פרטנר פייבר - פינג במשחקי רשת

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
FinalArrow פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
התחברתי היום לפייבר של פרטנר (1000 מגה) במקום ה-100 מגה של הוט.
נראה שמהירות ההורדה אכן השתפרה מאוד, אבל הפינג במשחקי רשת (למשל Overwatch או PUBG) נשאר זהה - יציב באיזור 100 (לפחות עכשיו הוא יציב, בניגוד למה שחוויתי בהוט).
חשוב לציין שהמחשב שלי מחובר בכבל Ethernet לממיר של פרטנר, שמתחבר לממיר הראשי דרך תשתית הכבלים.

הביקורות שקראתי לפני המעבר יצרו אצלי את הרושם שאני אמור לקבל פינגים טובים יותר מזה.
האם יש צורך לפנות לתמיכה הטכנית של פרטנר בנושא, או שככה זה?

תודה

FunnyName
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

תראה מה הכתובת שרת ותראה את הניתוב

יכול להיות שתצטרך לעבור לPPPOE או להפך או לשים גיימר.
לבדוק כל ווריאציה מה יתן לך פינג הכי טוב.

או שתבקש מכל מי שמחובר עם פרטנר שיגיד אם הוא עם גיימר+ PPPOE או רק DHCP או DHCP +גיימר וכו' וידווח לך מה הפינג לאותו שרת שתתן להם.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #3 

למחוק

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #4 

FinalArrow כתב: חשוב לציין שהמחשב שלי מחובר בכבל Ethernet לממיר של פרטנר, שמתחבר לממיר הראשי דרך תשתית הכבלים.
...
·

בנוסף תבדוק גם את הפינג בחיבור בכבל ישירות למתאם האופטי של פרטנר כדי לבדוד בעיה בראוטר או במוקות שיש לך בדרך. כמובן ללא תוכנות אחרות שפעילות באינטרנט (וללא מכשירים אחרים פעילים אם אתה מתחבר לראוטר).

אם איכפת לך מאיכות הרשת אתה חייב להעביר כבל רשת ולא להשתמש ב"קיצורי דרך" שרק עושים בעיות כמו מתאמים על רשת הכבלים/חשמל או חס וחלילה חיבורים אלחוטיים. העברת כבל רשת ברב המקרים אפשרית בתעלות הקיימות ולא דבר בעייתי או יקר במיוחד.

FinalArrow פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

eran405 כתב:
...
...
·

בנוסף תבדוק גם את הפינג בחיבור בכבל ישירות למתאם האופטי של פרטנר כדי לבדוד בעיה בראוטר או במוקות שיש לך בדרך. כמובן ללא תוכנות אחרות שפעילות באינטרנט (וללא מכשירים אחרים פעילים אם אתה מתחבר לראוטר).

אם איכפת לך מאיכות הרשת אתה חייב להעביר כבל רשת ולא להשתמש ב"קיצורי דרך" שרק עושים בעיות כמו מתאמים על רשת הכבלים/חשמל או חס וחלילה חיבורים אלחוטיים. העברת כבל רשת ברב המקרים אפשרית בתעלות הקיימות ולא דבר בעייתי או יקר במיוחד.
...
אבדוק, תודה.
בכל אופן, הרצתי בדיקה מול השרתים של בליזארד לדוגמה, גם מהמחשב שלי וגם ממחשב נייד שחיברתי ישירות לראוטר הראשי של פרטנר (שמחובר ישירות לפייבר) ולא היה הבדל ב-latency.

אם יש עוד הצעות לדברים שאני יכול לבדוק, אשמח

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”