סידור ארון תקשורת בבית
@mescaline
אם הבנתי את כוונתך - אני מדבר על ארון תקשורת. שם יש לי את נקודות החיבור לADSL עבור הראוטר והכבלים מכל הבית מתנקזים לשם ומתחברים אליו. יש שם גם רכיבים כאלה ואחרים של YES.
בלאגן אטומי, אבל לא משהו מאוד מסובך.
יש חברות שעושות את זה עבור לקוחות פרטיים?
תודה!
אם הבנתי את כוונתך - אני מדבר על ארון תקשורת. שם יש לי את נקודות החיבור לADSL עבור הראוטר והכבלים מכל הבית מתנקזים לשם ומתחברים אליו. יש שם גם רכיבים כאלה ואחרים של YES.
בלאגן אטומי, אבל לא משהו מאוד מסובך.
יש חברות שעושות את זה עבור לקוחות פרטיים?
תודה!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כל טכנאי שמתקין רשתות יכול לסדר לך ארון תקשורת.
זה לא מסובך בכלל, גודל הארון יכתיב עד כמה זה יכול להיות יפה ומקצועי.
תעלה תמונה של המצב הקיים ננסה לעזור...
זה לא מסובך בכלל, גודל הארון יכתיב עד כמה זה יכול להיות יפה ומקצועי.
תעלה תמונה של המצב הקיים ננסה לעזור...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
המצב כיום.
[img2=374x900]http://oi63.tinypic.com/68bexh.jpg[/img2]
כמו כן יש שם מספר כבלים שהייתי שמח לדעת מאיזו נקודה בבית הם מגיעים (למספר ולמפות אותם)
[img2=374x900]http://oi63.tinypic.com/68bexh.jpg[/img2]
כמו כן יש שם מספר כבלים שהייתי שמח לדעת מאיזו נקודה בבית הם מגיעים (למספר ולמפות אותם)
עם אתה לא רוצה להשקיע הרבה, קנה שקית אזיקונים ותעשה לבד טיפה סדר פשוט תרשום בגוגל ארונות תקשורות ותראה תמונות איך הכבלים מסודרים. עם יש לך כסף תזמין בנאדם שיקצר לך את הכבלים ויעשה קוסמטיקה ואולי גם יכוון אותך לאביזרים אחרים כמו מערכות שמע או מצלמות.
פשוט מתסיס לראות איך העובדים השכירים של בזק\הוט\יס באים וכל אחד דואג שהחוט שלא יהיה מחובר ולא משנה איך העיקר שיעוף ללקוח הבא.
אצלי שהיה מגיע מתקין\טכנאי כזה אני פשוט יושב לו על הראש שיסדר את כל החוטים שקשורים לחברה ששלחה אותו.
היום בבית הקיים כבר מהתחלה החברה שעשתה אצלי את התקשורת דאגה לכל זה אבל במצב כזה שכל פעם מגיע מתקין אחר זה נורא.
אצלי שהיה מגיע מתקין\טכנאי כזה אני פשוט יושב לו על הראש שיסדר את כל החוטים שקשורים לחברה ששלחה אותו.
היום בבית הקיים כבר מהתחלה החברה שעשתה אצלי את התקשורת דאגה לכל זה אבל במצב כזה שכל פעם מגיע מתקין אחר זה נורא.