שרשור תגובות: סרט לסופשבוע: הפרד (the mule)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11562
- נתן תודות: 1206 פעמים
- קיבל תודות: 2443 פעמים
ידעתי שקלינט איסטווד לא יאכזב. ביקורת מצוינת,כתובה בחן. (קצרה ולעניין)
תודה.
תודה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9039
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
נראה מבטיח ומסקרן.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11562
- נתן תודות: 1206 פעמים
- קיבל תודות: 2443 פעמים
לא, בקולנוע.
https://www.hometheater.co.il/vt312080.html
https://www.hometheater.co.il/vt312080.html
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
איזה ביקורת יפה וכיפית.
מצפה בכליון עיניים לראות את הסרט
תודה עופר
מצפה בכליון עיניים לראות את הסרט
תודה עופר
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
איסטווד הוא מניה בטוחה. מאז "בלתי נסלח" אני חושב שהוא לא נכשל אף פעם. זה סרט טוב, מהנה, שמציג דמות מורכבת, מישהו יש בו טוב ורע, לא דמות שטוחה. מיטיבה להגדיר אותו אישתו, במשפט שהיא אומרת ממש לקראת סוף הסרט.
למרבה הצער הסרט מציג מקסיקנים בצורה סטראויפית, אין בסר מקסיקני אחד שהוא לא מאפיונר. הדמות שאיסטווד היא דמות שיש בה מאפיינים גזעניים, אולי אפילו פחות מזה - דמות אנכרוניסטית שכבר לא מותאמת לתקופה שלנו, אבל כנראה שאיסטווד עצמו הוא גזען לא קטן בעצמו.
הוא שחקן ובמאי עתיר זכויות, מהאהובים עלי, צריך רק לזכור שכמו בכל אחד, יש בו פגמים.
אני ממליץ לראות בנטפליקס את הסרט הדוקומנטרי שעשו על שיחזור האתר בספרד שבו צילמו את סצנת השיא של הסרט הטוב והמכוער.
"
החלק המרתק הוא החיבור המפתיע בין סטון הטיפוס המבוגר ששונא את האינטרנט, ושהבדיחות הגזעניות שלו בעיקר אנכרוניסטיות - לבין אנשי הקרטל מרתקים
"
ככל שאני מבין, יש לך הבנה עמוקה בתצוגה, במסכי וידאו.
הציטוט למעלה נועד כדי להמחיש לך, לרמוז לך, להמליץ לך, לדבוק במה שאתה טוב בו.
המילה "מרתק" לא אמורה להופיע באותו משפט פעמיים. מעבר לכך, אנשי המאפיה בסרט הם דמויות שבלוניות,שטוחות (מלבד אולי אחד), אין בהם דבר מרתק.
לורנס פישבורן עושה תפקיד מבריק? הוא עושה תפקיד משני, שאין בו שום מקום להבריק. הוא עושה עבודה ללא דופי, שום דבר יותר מזה.
למרבה הצער הסרט מציג מקסיקנים בצורה סטראויפית, אין בסר מקסיקני אחד שהוא לא מאפיונר. הדמות שאיסטווד היא דמות שיש בה מאפיינים גזעניים, אולי אפילו פחות מזה - דמות אנכרוניסטית שכבר לא מותאמת לתקופה שלנו, אבל כנראה שאיסטווד עצמו הוא גזען לא קטן בעצמו.
הוא שחקן ובמאי עתיר זכויות, מהאהובים עלי, צריך רק לזכור שכמו בכל אחד, יש בו פגמים.
אני ממליץ לראות בנטפליקס את הסרט הדוקומנטרי שעשו על שיחזור האתר בספרד שבו צילמו את סצנת השיא של הסרט הטוב והמכוער.
"
החלק המרתק הוא החיבור המפתיע בין סטון הטיפוס המבוגר ששונא את האינטרנט, ושהבדיחות הגזעניות שלו בעיקר אנכרוניסטיות - לבין אנשי הקרטל מרתקים
"
ככל שאני מבין, יש לך הבנה עמוקה בתצוגה, במסכי וידאו.
הציטוט למעלה נועד כדי להמחיש לך, לרמוז לך, להמליץ לך, לדבוק במה שאתה טוב בו.
המילה "מרתק" לא אמורה להופיע באותו משפט פעמיים. מעבר לכך, אנשי המאפיה בסרט הם דמויות שבלוניות,שטוחות (מלבד אולי אחד), אין בהם דבר מרתק.
לורנס פישבורן עושה תפקיד מבריק? הוא עושה תפקיד משני, שאין בו שום מקום להבריק. הוא עושה עבודה ללא דופי, שום דבר יותר מזה.