חיבור ממיר יס לפלאזמה דרך SCART
שלום
אני יודע שהנושא טחון אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית
ברשותי מסך LG 42PC3RV
יש לו 2 כניסות SCART, בכל האתרים כתוב שרק אחד מהם FULL
איך אני יודע איזו? (חיפשתי בחוברת ולא מצאתי את התשובה)
צריך כבל מיוחד בשביל זה או שכבל SCART הוא פשוט כבל SCART?
לאחר החיבור, להגדיר באתחול מתקדם RGB?
תודה רבה
אני יודע שהנושא טחון אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית
ברשותי מסך LG 42PC3RV
יש לו 2 כניסות SCART, בכל האתרים כתוב שרק אחד מהם FULL
איך אני יודע איזו? (חיפשתי בחוברת ולא מצאתי את התשובה)
צריך כבל מיוחד בשביל זה או שכבל SCART הוא פשוט כבל SCART?
לאחר החיבור, להגדיר באתחול מתקדם RGB?
תודה רבה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שמע, בד"כ כלל בחוברות ההפעלה משורטט איך לחבר את כל ההתקנים החיצוניים למסך... וביניהם ממיר, תראה לאיזו יציאה בשרטוט מחובר הממיר ולבטח זהו ה-FULL (היציאה המומלצת). כבל סקארט יש FULL (גם וידאו וגם אודיו) ויש חלקי (וידאו בלבד), אם אתה מחבר לכניסה FULL של המסך אזי בוודאי תצטרך כבל SCART TO SCART שהוא FULL. כמובן שיש גם כל מיני איכויות של הכבל הנ"ל והמחיר בהתאם, מ- 20 ש"ח ועד מאות/אלפי שקלים... הכבל ב- 20 ש"ח לא מומלץ אבל גם במחיר אסטרונומי לא (אלא אם יש לך מאיפה). לכן כבל בסביבות ה- 100 ש"ח יספק אותך.
לאחר החיבור עליך אכן להגדיר את הממיר ל- RGB וכנ"ל עליך להגדיר את הכניסה שבמסך שתקלוט RGB.
מקווה שלא פיספסתי שום שאלה ???
מה הציון שלי ?
לאחר החיבור עליך אכן להגדיר את הממיר ל- RGB וכנ"ל עליך להגדיר את הכניסה שבמסך שתקלוט RGB.
מקווה שלא פיספסתי שום שאלה ???
מה הציון שלי ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ההבדל המקובל בין Fully wired ל SCART שאינו Fully wired אינו קשור בהעברת אודיו - בשני המקרים מועבר אודיו דו ערוצי. ההבדל הוא ש fully wired מסוגל להעביר גם RGB בנוסף ל קומפוזיט ו svideo. לכן הכניסה הזאת היא בדרך כלל הכניסה הראשית המיועדת לחיבור מכשירי DVD או ממירים ואילו זו שאינה fully wired מיועדת לחיבור מכשירי ווידאו VCR או כל ציוד אחר שמסוגל לשדר החוצה רק קומפוזיט או svideo. לכן תסתכל בחוברת ובטוח שמצויין שם לאיזו כניסה לחבר DVD.
אתה לא צריך כבל מיוחד. השתמשתי בהצלחה גם בכבל שקיבלתי בזמנו עם הממיר של יס אבל שזה לא יפריע לך להוציא כסף אם אתה רוצה להרשים חברים בעובי וצבע הכבל או בחיבורים מוזהבים.
כן, לאחר החיבור תגדיר בממיר RGB באתחול המתקדם
אתה לא צריך כבל מיוחד. השתמשתי בהצלחה גם בכבל שקיבלתי בזמנו עם הממיר של יס אבל שזה לא יפריע לך להוציא כסף אם אתה רוצה להרשים חברים בעובי וצבע הכבל או בחיבורים מוזהבים.
כן, לאחר החיבור תגדיר בממיר RGB באתחול המתקדם
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.