לפני קניה של טלפון חדש - המלצות \ דיס-המלצות? (פירוט בפנים)
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני מחזיק היום ב Mi 6 בגרסה הבכירה (Ceramic). נשבר המסך ואף אחד לא מוכן \ מסוגל לתקן אותו, אז הגיע הזמן להחליף.
תקציב - עד 3K (כמובן שמעדיף בפחות). לא מחפש פיצ'ר מסויים, אבל חשוב שיהיה טלפון איכותי, מהיר וטוב.
אשמח להמלצות בעד \ נגד לגבי דגמים מובילים שמצאתי:
OnePlus 6/T
Note 9
S9
Pocophone
Mi 8 (גרסה בכירה או רגילה)
עוד המלצות?
תודה!
תקציב - עד 3K (כמובן שמעדיף בפחות). לא מחפש פיצ'ר מסויים, אבל חשוב שיהיה טלפון איכותי, מהיר וטוב.
אשמח להמלצות בעד \ נגד לגבי דגמים מובילים שמצאתי:
OnePlus 6/T
Note 9
S9
Pocophone
Mi 8 (גרסה בכירה או רגילה)
עוד המלצות?
תודה!
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

מקפיץ...
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

@olorin
תודה!
ניסיתי את כוווולם. לצערי המסך אצלי במכשיר מגיע עם חיבור '''ה משאר ה mi 6 שבשוק.
תודה!
ניסיתי את כוווולם. לצערי המסך אצלי במכשיר מגיע עם חיבור '''ה משאר ה mi 6 שבשוק.
@PCingAddict
אני לא יכול להגיד הרבה על Pocophone וMi 8, אבל את ההשוואה של OP6 מול Note 9/S9 אחרי שהNote 4 שלי נפטר עשיתי באופן די מעמיק והלכתי בסופו של דבר על OP6.
אלה היתרונות של OP6 מול 9 Note (אני משווה מולו כי הוא פשוט מכשיר יותר חזק מS9):
מהירות!!! הNote שנמכר בישראל בעל SOC של Exynos שבגלגול הנוכחי הרבה פחות טוב מSD845.
חיי סוללה ארוכים יותר.
ממשק גוגל נקי ללא bloat.
מחיר נמוך יותר על אותו נפח אחסון וRAM.
היתרונות של Note מול OP6:
מצלמה טובה יותר.
פוטנציאלית מסך טוב יותר, אם כי ההבדל ברזולוציה לא ממש מורגש. שניהם בעל מסך OLED מאד איכותי.
עמידה בתקן IP68.
חריץ לMicro SD.
ממשק USB 3.1.
Iris Scanner.
אם היה זמין בזמן הקנייה האחרונה שלי כנראה הייתי הולך איתו.
אני לא יכול להגיד הרבה על Pocophone וMi 8, אבל את ההשוואה של OP6 מול Note 9/S9 אחרי שהNote 4 שלי נפטר עשיתי באופן די מעמיק והלכתי בסופו של דבר על OP6.
אלה היתרונות של OP6 מול 9 Note (אני משווה מולו כי הוא פשוט מכשיר יותר חזק מS9):
מהירות!!! הNote שנמכר בישראל בעל SOC של Exynos שבגלגול הנוכחי הרבה פחות טוב מSD845.
חיי סוללה ארוכים יותר.
ממשק גוגל נקי ללא bloat.
מחיר נמוך יותר על אותו נפח אחסון וRAM.
היתרונות של Note מול OP6:
מצלמה טובה יותר.
פוטנציאלית מסך טוב יותר, אם כי ההבדל ברזולוציה לא ממש מורגש. שניהם בעל מסך OLED מאד איכותי.
עמידה בתקן IP68.
חריץ לMicro SD.
ממשק USB 3.1.
Iris Scanner.
LG V40עוד המלצות?...
אם היה זמין בזמן הקנייה האחרונה שלי כנראה הייתי הולך איתו.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא ממליץ על Lg, חברה לא אמינה כבר כמה שנים ברצף והמכשירים שלה נחותים לעומת מכשירים אחרים.
פוקופון F1 אחלה טלפון. תמורה מעולה למחיר, ובכלל. אבל לא חושב שתרגיש שיפור משמעותי כל כך מהMi6 (גם לי יש Mi6).
על הMi8 לא הייתי ממליץ. אם כבר, אז הפוקופון לדעתי יותר פרקטי.
גם אני ממליץ על הOnePlus 6/6T ומסכים עם כל מה שנאמר לגביו מעליי, לאחי יש את ה6T והוא חיית ביצועים. מהיר בטירוף, יש לו טעינה סופר מהירה, חיי סוללה מעולים, עדכוני תוכנה מהירים ותמיכה ל3 שנים - רק וואנפלאס וגוגל מבטיחות תמיכה בעדכוני תוכנה ל3 שנים, כל השאר לשנתיים.
אם אתה רוצה שדרוג משמעותי יותר, אם תוכל להשיג ולהיות עם טלפון זמני לתקופה קצרה, הייתי ממליץ לך לחכות קצת עם הקנייה.
מחר שיאומי וסמסונג מכריזות על הMi9 ועל הגלקסי S10/S10+.
הגלקסי בטוח יהיה יקר מאוד ויעבור את התקציב שלך. בנוגע לMi9, אין סיכוי שהוא יעבור את ה3K, המחיר ההתחלתי שלו בסין כבר נחשף והוא יהיה 500 דולר.
רוב הפרטים על הMi9 כבר נחשפו ועל פניו נראה שהם השקיעו יותר באיכות בנייה עם הפרטים הטכניים הכי עדכניים ומתקדמים שיש.
פוקופון F1 אחלה טלפון. תמורה מעולה למחיר, ובכלל. אבל לא חושב שתרגיש שיפור משמעותי כל כך מהMi6 (גם לי יש Mi6).
על הMi8 לא הייתי ממליץ. אם כבר, אז הפוקופון לדעתי יותר פרקטי.
גם אני ממליץ על הOnePlus 6/6T ומסכים עם כל מה שנאמר לגביו מעליי, לאחי יש את ה6T והוא חיית ביצועים. מהיר בטירוף, יש לו טעינה סופר מהירה, חיי סוללה מעולים, עדכוני תוכנה מהירים ותמיכה ל3 שנים - רק וואנפלאס וגוגל מבטיחות תמיכה בעדכוני תוכנה ל3 שנים, כל השאר לשנתיים.
אם אתה רוצה שדרוג משמעותי יותר, אם תוכל להשיג ולהיות עם טלפון זמני לתקופה קצרה, הייתי ממליץ לך לחכות קצת עם הקנייה.
מחר שיאומי וסמסונג מכריזות על הMi9 ועל הגלקסי S10/S10+.
הגלקסי בטוח יהיה יקר מאוד ויעבור את התקציב שלך. בנוגע לMi9, אין סיכוי שהוא יעבור את ה3K, המחיר ההתחלתי שלו בסין כבר נחשף והוא יהיה 500 דולר.
רוב הפרטים על הMi9 כבר נחשפו ועל פניו נראה שהם השקיעו יותר באיכות בנייה עם הפרטים הטכניים הכי עדכניים ומתקדמים שיש.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
הMi9 הושק כבר היום בברצלונה, עולה 450 יורו, מחיר התחלתי.
זה אומר שהוא יגיע ממש בקרוב לארץ.
זה אומר שהוא יגיע ממש בקרוב לארץ.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

לאחר התלבטויות רבות, טסטים על טלפונים אמיתיים, ולמרות הסתייגויות של חלק מחברי הפורום - הוזמן Note 9.
תודה לעוזרים!
תודה לעוזרים!