למכירה BEZZERA BZ07 כמו חדשה שמורה אחרי טיפול תחזוקה ב2500 ש"ח
המשתמש kalabasa הוא שתול של "קדמה", שמנסה כרגיל, למכור סחורה שלו ב"דרך-לא-דרך"
במקור הוא רשם תגובה ל EQUINOX תחת שם המשתמש "cafekedma" ואז מחק את ההודעה, החליף את שם המשתמש ל- kalabasa והגיב למשתמש EQUINOX באותה התגובה שהגיב קודם.
:ספוילר:
במקור הוא רשם תגובה ל EQUINOX תחת שם המשתמש "cafekedma" ואז מחק את ההודעה, החליף את שם המשתמש ל- kalabasa והגיב למשתמש EQUINOX באותה התגובה שהגיב קודם.
:ספוילר:
- f_22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 233
- נתן תודות: 211 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
בואנה אתה חד. תודה על המידע!
@Engineer
·
בואנה אתה חד. תודה לך על המידע!
לא שימנע ממני לקנות ממנו אם הכל בסדר, אבל בהחלט תרגיל לא ראוי אם זה נכון...
·
בואנה אתה חד. תודה לך על המידע!
לא שימנע ממני לקנות ממנו אם הכל בסדר, אבל בהחלט תרגיל לא ראוי אם זה נכון...
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
@Engineer
·
אכן התראה מתבקשת כיוון שמדובר בהתנהלות מוזרה ותודה על כך!
עם זאת, אני לא מכיר את האדם וייתכן שהוא שייך לקדמה אולם מוכר מכונה אישית שלו.
על כן, הסבר אחד יכול להיות שהוא עושה זאת דרך הפרופיל הפרטי שלו, ללא קשר לקדמה וייתכן שבטעות היה מחובר בפרופיל המקצועי ולאחר מכן תיקן.
@kalabasa
·
אכן התראה מתבקשת כיוון שמדובר בהתנהלות מוזרה ותודה על כך!
עם זאת, אני לא מכיר את האדם וייתכן שהוא שייך לקדמה אולם מוכר מכונה אישית שלו.
על כן, הסבר אחד יכול להיות שהוא עושה זאת דרך הפרופיל הפרטי שלו, ללא קשר לקדמה וייתכן שבטעות היה מחובר בפרופיל המקצועי ולאחר מכן תיקן.
@kalabasa
ממני ימנע לקנות
ושמח שעשיתי טעות בתום לב עם מספר הטלפון שלי.
כנות שווה יותר מכסף. אם הבחור לא אומר מה המקור של המוצרים שלו, ועוד "עובד קשה" כדי להסתיר את זהותו האמיתית - הוא בוודאי יעבוד קשה כדי להסתיר דברים אחרים, למשל פגמים במכונה.
ובשביל מתחיל כמוני (וגם אם הייתי שועל קרבות ותיק) - הדבר לא מקובל, כלל.
בהצלחה.
כנות שווה יותר מכסף. אם הבחור לא אומר מה המקור של המוצרים שלו, ועוד "עובד קשה" כדי להסתיר את זהותו האמיתית - הוא בוודאי יעבוד קשה כדי להסתיר דברים אחרים, למשל פגמים במכונה.
ובשביל מתחיל כמוני (וגם אם הייתי שועל קרבות ותיק) - הדבר לא מקובל, כלל.
בהצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברים, ככה לא עושים.
הבחור עובד בקדמה והוא לא מסתיר את זה, רק שהוא השתמש בטעות ביוזר של קדמה ולא הפרטי שלו (שגם הוא מסומן כעוסק בתחום, עכשיו) למכירת המכונה הפרטית שלו.
אני מאוד מעריך את הויג'ילנטיות שלכם, אבל בשביל זה יש כפתור "דווח". תנו לי להיות השוטר הרע, למה אתם צריכים להיות כאלה?
הבחור עובד בקדמה והוא לא מסתיר את זה, רק שהוא השתמש בטעות ביוזר של קדמה ולא הפרטי שלו (שגם הוא מסומן כעוסק בתחום, עכשיו) למכירת המכונה הפרטית שלו.
אני מאוד מעריך את הויג'ילנטיות שלכם, אבל בשביל זה יש כפתור "דווח". תנו לי להיות השוטר הרע, למה אתם צריכים להיות כאלה?
הבחור לא אמר את זה, אמרו את זה שניים בשבילו.
הבחור מוזמן להגן על עצמו, למרות שצדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.
ויש תמיד כוכבית של גילוי נאות, של האנשים הישרים באמת - מי שרוצה להסיר ספק, מסיר אותו. (מבלי להוריד חלילה מיושרו של עובד קדמה).
הבחור מוזמן להגן על עצמו, למרות שצדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.
ויש תמיד כוכבית של גילוי נאות, של האנשים הישרים באמת - מי שרוצה להסיר ספק, מסיר אותו. (מבלי להוריד חלילה מיושרו של עובד קדמה).
הי חברים,
אז ככה, אני פעיל בפורום ונמצא בפורום HOMETHEATER כבר שנים רבות עם פרופיל מאומת ולא מעט התכתוביות , חייב לציין כי מעולם לא שיקרתי , רימיתי , אני בן אדם מאוד ישר, נכון אני עובד בקדמה קפה , כמו שאתם יכולים לראות מעולם לא הגבתי, פרסמתי או עשיתי שימוש בפרופיל האישי שלי על מנת לקדם מוצרים או את החברה שלנו, אני בן אדם שהיושרה מאוד חשובה לו, לכן שוב אציין כי לא שיקרתי או אמרתי דברים שהם לא נכונים ולכן פניתי גם למרטין עם המקרה על מנת שיסדיר את הנושא של עוסק בתחום .
בכל מקרה המכונה למכירה , המכונה בבעלות פרטית ואינה קשורה כלל וכלל לאיפה שאני עובד בו.
מי שמועניין יכול לפנות אלי בפרטי ,
בהצלחה ותודה על ההבנה.
ליאור
אז ככה, אני פעיל בפורום ונמצא בפורום HOMETHEATER כבר שנים רבות עם פרופיל מאומת ולא מעט התכתוביות , חייב לציין כי מעולם לא שיקרתי , רימיתי , אני בן אדם מאוד ישר, נכון אני עובד בקדמה קפה , כמו שאתם יכולים לראות מעולם לא הגבתי, פרסמתי או עשיתי שימוש בפרופיל האישי שלי על מנת לקדם מוצרים או את החברה שלנו, אני בן אדם שהיושרה מאוד חשובה לו, לכן שוב אציין כי לא שיקרתי או אמרתי דברים שהם לא נכונים ולכן פניתי גם למרטין עם המקרה על מנת שיסדיר את הנושא של עוסק בתחום .
בכל מקרה המכונה למכירה , המכונה בבעלות פרטית ואינה קשורה כלל וכלל לאיפה שאני עובד בו.
מי שמועניין יכול לפנות אלי בפרטי ,
בהצלחה ותודה על ההבנה.
ליאור