מתי הזמן הטוב ביותר לרכישת טלויזיה פרימיום?
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
אני מעוניין לרכוש את ה-Q9FN או OLED C8 (עדיין לא החלטתי).
השאלה שלי היא מתי עדיף לרכוש את הטלויזיה מבחינת עלות. האם להמתין להגעת דגמי 2019? מתי הם יגיעו?
אני מעוניין לרכוש את ה-Q9FN או OLED C8 (עדיין לא החלטתי).
השאלה שלי היא מתי עדיף לרכוש את הטלויזיה מבחינת עלות. האם להמתין להגעת דגמי 2019? מתי הם יגיעו?
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
המחיר שלהם כבר לא ישתנה בצורה מהותית. מה שכן דגמי 2019 של הQ9FN (יקרא Q90) הולכים להיות מענינים, עם זוויות צפיה מושלמות.
בכל מקרה דגמי העל הם תמיד התמורה הכי גרועה לכסף ( ו C8 הוא לא דגם העל של LG, פשוט המחיר שלו שפוי יחסית לתמחור הטכנולוגיה של OLED). בקטגוריה הזאת כואב הלב וקצת לא הגיוני לקנות משהו שהוא סוף דגם. חבל, מעבר לפינה יש משהו משופר משמעותית, מה זה כבר עוד 20% לעלות... גם ככה מוציאים עוד המון כסף בשביל בערך שנה של הנאה של טכנולוגיית הקצה. אחרי שנה זה כבר הרבה יותר זול (ואכן - הFALD הולך להיכנס השנה עד לסידרה 7 של ה QLED - ה Q70 ,למעשה רק ה Q60 לא תהיה FALD).
בכל מקרה דגמי העל הם תמיד התמורה הכי גרועה לכסף ( ו C8 הוא לא דגם העל של LG, פשוט המחיר שלו שפוי יחסית לתמחור הטכנולוגיה של OLED). בקטגוריה הזאת כואב הלב וקצת לא הגיוני לקנות משהו שהוא סוף דגם. חבל, מעבר לפינה יש משהו משופר משמעותית, מה זה כבר עוד 20% לעלות... גם ככה מוציאים עוד המון כסף בשביל בערך שנה של הנאה של טכנולוגיית הקצה. אחרי שנה זה כבר הרבה יותר זול (ואכן - הFALD הולך להיכנס השנה עד לסידרה 7 של ה QLED - ה Q70 ,למעשה רק ה Q60 לא תהיה FALD).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
-
nadabometal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
@ice2k לא הבנתי.
אז אתה אומר שטלויזיות פרמיום החדשות הן השקעה פחות כדאית עקב העלות שלהן ?
או שכדאית עקב העדכונים?
בלי קשר , ידוע מה יהיה המחיר של הדגמים החדשים בארץ ? לפי נסיון בעבר?
לדוגמא כמה יעלה ה Q90?
·
אז אתה אומר שטלויזיות פרמיום החדשות הן השקעה פחות כדאית עקב העלות שלהן ?
או שכדאית עקב העדכונים?
בלי קשר , ידוע מה יהיה המחיר של הדגמים החדשים בארץ ? לפי נסיון בעבר?
לדוגמא כמה יעלה ה Q90?
·
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
הוא אומר שדגמי הפרימיום הם לא VFM. ככל שעולים בסדרות משלמים יותר על כל קפיצה שמוסיפה פחות.
הוא אומר שאם כבר פרימיום אז לא ברור לא מה ההגיון לקחת דגם ישן כשכבר יש חדש. אם פרימיום אז עד הסוף.
התמחור אצל סמסונג גבוה בהתחלה. לאחרונה התחרות מחייבת אותם לתת מחירים שפוים יותר.
הוא אומר שאם כבר פרימיום אז לא ברור לא מה ההגיון לקחת דגם ישן כשכבר יש חדש. אם פרימיום אז עד הסוף.
התמחור אצל סמסונג גבוה בהתחלה. לאחרונה התחרות מחייבת אותם לתת מחירים שפוים יותר.