כמה שאלות לגבי הדגם LC32AX5 של שארפ!
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
דגם שמיובא ע"י י.שלום ביבוא מקבילי (לא יבואן רשמי, ראלקו במקרה של שארפ)
מבחינת נתוני יצרן נראה שהוא מקביל לסדרה SA1.
הכי טוב זה לראות בעיניים את שניהם באותו שידור (TV,DVD...) ולהשוות.
אני בכל אופן לא ממליץ לקנות מיבוא מקביל .(יש לא מעט תלונות על שרות של יבואנים כמו י.שלום)
מבחינת נתוני יצרן נראה שהוא מקביל לסדרה SA1.
הכי טוב זה לראות בעיניים את שניהם באותו שידור (TV,DVD...) ולהשוות.
אני בכל אופן לא ממליץ לקנות מיבוא מקביל .(יש לא מעט תלונות על שרות של יבואנים כמו י.שלום)
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתה בטוח שזה יבוא של "ראלקו" ?uknowmy כתב:מוזר כי אני יכול לבחור בינו לבין הSA1 שהציעו לי ושניהם יבוא של ראלקו
כמו שאמרו שהSA1 32 אינצ לא ביבוא של ראלקו והיא כן כי יש לי אותה ואני מתכוון להחליף אותה על הLC32AX5 כי אמרו לי שהיא יותר טוב היא מסדרת AQUOS ?...
הדגם לא מופיע באתר שלהם בשום גודל מסך ?
כן, זה בטוח מסדרת ה- AQUOS.
קישור לאתר שארפ - אינדונזיה :
http://www.sharp-indonesia.com/upublic/ ... spx?id=520
ושארפ - סינגפור -
http://www.sharp.com.sg/SharpProducts/p ... ubCatID=36
דרך אגב אמרו פה באתר שהBV8 היא אותה טלויזיה כמו הGA8E אז בוא אני יגיד לכם משהו יש לי 3 דגמים בבית של שארפ
והGA8E הרבה יותר טוב מהBV8 רואים בה הרבה יותר טוב חיברתי כמה סוגי כבלים וחיברתי לכמה מכשירים הGA8E יותר טובה ללא ספק
והGA8E הרבה יותר טוב מהBV8 רואים בה הרבה יותר טוב חיברתי כמה סוגי כבלים וחיברתי לכמה מכשירים הGA8E יותר טובה ללא ספק
קבלו התערבות
אם 32X5 באחריות של ראלקו אז אני קומקום
ויותר מזה קומקום של גרץ ,ללא כבל חשמל
אנשים חיים פה ב
שאלתי אותך פעם, האם כל המסכים באותו גודל?uknowmy כתב:דרך אגב אמרו פה באתר שהBV8 היא אותה טלויזיה כמו הGA8E אז בוא אני יגיד לכם משהו יש לי 3 דגמים בבית של שארפ
והGA8E הרבה יותר טוב מהBV8 רואים בה הרבה יותר טוב חיברתי כמה סוגי כבלים וחיברתי לכמה מכשירים הGA8E יותר טובה ללא ספק...
ייתכן והגדרות שלהן שונות - יש המון דברים שאפשר לשנות, ובזה לשנות את איכות התמונה מקצה לקצה.uknowmy כתב:כן כל המסכים 32 אינצ...
חוץ מזה, אולי המסכים מסדרות אחרות, למרות שזה לא ממש אמור לשנות.
בכל מקרה, לפי כל הבדיקות שעשיתי - אלה שני מסכים לגמרי זהים.