רכב חדש

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #41 

esloan כתב:תתחדש. אני עם טיגואן מעל שנה (פרטי). נהנה מכל רגע. יושב היטב על הכביש, אחיזה של גולף. קשיח מעט אך מייצר תחושת בטחון. היגוי, גיר ומנוע משובחים.
...
·

זו אשליה. בעבר היו באמת הבדלים בין המכוניות, כיום המצב השתנה בגלל רכיב אחד לואו טקי ופשוט, עשוי מגומי, בצבע שחור, קוראים לו צמיג. בעבר הצמיגים היו צרים, מכל מני סיבות, משיקולי מחיר, ומשיקולי ביצועים - הספקי המכוניות היו נמוכים יותר. יצרני המכוניות היו צריכים להתאמץ ולהשקיע במתלים וכיוצא בזה.
כיום נדיר לראות מכונית עם צמיגים ברוחב של פחות מ 190 מילמטר (בהשוואה ל 160 ואף פחות בעבר).
כל המכוניות היום "יושבות היטב על הכביש". הן לא רוקדות יותר. מה שאתה חש- תחוש בכל מכונית. אין יותר ענייני אחיזה.
כיום הפרמטר שמשפיע יותר הוא גובה או יותר נכון מרכז הכובד של המכונית, וזה מהסיבה הפשוטה שיש הרבה רכבי SUV (מה שקוראים "ג'יפ"). הם אוחזים פחות טוב, אי אפשר לנצח את זה, זו פיזיקה פשוטה. לטיגואן אין, ולא יכולה להיות, אחיזה של גולף.
אם תעשה ניסוי ותנסה לקחת איתו פניה במהירות גוברת הולכת, ותשווה עם גולף, הוא יאבד אחיזה קודם ויתהפך קודם.

אפשר אולי לנצח את זה עם מתלים אקטיביים, אבל אלו קיימים למיטב ידיעתי רק במכוניות הרבה יותר יקרות.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #42 

oferlaor כתב:תודה. משהו אלד שלא הצלחתי לקבל זה תמונה של המצלמה 360. יש לך אפשרות לצלם ולהעלות בבקשה?
...
אין לי את זה..

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #43 

כנראה פיצ׳ר חדש

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #44 

ולליסינג היה רק את הגרסא הבסיסית (סטייל).
...
הייתי תחת הרושם שהגרסא הבסיסית היא AMBITION... אולי טעות שלי,
STYLE אמורה להיות הגרסא המשודרגת.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #45 

יתכן שזה פספסוס שלי...

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #46 

kaplaey2 כתב:
...
...
הייתי תחת הרושם שהגרסא הבסיסית היא AMBITION... אולי טעות שלי,
STYLE אמורה להיות הגרסא המשודרגת.
...
אתה צודק.
·

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #47 

אז מה זה אומר, עושים ביטול עסקה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #48 

קיבלתי את הרכב. מגניב לגמרי. יש כמה נקודות פחות טובות מהמקבילה של סקודה: זה בד+זמש (במקום עור+זמש) ואין התאמת מושב חשמלית בין נהגים שונים.

מעבר לזה רכב ממש כיפי. ניקח אותו בקרוב לסיבוב 4x4 אבל בינתיים זה מרגיש כמו חללית ביחס לטכנולוגיה של הסופרב בן 4 הקודם שלי. להפתעתי גם החוסר שמירת נתיב ומוביליי בינתיים לא מציקים מדי. נראה אם זה ימשך...

משהו אחר שלא הבנתי. יש כפתור ברכב למענה קולי. הנחתי שזה טריגר לסירי (או הסייען של גוגל). בפועל זה אומר לי שאני צריך להגיע לדילר לפתוח את זה והליסינג אמרו שזה פקודות קוליות של הרכב עצמו ולא של הטלפון. האם יש דרך לשחרר את זה בלי להגיע לסוכנות והאם יש דרך שזה יהיה פשוט טריגר סירי ולא עוד סייענית שלא מעניינת?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #49 

תתחדש!

לטעמי עור פלוס זמש פחות פרקטי אבל אולי זה רק אני.

בלי קשר, פעם ראשונה שאני קורא את החתימה שלך ולאחרונה יצא לי לפרסם מחיר של קניה קבוצתית. מתנצל על כך.

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”