משהו גורם ל EPGFROMDVB להיתקע, ואני לא יודע מה...
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש בעיה ב EPGFROMDVB שהיא לא מסיימת להוריד את כל הלוח שידורים.
בעבר היה לי דבר כזה, והצלחתי להבין שהערוצים האינטרקטיבים תוקעים אותה
הוספה ל ForceExcludeChannels בתוך ה INI סידרו את הבעיה
אבל עכשיו שוב היא נתקעת לי , ולא ואני לא מצליח לבין מה הבעיה!
גם לכם זה קורה , או שזה רק אני....
אורן?
בעבר היה לי דבר כזה, והצלחתי להבין שהערוצים האינטרקטיבים תוקעים אותה
הוספה ל ForceExcludeChannels בתוך ה INI סידרו את הבעיה
אבל עכשיו שוב היא נתקעת לי , ולא ואני לא מצליח לבין מה הבעיה!
גם לכם זה קורה , או שזה רק אני....
אורן?
חברה,
קרה גם לי, משום מה ה-HASH של VIVA PLATINA מתנגש עם ערוץ 2. עשיתי תיקון קטן לפונקציית ה-HASH, עכשיו אין בעיות. כמובן, צריך לעדכן את ערוץ 2 ב-IMPORTER של הצרפתי.
בכלל, הוספתי הדפסת דיאגנוסטיקה יותר טובה למצבים האלה, כך שאפשר להבין אלו שמות ערוצים מתנגשים וגם איפשרתי מצב שיש שני ערוצים עם תוכן לא ריק, בעלי אותו שם ומספרי שירות שונים. המצב הזה קורה במהלך הזזת ערוץ ממספר שירות אחד לאחר ונעלם תוך כמה ימים, אבל בעבר היה גורם לתוכנה לצאת לפני שכל קובץ הפלט נוצר בשלמותו.
מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הגירסא המעודכנת, אבל הפתרון של להכניס את VIVA PLATINA ל-ForceExcludeChannels גם יעבוד.
קרה גם לי, משום מה ה-HASH של VIVA PLATINA מתנגש עם ערוץ 2. עשיתי תיקון קטן לפונקציית ה-HASH, עכשיו אין בעיות. כמובן, צריך לעדכן את ערוץ 2 ב-IMPORTER של הצרפתי.
בכלל, הוספתי הדפסת דיאגנוסטיקה יותר טובה למצבים האלה, כך שאפשר להבין אלו שמות ערוצים מתנגשים וגם איפשרתי מצב שיש שני ערוצים עם תוכן לא ריק, בעלי אותו שם ומספרי שירות שונים. המצב הזה קורה במהלך הזזת ערוץ ממספר שירות אחד לאחר ונעלם תוך כמה ימים, אבל בעבר היה גורם לתוכנה לצאת לפני שכל קובץ הפלט נוצר בשלמותו.
מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הגירסא המעודכנת, אבל הפתרון של להכניס את VIVA PLATINA ל-ForceExcludeChannels גם יעבוד.