בדיקה של מתאמי MOCA חדשים ש YES התחילה לספק:

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
sys_admin פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #1 

בחודשים אחרונים חברת YES התחילה לספק מתאמי MOCA 2.0 במקום מתאמי HPNA. מבדיקה שערכתי ניתן להתרשם שגם הפעם מדובר על מוצר עם ביצועים ירודים ובטכנולוגיה של שני דורות אחורנית ממה שקיים כרגע בשוק.
בקווים קצרים וללא יותר מדי מפצלים ניתן להגיע למהירות של 200MBPS, אבל, אם מדובר על רשת של אנטנה שכוללת כבר כמה מפצלים המהירות יורדת מתחת ל 100MBPS. גם דיאגנוסטיקה של המוצר היא די מוגבלת בהשוואה למה שנהוג בתחום. בנוסף לזה גם מנגנון ההגנה והצפנה של הרשת נתונים על גבי כבל אנטנה במקרה זה הוא די מוגבל. מצורים כמה מצילומי מסך של המוצר.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #2 

זה מוצר שנועד להעברת שידורי טלוויזיה שלא מתקרבים ל 100M . זה עושה את העבודה וחבל שאתה כל הזמן קוטל כל מוצר. זה לא נועד להיות HI END, יס לא גובים על זה כסף.
אתה חושב שזה עושה את העבודה? כן? לא? זה כל מה שמשנה.

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

האם תוכל לעלות תמונה של המתאם החדש MOCA? האם יש הבדל חיצוני מהמתאם הקודם hpna?

sys_admin פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

הבדל חיצוני יש, אבל זה פחות מהותי לשימוש, לביצועים או להתקנה של המכשיר ואת התמונה אני מצרף:

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

תודה רבה על התמונה אפשר לראות שיש יותר פתח אוורור בניגוד לhpna של יס. במידה ואני מחליף את שלי האם צריך להחליף את הפילטר שהותקן אצלי עם התקנת הhpna או שהוא יתאים גם לmoca?

sys_admin פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

ב YES התקינו סוגים שונים של מסנני HPNA. אם מדובר על מסנן על כל התחום התדרים שמתחת ל 800MHZ, אז אתה לא צריך להחליף אותו, אבל, אם מה שמותק לך זה מסנן מדויק על התחום ה HPNA שהייה בשימוש, אז יש צורך להחליף אותו בגלל שבמתאמי MOCA ש YES מתקינים כרגע משתמשים בתחום שמכונה E4 , שהוא בתחום של 575MHZ.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”