כתמים על המסך
שלום לכולם,
לאחרונה התחלתי לשים לב לכתמים המופיעים בחלק העליון של המסך שלי. היות והסנטר מונח על הטלויזייה אני מניח שהוא זה שגורם לבעיה, אבל עד כמה שידוע לי רמקול סנטר לא אמור לגרום לבעיות כאלה במסך. האם הסנטר גורם לבעייה הזאת? האם הנזק שנגרם לטלויזיה הוא בלתי הפיך? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה הזו חוץ מלקנות סנטר חדש או לשנות את המיקום שלו.
תודה
לאחרונה התחלתי לשים לב לכתמים המופיעים בחלק העליון של המסך שלי. היות והסנטר מונח על הטלויזייה אני מניח שהוא זה שגורם לבעיה, אבל עד כמה שידוע לי רמקול סנטר לא אמור לגרום לבעיות כאלה במסך. האם הסנטר גורם לבעייה הזאת? האם הנזק שנגרם לטלויזיה הוא בלתי הפיך? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה הזו חוץ מלקנות סנטר חדש או לשנות את המיקום שלו.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
על איזה מסך מדובר ?
כתמי צבע מופיעים לעיתים במסכי CRT רגילים, ולא רק בשל השפעת רמקול סנטר. גם הגלים המגנטים של כדור הארץ יכולים לגרום לכתמי צבע.
הפיתרון הוא ניתוק המסך מהחשמל לחצי שעה-שעה ואז לחבר את זה מחדש.
כתמי צבע מופיעים לעיתים במסכי CRT רגילים, ולא רק בשל השפעת רמקול סנטר. גם הגלים המגנטים של כדור הארץ יכולים לגרום לכתמי צבע.
הפיתרון הוא ניתוק המסך מהחשמל לחצי שעה-שעה ואז לחבר את זה מחדש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
וכמובן שאם הרמקול גורם לזה (במידה והוא לא ממוסך מגנטית) אז יש להרחיקו אחרת הכתמים יחזרו.
הנזק הוא לרוב הפיך, וכמו שעפר ציין, ניתוק מהחשמל לכמה שעות גורם לתופעה לעבור (כשהמסך נדלק שוב מעגל ה-DEGAUSING מופעל).
במידה וזה לא עוזר, נדרש מיכשור מיוחד שיש לטכנאים.
(אגב, יש על זה חומר במאמרים).
הנזק הוא לרוב הפיך, וכמו שעפר ציין, ניתוק מהחשמל לכמה שעות גורם לתופעה לעבור (כשהמסך נדלק שוב מעגל ה-DEGAUSING מופעל).
במידה וזה לא עוזר, נדרש מיכשור מיוחד שיש לטכנאים.
(אגב, יש על זה חומר במאמרים).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: