זה נראה כאילו אין לי מקודדים במחשב (ויש לי)
-
assassinsmile
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתם מכירים את זה שאתם רואים סרט או סדרה בvlc וזה נתקע לשנייה (וכשזה נתקע הסאונד נהיה מכני לשנייה והתמונה נהיית אפורה) אז אתם לא צריכים שאני אסביר לכם שהבעיה הזאת היא בגלל שאין לו מקודדים
עכשיו את אותה בעיה יש לי בכל המחשב (רק שאצלי הפעם הבעיה היא יותר בסאונד מאשר בתמונה) הבעיה קוראת לי גם כשאני ביוטיוב (ובחיים לא קרה לי את זה ביוטיוב אלא רק ב vlc) וגם כשאני משחק
וכן יש לי מקודדים במחשב
אני אסביר שוב את הבעיה כי לא נראה לי שניסחתי את זה נכון,נגיד כשאני צופה במשהו (לא משנה אם זה צפייה ישירה או הורדה) אז כל כמה זמן הסאונד נתקע לשנייה ונהיה מכני (נראה לי שגם התמונה נתקעת אבל בקנה מידה קטן יותר) ואז הוא חוזר ונהיה רגיל ואז כל זמן שוב הסאונד נתקע לשנייה
והכי קטע שזה מחשב חדש הנה המפרט שלי
מעבד: amd rayzen 5 2400g
16 ג'יגה ראם
כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה
לוח אם: gigabyte b450m
2 טרה בייט+ 240 ג'יגה ssd
windows 10 pro
תקשיבו אני מתחרפן,אין לי מושג מה הבעיה ומה לא עשיתי בשביל לנסות לפתור אותה (עדכנתי דרייברים+עשיתי סריקה בnod 32+הורדתי malwrbite+פירמטתי את המחשב+שדרגתי את הווינדוס לפרו)
האם הבעיה היא משהו בווינדוס? (עד עכשיו הייתי עם 7)
בבקשה תגידו לי שאתם יודעים למה אני מתכוון ולא חושבים שאני משוגע
אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו
עכשיו את אותה בעיה יש לי בכל המחשב (רק שאצלי הפעם הבעיה היא יותר בסאונד מאשר בתמונה) הבעיה קוראת לי גם כשאני ביוטיוב (ובחיים לא קרה לי את זה ביוטיוב אלא רק ב vlc) וגם כשאני משחק
וכן יש לי מקודדים במחשב
אני אסביר שוב את הבעיה כי לא נראה לי שניסחתי את זה נכון,נגיד כשאני צופה במשהו (לא משנה אם זה צפייה ישירה או הורדה) אז כל כמה זמן הסאונד נתקע לשנייה ונהיה מכני (נראה לי שגם התמונה נתקעת אבל בקנה מידה קטן יותר) ואז הוא חוזר ונהיה רגיל ואז כל זמן שוב הסאונד נתקע לשנייה
והכי קטע שזה מחשב חדש הנה המפרט שלי
מעבד: amd rayzen 5 2400g
16 ג'יגה ראם
כרטיס מסך readon rx 580 8 ג'יגה
לוח אם: gigabyte b450m
2 טרה בייט+ 240 ג'יגה ssd
windows 10 pro
תקשיבו אני מתחרפן,אין לי מושג מה הבעיה ומה לא עשיתי בשביל לנסות לפתור אותה (עדכנתי דרייברים+עשיתי סריקה בnod 32+הורדתי malwrbite+פירמטתי את המחשב+שדרגתי את הווינדוס לפרו)
האם הבעיה היא משהו בווינדוס? (עד עכשיו הייתי עם 7)
בבקשה תגידו לי שאתם יודעים למה אני מתכוון ולא חושבים שאני משוגע
אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו
-
assassinsmile
-
- חבר שרק התחיל

·הבעיה היא לא רק בvlc אלא גם ביוטיוב וכל מיני אתרים של צפייה ישירה וגם כשאני משחקkingikra כתב:עד כמה שאני יודע, ל VLC מקודדים משלו. הוא לא משתמש במקודדים של מערכת ההפעלה....
-
assassinsmile
-
- חבר שרק התחיל

אני יודע,הבאתי את זה בתור דוגמהkingikra כתב:·......
בטח ובטח שאין קשר בין סרטים שאתה צופה בדפדפן לבין מקודדים של מערכת ההפעלה....
·לא ניסחתי את עצמי
כשהייתי בווינדוס 7 היו לי בעיות בvlc (שהן נפתרו אחרי שהתקנתי את ccc codec+עשיתי משהו בהגדרות של האצת חומרה בvlc) עכשיו כשאני עם ווינדוס 10 ומחשב חדש אותן בעיות שהיו לי בvlc יש לי בכל המחשב
ברור שיש, רק שהיום רוב תוכנות הנגן מגיעות עם מקודדים מובנים בתוכנה ואין צורך להתקין שום חבילת מקודדים חיצונית מיותרת כמו פעם.Elad8 כתב:זה עדיין קיים הדבר הזה מקודד?...
לפותח השרשור, ניסית תוכנת נגן אחרת רק בשביל לשלול בעיה כלשהי במחשב?
ממליץ לך להסיר את כל הקודקים, VLC וכו', לבצע ניקוי של קבצים זמניים ושאריות התקנה (באמצעות CCleaner למשל) ולהתקין Kodi. אחרי שתקנפג אותה כמו שצריך (יש מדריכים ברשת, כולל כאן באתר), תבדוק אם הבעיה עדיין קיימת.
לגבי Youtube, זו יכולה להיות גם בעית באפר שנובעת מרוחב פס, או עומס על הרשת כמו קליינטים אחרים שמחוברים אליה עם תוכנת הורדות וכו'.
אגב, מה קידוד הסרטים שאתה מנסה לנגן (וידאו ואודיו)? יכול פשוט להיות שלמרות ש-VLC נחשב נגן שיודע "לאכול" הכל, הוא נתקל בקושי לנגן קידוד מסויים ספציפי, או שאותו קידוד/פורמט לא מוגדר נכון בהגדרות הנגן.