שלום אני נתקל הרבה בניגון לא ממש טוב דרך ה nvidia shield אם אני רואה דרך המחשב או דרל הטלויזייה החכמה שלי בדיסק און קי הסרט נראה הרבה יותר חלק אבל בנוידייה שילד לפעמעם הסרט מתנגן מגעיל סגנון של low fps אפילו אם זה סרט קל ולא משהו כבד משהו בניגון לא יושב לי טוב דרך הסטרימר מוריד את החויוית צפייה אני רוצה שתראו בהגדרות אם יש משהו שאולי נראה לכם לא נכון (כל הסרטים מתנגנים דרך אותו דיסק און קי)
יש תהגדרה הראשונה של usb mode אשמח לדעת מה ההבדל בין מצב של "ביצועים" למצב של "תאימות" אם זה יכול לשפר משהו?
ה dynamic range בהגדרות הוא בצבע אפור זאת אומרת שאני לא יכול להיכנס אליו זה אומר שהוא לא פעיל? מה שאומר שאין לי hdr?
בהגדרות רזולוציה זה על רזולוציה של 4k אבל על 59hz שזה מה שמומלץ אם אשנה ל60 זה ישנה אולי משהו?
הגדרות תצוגה nvidia shield
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
@Batnun
·
היי קודם כל השתמשתי רק בנגן של vlc וגם mx player (אגב אשמח לשמוע על נגנים אחרים יותר מומלצים אם יש)
ובקשר לתמונות הן מהפלאפון שלי ומשום מה העלאה הפכה את זה
הסתכלתי באינטרנט על אפשרות של שינוי בתצוגה ל 4k 23hz וזה באמת שיפר את הלאגים הם אמרו שבגלל שהמסך הוא 60hz והסרט/סדרה הם 23hz אז זה עושה מין לאגים וצריך לשנות את זה בהגדרות של נוידייה מ60 ל23 וזה באמת שיפר את הניגון של הסרט וזה חלק
מה שסקרן אותי רק זה למה ה אפשרות של dynamic range היא באפור זה אומר ש hdr לא פועל במכשיר?
·
היי קודם כל השתמשתי רק בנגן של vlc וגם mx player (אגב אשמח לשמוע על נגנים אחרים יותר מומלצים אם יש)
ובקשר לתמונות הן מהפלאפון שלי ומשום מה העלאה הפכה את זה
הסתכלתי באינטרנט על אפשרות של שינוי בתצוגה ל 4k 23hz וזה באמת שיפר את הלאגים הם אמרו שבגלל שהמסך הוא 60hz והסרט/סדרה הם 23hz אז זה עושה מין לאגים וצריך לשנות את זה בהגדרות של נוידייה מ60 ל23 וזה באמת שיפר את הניגון של הסרט וזה חלק
מה שסקרן אותי רק זה למה ה אפשרות של dynamic range היא באפור זה אומר ש hdr לא פועל במכשיר?