התלבטות בזק בינלאומי או 012
לאחר 17 שנה עם בזק בינלאומי מתלבט אם לעבור ל 012 כספק למהירות 40(נמצא בבזק ובקושי מגיע למהירות 30).
נמאס כל שנה להתווכח עם בזק בינלאומי על המחיר וכמה שהמהירוות עם הכבל התת ימי טוב מכולם.
שנה אחרונה שילמתי 30 ש"ח . חודש חינם.
מסתיים סוף החודש .
כעת מקפיצים מחירים ואין חודש חינם.
ב 012 עולה 25 ש"ח.
האינטרנט משמש לבן לאקס בוקס ,ליס, נטפליקס וכו'.
האם יש הבדל באמת בין 2 החברות שציינתי ?
נמאס כל שנה להתווכח עם בזק בינלאומי על המחיר וכמה שהמהירוות עם הכבל התת ימי טוב מכולם.
שנה אחרונה שילמתי 30 ש"ח . חודש חינם.
מסתיים סוף החודש .
כעת מקפיצים מחירים ואין חודש חינם.
ב 012 עולה 25 ש"ח.
האינטרנט משמש לבן לאקס בוקס ,ליס, נטפליקס וכו'.
האם יש הבדל באמת בין 2 החברות שציינתי ?
012 היתה ספקית בין הגרועות שהיו אי פעם
עכשיו שפרטנר קנו אותם אני לא יודע מה קורה
במבחינת מהירויות וניטוב לחול
תתחבר תבדוק מקסימום תעבור ספק
אין התחייבויות גם ככה
משכן לגבי 014 המחיר שלהם הוא קבוע 30 שח לעד 100 מגה
כנראה שנפלת על נציג או נציגה שניסו לעשות תרגיל שיטת המצליח.
עכשיו שפרטנר קנו אותם אני לא יודע מה קורה
במבחינת מהירויות וניטוב לחול
תתחבר תבדוק מקסימום תעבור ספק
אין התחייבויות גם ככה
משכן לגבי 014 המחיר שלהם הוא קבוע 30 שח לעד 100 מגה
כנראה שנפלת על נציג או נציגה שניסו לעשות תרגיל שיטת המצליח.
@יוליוס
·
השאלה איזה מחיר אתה משלם. אם משלמים 100 ש"ח לחודש אז אפשר באמת לקבל חודש/חודשיים חינם תחת ההנחה שלא יהיה לך כח להחליף ספק כל חודש/חודשיים (ולטווח הארוך זה שווה להם כי מזמברים אותך במחיר).
הכי פשוט תתחבר לאקספון ב-69 ש"ח כולל תשתית+ספק עד 100 מגה לשנה שלמה, ללא וויכוחים וללא מסחרה. הם ספק טוב מבחינת איכות האינטרנט אז בתקווה תהיה מרוצה. כמובן שאין התחייבות אז אם אתה לא מרוצה תחליף שוב ספק עד שתמצא ספק שמספק אותך.
·
השאלה איזה מחיר אתה משלם. אם משלמים 100 ש"ח לחודש אז אפשר באמת לקבל חודש/חודשיים חינם תחת ההנחה שלא יהיה לך כח להחליף ספק כל חודש/חודשיים (ולטווח הארוך זה שווה להם כי מזמברים אותך במחיר).
הכי פשוט תתחבר לאקספון ב-69 ש"ח כולל תשתית+ספק עד 100 מגה לשנה שלמה, ללא וויכוחים וללא מסחרה. הם ספק טוב מבחינת איכות האינטרנט אז בתקווה תהיה מרוצה. כמובן שאין התחייבות אז אם אתה לא מרוצה תחליף שוב ספק עד שתמצא ספק שמספק אותך.
תנסה את הוט נט
אולי תנסה את הוטנט גם ספקית מעולה וגם מחיר ממש טוב
עם חודשיים בחינם ואחרי 20 שקל
לכל המהיריות
ל 012 אל תתקרב אכן ספקית גרועה כשהייתי בבזק היו לי בעיות עם המהירות עם 012
עברתי להוטנט ונגמרו הבעיות
כרגע אני בתשתית הוט 200 מגה ואני מקבל 200 כמעט כל הזמן
בזק בינלאומי טובים אבל ממש יקרנים
עדיף הוטנט לדעתי
עם חודשיים בחינם ואחרי 20 שקל
לכל המהיריות
ל 012 אל תתקרב אכן ספקית גרועה כשהייתי בבזק היו לי בעיות עם המהירות עם 012
עברתי להוטנט ונגמרו הבעיות
כרגע אני בתשתית הוט 200 מגה ואני מקבל 200 כמעט כל הזמן
בזק בינלאומי טובים אבל ממש יקרנים
עדיף הוטנט לדעתי
אני היתי פעם במבצע של שוק הסיטונאי של דרך 018 שלמתי 69 שח לעד 100 מגהeran405 כתב:@יוליוס
·
הכי פשוט תתחבר לאקספון ב-69 ש"ח כולל תשתית+ספק עד 100 מגה לשנה שלמה, ללא וויכוחים וללא מסחרה. הם ספק טוב מבחינת איכות האינטרנט אז בתקווה תהיה מרוצה. כמובן שאין התחייבות אז אם אתה לא מרוצה תחליף שוב ספק עד שתמצא ספק שמספק אותך....
לא עברו שבועיים וצצו תקלות והפתעות פתאום במקום לקבל 70 מגה כמו שקבלתי ספק לחוד תשתית לחוד
התחלתי לקבל 35-40 מגה ונאמר לי ב 018 שאין תמיכה עד 100 מגה באיזור שלי
אחרי אין ספור הסברים שכן יש כי היה לי לפני כמה ימים אין שום דבר לא עזר
אחרי שבוע בערך שמתי לב שאני מקבל בקושי 8 מגה ו 50 קילובייט העלאה
התקשרתי לתמיכה של 018 אמרו לי שולחים טכנאי בזק עד שבוע ימים לבדוק תיבה בחוץ
אחרי כמה ימים מתקשרים אלי מ 018 אומרים שהיה טכנאי ויש תקלה אצלי בבית
עכשיו הכבל דרופ של בזק אצלי נכנס ישר מהתיבה לשקע,הנציג ממשיך לתעקש אומר לי
אנחנו נשלח לך טכנאי בעלות 250 שח כדי לבדוק מה תקלה אמרתי לו לך תזד**ן אתה והטכנאי שלך
יום למחורת התקשרתי לבזק החזרתי את הקו אליהם לא עברו כמה שעות התחלתי לקבל שוב 70 מגה
בלי שום צורך של הגעת טכנאי של בזק בלי כלום,התקשרו אלי מבזק בקשו ממני לעשות הפעלה מחדש
למודם וזהו.
זאת חוויה אישית שלי משוק הסיטונאי ככה שקח בערבון מוגבל שזה יעבוד כמו שצריך
כי אם מסתכלים על זה שאתה משלם 69 שח על הכל אז תצפה גם לקבל בהתאם
וכשאהיה לך תקלה יגידו לך אדוני עלות הגעת טכנאי שלנו זה 250 שח או שתביא טכנאי פרטי.
ואגב אם אתה מקשר היום ל 014 למכירות יש להם חודש חינם
ואחרי זה בעלות 30 שח לחודש אם אתה רוצה איפי קבוע זה עוד 5 שח בחודש.
הוטנט.
חודשיים חינם ולאחר מכן 20ש"ח בחודש.
עובד מצויין, גם בתשתית הוט וגם בתשתית בזק.
חודשיים חינם ולאחר מכן 20ש"ח בחודש.
עובד מצויין, גם בתשתית הוט וגם בתשתית בזק.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אצלי היה בזק ועברתי להוטנט ונפתרו כל הבעיות שהיו לי אם זה בסטרים ובטורנטים
·rbh3 כתב:דווקא אם נלך על מדד נטפליקס הרשמי - פרטנר 012 מספקים את המהירות הכי גבוהה לשרתים שלהם......
אני מניח שאתה מדבר על ה"מדד" הזה שכמובן לחלוטין חסר משמעות ובטוח אין שום קשר (ישיר) בינו לבין המהירות לשרתים של נטפליקס.
המספרים באיזור ה-3-4 מגה כבר אומרים שזה לא יכול להיות אינדיקציה למהירות שאפשר לקבל מהשרתים שלהם (תשווה עם תוצאות fast.com שלפחות אצל הספקים הטובים מקבלים מספרים קרובים לרוחב פס של התשתית).
זה גם כתוב בצורה מפורשת וברורה אם לוחצים על How we calculate the rankings בראש העמוד:
הנושא גם נידון בעבר, לדוגמא כאן:The Netflix ISP Speed Index lists the average prime time bitrate for Netflix content streamed to Netflix members during a particular month. For ‘Prime Time’, we calculate the average bitrate of Netflix content in megabits per second (Mbps) streamed by Netflix members per ISP. We measure the speed via all available end user devices. For a small number of devices, we cannot calculate the exact bitrates and streaming via cellular networks is exempted from our measurements. The speed indicated in the Netflix ISP Speed Index is not a measure of the maximum throughput or the maximum capacity of an ISP. ....
https://www.hometheater.co.il/vp2766995#2766995
אם מצאת מדד אחר שמודד משהו בעל משמעות כלשהי אשמח לשמוע עליו ולהחכים.