איזה מקרן יותר טוב? BenQ TK800 או View Sonic px 727
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
@Gold7299
לא מכיר את הויוסוניק. ה tk800 מקרן "כניסה" נהדר לעולם ה 4k. אל תצפה לקונטרסטיות מרשימה ולא ל"שחורים" שחורים. אחלה מקרן ביחס למחיר. מאיזה אמזון אתה מביא אותו וכמה יוצא לך?
לא מכיר את הויוסוניק. ה tk800 מקרן "כניסה" נהדר לעולם ה 4k. אל תצפה לקונטרסטיות מרשימה ולא ל"שחורים" שחורים. אחלה מקרן ביחס למחיר. מאיזה אמזון אתה מביא אותו וכמה יוצא לך?
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
@Gold7299
ללא ספק הייתי הולך על ה tk800. העוצמה שלו חזקה משמעותית ,3000 אנסי לעומת 2200 בויוסוניק ואני גם ראיתי את התמונה שלו אצל חבר שרכש בארץ לפני שבוע...נראה באמת טוב. אגב, לא מבין למה אתה לוקח סיכון ומביא מאמזון כשבפועל אין לך שירות בארץ... הוא קנה עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ב 6900 שח. אם תביא לבד כולל המעמ והמשלוח יעלה לך כ 5900.
ללא ספק הייתי הולך על ה tk800. העוצמה שלו חזקה משמעותית ,3000 אנסי לעומת 2200 בויוסוניק ואני גם ראיתי את התמונה שלו אצל חבר שרכש בארץ לפני שבוע...נראה באמת טוב. אגב, לא מבין למה אתה לוקח סיכון ומביא מאמזון כשבפועל אין לך שירות בארץ... הוא קנה עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ב 6900 שח. אם תביא לבד כולל המעמ והמשלוח יעלה לך כ 5900.
אני אוהב את איכות הבניה של המוצרים שלהם, המקרנים בפרט, והם מאוד אמינים.
לטעמי החברה הקוריאנית הזו מעולה ונותנת VFM גבוה. גם מסכי המחשב שלהם מעולים.
לגבי המקרן, כמו שרשמו, יש לו עוצמת אור גבוהה בכמעט 30% מה-View Sonic, תמיכה ב-3D, גלגל צבעים חדש ומשופר RGBW.
בכל מקרה שווה לבדוק במחיר הזה את הויויטק שהמלצתי עליו. כבר ברמה של האופטומה 60.
לטעמי החברה הקוריאנית הזו מעולה ונותנת VFM גבוה. גם מסכי המחשב שלהם מעולים.
לגבי המקרן, כמו שרשמו, יש לו עוצמת אור גבוהה בכמעט 30% מה-View Sonic, תמיכה ב-3D, גלגל צבעים חדש ומשופר RGBW.
בכל מקרה שווה לבדוק במחיר הזה את הויויטק שהמלצתי עליו. כבר ברמה של האופטומה 60.