דליפה מהבריקה בזמן הכנה
-
HeziCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: Hezi Cohen
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכולם!
החלפתי את הגומייה העבה בבריקה ל-4 בחלק העליון ומאז בעת ההכנה התחילו לדלוף מים מאזור של ההברגה, מתישהו זה מפסיק והקפה יוצא כרגיל.
מה יכולה להיות הבעיה? יכול שצריך להחליף את הגומייה השנייה שמתלבשת על הפילטר?
תודה!
החלפתי את הגומייה העבה בבריקה ל-4 בחלק העליון ומאז בעת ההכנה התחילו לדלוף מים מאזור של ההברגה, מתישהו זה מפסיק והקפה יוצא כרגיל.
מה יכולה להיות הבעיה? יכול שצריך להחליף את הגומייה השנייה שמתלבשת על הפילטר?
תודה!
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
למה החלפת? נדיר שיש צורך להחליף, אלא אם אם נקרעה, נסדקה.
האם אתה בטוח שהחדשה בעובי וקטרים זהים?
נסה לנעול יותר חזק. בסופו של דבר המיכל התחתון הוא זה שנלחץ אל מול הגומיה הזו כדי לייצר את האטימות.
דווח מה קורה
האם אתה בטוח שהחדשה בעובי וקטרים זהים?
נסה לנעול יותר חזק. בסופו של דבר המיכל התחתון הוא זה שנלחץ אל מול הגומיה הזו כדי לייצר את האטימות.
דווח מה קורה
-
HeziCohen
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: Hezi Cohen
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
@coffeeavi
החלפתי כי היא לא הייתה בשימוש 5-6 שנים.
הגודל של הגומייה נראה זהה ואני סוגר חזק מאוד.
יכול להיות ששמרתי את הגומייה הישנה, אנסה להחזיר ולראות מה קורה.
מה שכן על האריזה של הגומיות היה רשום כל מיני דגמים של ביאלטי אבל לא היה רשום בריקה, חזרתי לשאול את המוכר באמיגו והוא אמר שזה מתאים. השאלה היא האם זה באמת סטנדרט והגומייה מתאימה לכל הדגמים של ביאלטי בגודל של 4 כוסות או שלבריקה יש גומייה מיוחדת למרות שזה נראה זהה ומתאים.
תודה.
החלפתי כי היא לא הייתה בשימוש 5-6 שנים.
הגודל של הגומייה נראה זהה ואני סוגר חזק מאוד.
יכול להיות ששמרתי את הגומייה הישנה, אנסה להחזיר ולראות מה קורה.
מה שכן על האריזה של הגומיות היה רשום כל מיני דגמים של ביאלטי אבל לא היה רשום בריקה, חזרתי לשאול את המוכר באמיגו והוא אמר שזה מתאים. השאלה היא האם זה באמת סטנדרט והגומייה מתאימה לכל הדגמים של ביאלטי בגודל של 4 כוסות או שלבריקה יש גומייה מיוחדת למרות שזה נראה זהה ומתאים.
תודה.
היי חזי, גם אני קניתי לבריקה 4 שברשותי גומיה חדשה באמיגו לפני מספר חודשים. מה שמכרו לי זה גומיה של ביאלטי אקספרס(ועוד מספר דגמים) של 6 כוסות שמתאימה לבריקה 4. בהנחה וזה מה שמכרו גם לך זה אמור לעבוד לך רק שים לב שלהבדיל מהגומיה המקורית של הבריקה שעשויה מסיליקון, הגומיה שמוכרים באמיגו עשויה מגומי ולכן ייקח לה כמה הפעלות לקבל את הצורה. לא זכורה לי דליפה אצלי מה שכן לקח בהתחלה קצת יותר זמן ליצירת לחץ והרמת המשקולת אז אם אתה סוגר ממש חזק(ממש!) והכל נקי מקפה ועדיין יש דליפה ייתכן שהגומיה פגומה.
בנוסף מבדיקה שביצעתי אז, לא מצאתי את הגומיה המקורית לבריקה 4 בארץ(ייתכן שיש-צריך לעשות בדיקה מעמיקה) אבל יש באי ביי מספר מוכרים במחירים סבירים.
בנוסף מבדיקה שביצעתי אז, לא מצאתי את הגומיה המקורית לבריקה 4 בארץ(ייתכן שיש-צריך לעשות בדיקה מעמיקה) אבל יש באי ביי מספר מוכרים במחירים סבירים.