חשבתי שלי זה לא יקרה :( נצרבה לי הטלווזיה?!
יש ברשותי את הB765
נרכשה במבצע של המונדיאל שהיה...מאז שאצלי היא על ECO MODE
אני בחור די רגיש לתמונה וקולט כל דבר
שמתי לב לקווים האלה בטלווזיה...שמים לב לזה בעיקר במשחקי כדורגל
יש מה לעשות?
עשיתי רענון פיקסלים אך זה לא עזר
נרכשה במבצע של המונדיאל שהיה...מאז שאצלי היא על ECO MODE
אני בחור די רגיש לתמונה וקולט כל דבר
שמתי לב לקווים האלה בטלווזיה...שמים לב לזה בעיקר במשחקי כדורגל
יש מה לעשות?
עשיתי רענון פיקסלים אך זה לא עזר
@mogda
לדעתי מה שאתה רואה זה banding ולא צריבה.
בכל מסכי ה OLED ובמיוחד בגדלים מעל 65 ניתן לראות את זה (וזה משתנה ממסך למסך). יש מסכים שלא רואים כלום ויש כאלו שלא הייתי מוכן לסבול את זה.
אני מציע לך לנסות להריץ בדיקה מ YouTube (יש כמה שניתן לבדוק איתם צריבה ו Bending ואז לראות אם יש באמת צריבה.
כמו כן תנסה להחליף למצב צפייה טכניכולור ולראות אם אתה רואה את זה באותה חומרה.
מקווה שעזרתי במקצת.
לדעתי מה שאתה רואה זה banding ולא צריבה.
בכל מסכי ה OLED ובמיוחד בגדלים מעל 65 ניתן לראות את זה (וזה משתנה ממסך למסך). יש מסכים שלא רואים כלום ויש כאלו שלא הייתי מוכן לסבול את זה.
אני מציע לך לנסות להריץ בדיקה מ YouTube (יש כמה שניתן לבדוק איתם צריבה ו Bending ואז לראות אם יש באמת צריבה.
כמו כן תנסה להחליף למצב צפייה טכניכולור ולראות אם אתה רואה את זה באותה חומרה.
מקווה שעזרתי במקצת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין לזה קשר לצריבה. אלו קווים אנכיים שנובעים מחוסר אחידות בתהליך הייצור או "Vertical Bands" וזה קיים בכמעט כל פאנל OLED שיוצר, במיוחד בדגמים הישנים יותר. יש גם עניין של אצוות ייצור ומזל, לפעמים כמעט לא קיים ולפעמים יותר בולט.
[גם אצלי ב- 65B7 יש איזה כמה פסים אנכיים אבל כמעט ולא רואים אותם באף סיטואצייה אמיתית למעט בפאטרנים אפורים כהים.]
[גם אצלי ב- 65B7 יש איזה כמה פסים אנכיים אבל כמעט ולא רואים אותם באף סיטואצייה אמיתית למעט בפאטרנים אפורים כהים.]
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
מסכים עם האחרים שזו לא צריבה, זה בנדינג וזה היה שם מההתחלה אבל פחות הורגש.
מערכת הניקוי שמופעלת לאחר 4 שעות צפיה מצטברות בעת כיבוי לעיתים חושפת אותם, ובמקרים אחרים טלווזיות עם המון בנדינג יהיו נקיות.
ניתן לאמר שפאנלי אולד משתנים עם הזמן בעקבות המערכת (ההכרחית) הזו.
אבל די לטרוויה, פשוט תתקשר אליהם, לי החליפו מסך b6 ושידרגו ל c7 בתוספת,כל זה בגלל בנדינג.
מעבר לבנדינג, יש לך גם וינייטינג (קצוות ביהירים) ובאופן כללי פאנל לא מי יודע מה.
מערכת הניקוי שמופעלת לאחר 4 שעות צפיה מצטברות בעת כיבוי לעיתים חושפת אותם, ובמקרים אחרים טלווזיות עם המון בנדינג יהיו נקיות.
אבל די לטרוויה, פשוט תתקשר אליהם, לי החליפו מסך b6 ושידרגו ל c7 בתוספת,כל זה בגלל בנדינג.
מעבר לבנדינג, יש לך גם וינייטינג (קצוות ביהירים) ובאופן כללי פאנל לא מי יודע מה.
Evil-u כתב:מסכים עם האחרים שזו לא צריבה, זה בנדינג וזה היה שם מההתחלה אבל פחות הורגש.
מעבר לבנדינג, יש לך גם וינייטינג (קצוות ביהירים) ובאופן כללי פאנל לא מי יודע מה....
שמתי לב לזה רק בשבוע האחרון
לפני זה הכל עבד מצויין וראו טוב
אי אפשר לראות משחקי כדורגל ככה
תיאמו לי טכנאי..
אעדכן בהמשך
·