מה המגבלות של הזרמת סרטים דרך הapp שלlg
היום הופתעתי לגלות שאם אני מזרים סרט 4khdr עם כתוביות לנגן המובנה בlg דרך ה app של lg מהמחשב הhdr בסרט נפגע והאיכות יורדת ל1080 רק בגלל הכותביות אם אן כתוביות אז הכל עובד יופי ואן שום ירידה באיכות
זה נכון? למה זה קורה?
אני זוכר שהזרמתי סרט 4k hdr עם כתוביות לטלויזיה כנראה שהאיכות נפגעה לי ולא סמתי לב?
זה נכון? למה זה קורה?
אני זוכר שהזרמתי סרט 4k hdr עם כתוביות לטלויזיה כנראה שהאיכות נפגעה לי ולא סמתי לב?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@יצחק22
·
לא יודע איזה app. כל שרת DLNA נורמלי ולא תהיה לך בעיה להזרים תכנים ישירות לטוויזיה.
בנוסף, אם יש לך משהו שהוא 4K HDR, ללא קידוד מחדש של התוכן על המחשב לפני שליחתו לטלוויזיה (את זה שרתי DLNA לא עושים, אני מכיר רק את פלקס שכן יכול לעשות את זה), אז אין לך משהו שפתאום יהפוך אותו ל-1080P או יבטל תמיכה ב-HDR. אם אתה משתמש ב-Plex כשרת, אז אולי זה מה שקורה.
·
לא יודע איזה app. כל שרת DLNA נורמלי ולא תהיה לך בעיה להזרים תכנים ישירות לטוויזיה.
בנוסף, אם יש לך משהו שהוא 4K HDR, ללא קידוד מחדש של התוכן על המחשב לפני שליחתו לטלוויזיה (את זה שרתי DLNA לא עושים, אני מכיר רק את פלקס שכן יכול לעשות את זה), אז אין לך משהו שפתאום יהפוך אותו ל-1080P או יבטל תמיכה ב-HDR. אם אתה משתמש ב-Plex כשרת, אז אולי זה מה שקורה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@יצחק22
·
ברור. אל תשתמש בפלקס - problem solved.
·