הי,
אני בתכנון הדירה ועושה הנמכת גבס עם רמקולים אחוריים מהתקרה
אשמח לחוות דעתכם,היכן כדאי למקם את הרמקולים האחוריים שיהיו שקועים בתקרת הגבס.
מקדימה ,גם יהיו שקועי גבס לצידי הטלויזיה ( וגם כנראה עוד שני רמקולים קדמיים שקועי תקרה,במידה ויש צורך לכך )
בקיר מאחורי הספה הגדולה יש הכנה לשני רמקולים צמודי קיר ( במידה ונצטרך )
היות ואנו מעוניינים במערכת הקפית במחיר שפוי,אשמח לחוות דעתכם.
היות וכל החלל עם המבטח הינו אופן ספייס,קשה מאוד לתת הגדרת מרחב ספיציפית לסלון
אך בערך הינו כ 3.5 רוחב על 5 מטר אורך ( כל החלל סלון ומטבח הינו 7.3 מטר רוחב על 5 מטר אורך
תודה על העזרה
אבי
סיוע בתכנון רמקולים מהתקרה
הרמקולים בקיר משמע בקיר צידי ביחס לכיוון הצפיה? לא יודע איך זה יעזור.
הרמקולים בתקרה מאחורי הספה הקטנה ממוקמים טוב.
מציע לך לשקול סיבוב הסלון ב 90 מעלות.
אופציה 1: הטלויזיה במקום הכורסאות במרכז הספייס (אפשר לשלב עם קיר חצי גובה דקורטיבי שתוחם את איזור הסלון)
אופציה 2: הטלויזיה על הקיר הארוך במקום הספה הגדולה, והספה הגדולה במרכז הספייס במקום הכורסאות.
מבחינת איכות הצפייה והסאונד שתיהן יהיו עדיפות על פני הסידור הנוכחי.
הרמקולים בתקרה מאחורי הספה הקטנה ממוקמים טוב.
מציע לך לשקול סיבוב הסלון ב 90 מעלות.
אופציה 1: הטלויזיה במקום הכורסאות במרכז הספייס (אפשר לשלב עם קיר חצי גובה דקורטיבי שתוחם את איזור הסלון)
אופציה 2: הטלויזיה על הקיר הארוך במקום הספה הגדולה, והספה הגדולה במרכז הספייס במקום הכורסאות.
מבחינת איכות הצפייה והסאונד שתיהן יהיו עדיפות על פני הסידור הנוכחי.
-
walla246
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ניר תודה
סידור הסלום במתכונתו הנוכחית,לעת עתה הוא אילוץ לתקופה הקרובה ולכן אני נאלץ לתכנן על המצב הקיים למרות שעשיתי הכנות בקיר שמאחורי הספה הגדולה לרמקולים עתידיים.
בהנחה שיהיה לי רסיבר MARANTZ או דנון, איזה רמקולים אחוריים תקרתיים כדאי למקם מאחורי הספה הקטנה ?
ואיזה רמקולים קדמיים שקועים בגבס תלויים לצידי הטלויזיה ?
תודה על הסיוע
נ.ב : האם הרמקולים הינם כבר עם פונקציית סראונד ואטומס או שיש צורך ברמקולים יעודיים בשביל פונקציה זו ?
תודה
בהנחה שיהיה לי רסיבר MARANTZ או דנון, איזה רמקולים אחוריים תקרתיים כדאי למקם מאחורי הספה הקטנה ?
ואיזה רמקולים קדמיים שקועים בגבס תלויים לצידי הטלויזיה ?
תודה על הסיוע
נ.ב : האם הרמקולים הינם כבר עם פונקציית סראונד ואטומס או שיש צורך ברמקולים יעודיים בשביל פונקציה זו ?
תודה
רמקולים צריך לבחור לפי טעם אישי. אני לא יודע להמליץ על דגם ספציפי. אני ממליץ לך ללכת לחנות מתמחה ולבחור את הרמקולים שנשמעים לך הכי טוב במגבלות התקציב שלך. אם יהיו לך כמה אופציות ותתקשה לבחור ביניהן, תוכל להתייעץ עם חברי הפורום.
אני באופן אישי קניתי רמקולים של החברות מורל, b&w ו- svs.
אני באופן אישי קניתי רמקולים של החברות מורל, b&w ו- svs.