מה דעתכם על B&W 602
שלום לכולם!
אני מעונין לקנות רמקולי מדף באיזור ה4000 שח שמתאימים לטווח רחב של מוסיקה
כרגע הB&W מצאו חן בעניי מאוד, השאלה היא עם יש אפשרויות נוספות באיכות ובעלות שלהם כמו כן אני גם מעוניין להתאים להם רסיבר בעלות דומה
תודה גיא
אני מעונין לקנות רמקולי מדף באיזור ה4000 שח שמתאימים לטווח רחב של מוסיקה
כרגע הB&W מצאו חן בעניי מאוד, השאלה היא עם יש אפשרויות נוספות באיכות ובעלות שלהם כמו כן אני גם מעוניין להתאים להם רסיבר בעלות דומה
תודה גיא
b&w 602
היי גאי
ה- B&W602 הוא רמקול מעולה והכי מוצלח בסידרה של ה_s3
אבל הוא מתאים במיוחד לסטריאו נטו .
אני אומר מתוך ניסיון ,לחבר שלי יש אותם והוא עובד איתם בקולנוע ביתי וחסר לו מאוד הבס.
אם אתה שוקל לרכוש אותם אתה צריך סאב טוב .
ה- B&W602 הוא רמקול מעולה והכי מוצלח בסידרה של ה_s3
אבל הוא מתאים במיוחד לסטריאו נטו .
אני אומר מתוך ניסיון ,לחבר שלי יש אותם והוא עובד איתם בקולנוע ביתי וחסר לו מאוד הבס.
אם אתה שוקל לרכוש אותם אתה צריך סאב טוב .
חובב סטריאו
b&w 602
היי גאי
בתוספת לתשובתי, בשביל לדחוף את הרמקול ולנצל את מרב תפוקתו אתה צריך מגבר טוב.
הרמקולים של b&w לא עובדים טוב עם הרסירברים היפנים (onkyo denon)הם חלשים.
בעשקעה של 4000 ש"ח אני ממליץ על המגבר של רוטל.
בתוספת לתשובתי, בשביל לדחוף את הרמקול ולנצל את מרב תפוקתו אתה צריך מגבר טוב.
הרמקולים של b&w לא עובדים טוב עם הרסירברים היפנים (onkyo denon)הם חלשים.
בעשקעה של 4000 ש"ח אני ממליץ על המגבר של רוטל.
חובב סטריאו
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בועזפז, אתה יכול להסביר את המשפט:
האם זה קשור להספק? לארץ הייצור? יש איזה מאפיין לרסיברים "יפנים" שבגללם הם לא מצליחים לדחוף אותם?
לי אישית יש B&W 602.5 S3 בתור אחוריים עם רסיבר של סוני ואין לו שום בעיה לדחוף אותם.
כמה שניסיתי לקרוא אותו, לא הצלחתי להבין אותו.הרמקולים של b&w לא עובדים טוב עם הרסירברים היפנים (onkyo denon)הם חלשים....
האם זה קשור להספק? לארץ הייצור? יש איזה מאפיין לרסיברים "יפנים" שבגללם הם לא מצליחים לדחוף אותם?
לי אישית יש B&W 602.5 S3 בתור אחוריים עם רסיבר של סוני ואין לו שום בעיה לדחוף אותם.
תודה על התגובות
אני לא מקבל את מה שאתה אומר על היכולת הדחיפה מפני ששמעתי אותם עם רסיבר של harman שלדעתי הוא בעצמה דומה
למגברים שציינת והם נשמעו מצויין.
האמת שלא שמעתי אותם בסראונד כי זה בעייתי מפני שכל אלמנט יכול להשפיע על המערכת כולה וזה מקשה על ההחלטה
מבדיקה שעשיתי במחירים האילו המגברים שאני יכול להשיג בעלויות האילו הם דנון 1803, HR 230, מרנץ 500,ואונקיו SR60
מה לדעתכם עדיף?
תודה
אני לא מקבל את מה שאתה אומר על היכולת הדחיפה מפני ששמעתי אותם עם רסיבר של harman שלדעתי הוא בעצמה דומה
למגברים שציינת והם נשמעו מצויין.
האמת שלא שמעתי אותם בסראונד כי זה בעייתי מפני שכל אלמנט יכול להשפיע על המערכת כולה וזה מקשה על ההחלטה
מבדיקה שעשיתי במחירים האילו המגברים שאני יכול להשיג בעלויות האילו הם דנון 1803, HR 230, מרנץ 500,ואונקיו SR60
מה לדעתכם עדיף?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
גיא, אני מכיר את הרמקול טוב מאוד.
הוא רמקול שלא מתאים לכולם ובמיוחד במוסיקה.
אני חושש שאין קיצורי דרך, אתה חייב לשמוע אותו מחובר להגברות השונות ולקחת את השילוב שהכי יימצא חן באזנייך. בנוסף תנסה לשמוע רמקולים אחרים בתקציב וזאת במיוחד לאור התמחור הבעייתי משהו של B&W בארץ.
הוא רמקול שלא מתאים לכולם ובמיוחד במוסיקה.
אני חושש שאין קיצורי דרך, אתה חייב לשמוע אותו מחובר להגברות השונות ולקחת את השילוב שהכי יימצא חן באזנייך. בנוסף תנסה לשמוע רמקולים אחרים בתקציב וזאת במיוחד לאור התמחור הבעייתי משהו של B&W בארץ.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כשאני אומר "תמחור בעייתי" זה יחסית למחירי חו"ל. לא בגלל שבייבוא אישי ייצא לך זול יותר אלא שמוצרים באותה קטגורית מחיר בחו"ל יכול להיות זול יותר בארץ ולכן לתת תמורה טובה יותר.
מה שאני כן מסכים ועל זה אין עוררין הוא שאם זה מה שמצא חן בעיניך והמחיר מתאים לך ובעיקר אחרי בחינה של מוצרים מתחרים אז זו קנייה נכונה !
מה שאני כן מסכים ועל זה אין עוררין הוא שאם זה מה שמצא חן בעיניך והמחיר מתאים לך ובעיקר אחרי בחינה של מוצרים מתחרים אז זו קנייה נכונה !
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
כמה שטויות אפשר לרשום ב 2 הודעות קצרות...
1.ל 602 אין בס.
2. לא יעבוד טוב עם רסיברים יפניים.
על (1) אני אגיב בזה, שאין הרבה רמקולים בגודל ובמחיר של 602 שיתנו יותר בס. יש להם לא מעט מגרעות אחרות, אך חוסר בבס זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם.
מצד שני, אין זה סותר כמובן שעם סאב טוב, תקבל תוצאה הרבה יותר טובה. אבל עם סאב טוב אפשר "לשדרג" כמעט כל SETUP.
על (2) אני בכלל לא אגיב- יש גבול לשטויות.
רק למען ההגינות, אומר שה ONKYO 696 שלי מחובר ל 602S2 קדמיים. עוזר להם גם סאב "12 של INFINITY.
1.ל 602 אין בס.
2. לא יעבוד טוב עם רסיברים יפניים.
על (1) אני אגיב בזה, שאין הרבה רמקולים בגודל ובמחיר של 602 שיתנו יותר בס. יש להם לא מעט מגרעות אחרות, אך חוסר בבס זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם.
מצד שני, אין זה סותר כמובן שעם סאב טוב, תקבל תוצאה הרבה יותר טובה. אבל עם סאב טוב אפשר "לשדרג" כמעט כל SETUP.
על (2) אני בכלל לא אגיב- יש גבול לשטויות.
רק למען ההגינות, אומר שה ONKYO 696 שלי מחובר ל 602S2 קדמיים. עוזר להם גם סאב "12 של INFINITY.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
רוטנברג היה גאה על שהזכרת את שמו! 
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בקשר לרסיבר חזק בטווח של עד 4K, אני הלכתי על ה- NAD 743. לפי הפרסום באתר, יש לו מעגל כוח משודרג.
יצא לי לשמוע אותו מחובר ל B&W 804 Matrix והוא עשה עבודה די טובה (לא ההגברה הכי טובה שיש, אבל כן הכי טובה שמצאתי ברסיברים במחיר הזה).
יצא לי לשמוע אותו מחובר ל B&W 804 Matrix והוא עשה עבודה די טובה (לא ההגברה הכי טובה שיש, אבל כן הכי טובה שמצאתי ברסיברים במחיר הזה).
פרננדו.
באמת שאני לא מבין את ההתלהבות מהרמקול הלא מוצלח הזה: צליל גס ומיד "סגור\אטום" ולא ממוקד, במה צנומה ובאס שבא בכמויות יחסית למוניטורים אחרים, אך חסר הידוק ושליטה. בכל פעם שעברנו ל-JM Lab ההרגשה הייתה כאילו היה וילון שכיסה את ה-B&W וזה עתה הוסר. שמעתי אותו עם הגברות Integrated של NAD ו-Rotel ובשניהם הוא איכזב. 
שמתה JMLAB באותו רמת מחיר?Fkl0ster כתב:באמת שאני לא מבין את ההתלהבות מהרמקול הלא מוצלח הזה: צליל גס ומיד "סגור\אטום" ולא ממוקד, במה צנומה ובאס שבא בכמויות יחסית למוניטורים אחרים, אך חסר הידוק ושליטה. בכל פעם שעברנו ל-JM Lab ההרגשה הייתה כאילו היה וילון שכיסה את ה-B&W וזה עתה הוסר. שמעתי אותו עם הגברות Integrated של NAD ו-Rotel ובשניהם הוא איכזב....
P.S יחול להיות שB&W היה חדש לגמרי ועדיין לא ניפתח?