שאלה לגבי איכות של סרט
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אי אפשר לדעת רק לפי שם הסרט וגודל הסרט אם זה HDR אמיתי. יש הרבה זיופים או ריפים לא איכותיים שמסתובבים ברשת. מאוד תלוי באתר, בקבוצה שביצעה את הריפים...
יש אתרים שבהם יש קטגורית סרטים עם HDR 4K אמיתי ואז יש פחות סיכוי לזיופים.
אם יש INFO על הסרט אז תוכל לדעת בדיוק מה הביטרייט שמקודד הסרט, ככל שיותר גבוה אזי יותר איכותי.
לדעתי חוקי הפורום לא מאשרים שיחות על הורדות תכנים פיראטים אז נסתפק בזה
יש אתרים שבהם יש קטגורית סרטים עם HDR 4K אמיתי ואז יש פחות סיכוי לזיופים.
אם יש INFO על הסרט אז תוכל לדעת בדיוק מה הביטרייט שמקודד הסרט, ככל שיותר גבוה אזי יותר איכותי.
לדעתי חוקי הפורום לא מאשרים שיחות על הורדות תכנים פיראטים אז נסתפק בזה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@tzahi
·
אם אתה רוצה את האיכות הכי גבוהה, אז אתה צריך את גרסת ה-ISO - שזה עותק של כל הדיסק או את גרסת ה-Remux, שבה שולפים את הוידאו\אודיו\כתוביות ומכניסים ל-MKV מבלי לקודד מחדש.
·
אם אתה רוצה את האיכות הכי גבוהה, אז אתה צריך את גרסת ה-ISO - שזה עותק של כל הדיסק או את גרסת ה-Remux, שבה שולפים את הוידאו\אודיו\כתוביות ומכניסים ל-MKV מבלי לקודד מחדש.
·יצחק22 כתב:@tzahi
·
משהו שאף פעם לא הבנתי למה צריך שילד
אתה יכול להזרים מהמחשב ישירות לטלויזיה בלי שום פגיעה באיכות.....
הנגן הפנימי של ה oled לפחות ב c7 , בקושי יכול להתמודד עם הזרמה של 720p, אין סיכוי שהוא יוכל להתמודד, אפילו לא בקושי, עם כאלו קבצים.
·אין לי C7 אבל אני די בטוח שלפחות 1080P יעבור חלק בגנן הפנימי שלא לומר UHD...tzahi כתב:·......
הנגן הפנימי של ה oled לפחות ב c7 , בקושי יכול להתמודד עם הזרמה של 720p, אין סיכוי שהוא יוכל להתמודד, אפילו לא בקושי, עם כאלו קבצים....
הסמסונג שלי מלפני 5 שנים מנגן בנגן הפנימי שלו 1080P רמוקסים בלי בעיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בחיבור קווי ה-B7 שלי מתמודדת כמעט עם כל תוכן שאני מפעיל. חלק מהסרטים עוברים את רף ה-100Mbps ולכן לפעמים יש buffering, מעבר לזה הכל מתנגן חלק.
הטלוויזיה תומכת בחיבור אלחוטי מסוג AC. אם אין לך אפשר לחבר בכבל רשת, עם ראוטר נורמלי ככל הנראה תוכל להזרים גם הרבה מהתכנים ישירות דרך הרשת.
הטלוויזיה תומכת בחיבור אלחוטי מסוג AC. אם אין לך אפשר לחבר בכבל רשת, עם ראוטר נורמלי ככל הנראה תוכל להזרים גם הרבה מהתכנים ישירות דרך הרשת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@יצחק22
·
כי הרבה פעמים קצב הנתונים בסרט גבוה מ-80-90 מגהביט לשניה.
איזו בעיה? WIFI פחות "יעיל" ומהירות חיבור של 100 לא יהיה מסוגל להעביר את אותה כמות נתונים כמו חיבור קווי של 100 מגה.
למה שתהיה ירידה באיכות? יהיה באפרינג אם הטלוויזיה לא תצליח למשוך את התוכן מספיק מהר. עם כונן חיצוני לא תהיה בעיה.
·
כי הרבה פעמים קצב הנתונים בסרט גבוה מ-80-90 מגהביט לשניה.
איזו בעיה? WIFI פחות "יעיל" ומהירות חיבור של 100 לא יהיה מסוגל להעביר את אותה כמות נתונים כמו חיבור קווי של 100 מגה.
למה שתהיה ירידה באיכות? יהיה באפרינג אם הטלוויזיה לא תצליח למשוך את התוכן מספיק מהר. עם כונן חיצוני לא תהיה בעיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@יצחק22
·
אז סבבה, הזרמה ברשת אמורה לעבוד בסדר גמור.
·
אז סבבה, הזרמה ברשת אמורה לעבוד בסדר גמור.