרטנר, אני זוכר שבזמנו היה מדובר על זה שעדיף לקנות 3 סטרימרים של שיאומי, ולעשות בפרטנר רק את המנוי ללא השכרה של הסטרימרים.
יש למישהו רעיון אם אפשרי לעשות את כל החבילה ללא המרכיב של הטלפון ואז להוזיל עוד את החבילה שלהם? הנציג לא ממש שש לעשות חיבור של דאבל במקום טריפל, ומנסה למכור חבילה כוללת כמובן
האם בכל עמדה של טלוויזיה אני אצטרך לעשות תשתית לאינטרנט על מנת לחבר את הסטרימרים לפרטנרTV? כי כרגע יש לי הוט, עם ממירי פייבר בוקס, והם דאגו לי לנקודת אינטרנט ליד כל טלוויזיה, מה בעצם עושים במקרה של פרטנר?
עוד אי אילו אנקדוטות שלא עולות לי לראש אבל יש לקחת בחשבון לטובה/לרעה כשעוברים אליהם?
בתודה
רמי
שאלה לגבי התחברות לטריפל של פרטנר
- 1OrenBen-Moshe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
פרטנר יתנו לך מוקה כדי לחבר את הטלווזיות בחדרים לסטרימרים שלהם
אתה לא יכול לקנות סטרימר פרטי של שיאומי ולהתחבר לפרטנר TV איתם. פרטנר לא מאפשרים את זה. (סלקום TV כן מאפשרים)
ולא הבנתי משהו, יש לך פייברים של הוט, מזתאמרת הם דאגו לך לנק' אינטרנט לכל טלוויזיה? אני יודע שאפשר להתחבר למיני פייברים בשביל לקבל אינטרנט קווי, אבל הם מחוברים לטלוויזיה עם קואקס (כבל לבן) וככה נותנים כבלים, לא קשור לאינטרנט
אתה לא יכול לקנות סטרימר פרטי של שיאומי ולהתחבר לפרטנר TV איתם. פרטנר לא מאפשרים את זה. (סלקום TV כן מאפשרים)
ולא הבנתי משהו, יש לך פייברים של הוט, מזתאמרת הם דאגו לך לנק' אינטרנט לכל טלוויזיה? אני יודע שאפשר להתחבר למיני פייברים בשביל לקבל אינטרנט קווי, אבל הם מחוברים לטלוויזיה עם קואקס (כבל לבן) וככה נותנים כבלים, לא קשור לאינטרנט
אם אתה רוצה לא לשלם שכירות על הקופסאות שלהם אפשר לקנות AppleTV ולהתקין את האפליקציה של פרטנר עליהם, כמובן לא אידיאלי לכולם כיוון שהאפל טיוי יקר מצד שני אני יכול לומר לך שאצלי בבית פיזרתי 3 אפל טיוי ואני מבסוט כיוון שיש להם ערך מוסף לאנשים כמוני שמושקעים ב eco system של אפל.