שאלה - האם גם נגן CD מתחמם כמו רסיבר?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קניתי נגן של מראנץ' CD 6006, אני תוהה אם לעשות חור במזנון מאחורה כמו שעשיתי עבור הרסיבר שידוע שמתחמם מאוד (וקניתי לו גם יחידת קירור AC INFINITY), האם צריך לעשות אותו דבר גם עבור ה-CD ?
אולי לא לקנות לו יחידת קירור אבל יש צורך בפתח גדול במזנון? הנגנים מתחממים גם?
אולי לא לקנות לו יחידת קירור אבל יש צורך בפתח גדול במזנון? הנגנים מתחממים גם?
כל ציוד אלקטרוני פעיל מתחמם. אבל כמות החום תלויה בהספקו.
הספקו של נגן CD נמוך הרבה יותר בהשוואה למגבר. אבל עדיין מתחמם. בסופו של דבר צריך לאפשר לחום להתפנות.
אם לא יפונה חום גם נגן CD יכול להגיע לטמפרטורות גבוהות.
צריך לבדוק את הספקו. אני מניח שכמה עשרות וואטים. לכן אני חושב שפתח שיאפשר מעבר אוויר יהיה מספק.
כמו כן, שים לב שלמרות שזה נראה הגיוני או אסטתי , הנגן לא יושב על המגבר אם פתח היצאה של איוורור המגבר הינו עילי. משום שהמגבר באמת מתחמם ומחמם.
דרך אגב... מארנץ זה בלי צ'ופצ'יק... = MARANTZ.
הספקו של נגן CD נמוך הרבה יותר בהשוואה למגבר. אבל עדיין מתחמם. בסופו של דבר צריך לאפשר לחום להתפנות.
אם לא יפונה חום גם נגן CD יכול להגיע לטמפרטורות גבוהות.
צריך לבדוק את הספקו. אני מניח שכמה עשרות וואטים. לכן אני חושב שפתח שיאפשר מעבר אוויר יהיה מספק.
כמו כן, שים לב שלמרות שזה נראה הגיוני או אסטתי , הנגן לא יושב על המגבר אם פתח היצאה של איוורור המגבר הינו עילי. משום שהמגבר באמת מתחמם ומחמם.
דרך אגב... מארנץ זה בלי צ'ופצ'יק... = MARANTZ.
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
צודק אין לי מושג למה הוספתי צ'ופצ'יק... אשמח אם תוכל לבדוק לי מה ההספק של הנגן כדי לדעת אם כדאי לחתוך את המזנון עכשיו :/
יש בו כרגע חור בצורת עיגול קטן רק בשביל הכבלים... לא הכי בא לי לעשות פתח גדול כדי שלא יכנס אבק... אבל זה באמת תלוי במה שאמרת לגבי ההספק ואני לא כל עך מבין בהבפקים כדי לדעת מה נחשב הספק מתחמם ומה לא
הדגם הוא Cd 6006 uk edition
יש בו כרגע חור בצורת עיגול קטן רק בשביל הכבלים... לא הכי בא לי לעשות פתח גדול כדי שלא יכנס אבק... אבל זה באמת תלוי במה שאמרת לגבי ההספק ואני לא כל עך מבין בהבפקים כדי לדעת מה נחשב הספק מתחמם ומה לא
הדגם הוא Cd 6006 uk edition