פירגון חיובי לשירות של ח.י
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
שלום לחברי הפורום,
לאחרונה הפורום פעיל במספר מקרים של תקלות, צריבה, אחידות במסכי OLED של LG.
גם לי היתה צריבה במסך ותהליך מול שירות הלקוחות של ח.י
הרגשתי צורך לפרגן לח.י בחיזוק חיובי על השירות שקיבלתי מהם.
אנו חיים בארץ במקום שלרוב שואף לבינוניות, תרבות של חאפרים וקומבינות ולקבל שירות טוב באמת זה לא דבר פשוט.
מהנסיון האישי של עם ח.י בצריבה שהיתה לי במסך 65C7 הטיפול של ח.י היה מקצועי ומהיר. תוך מספר ימים מהרגע שפתחתי קריאת שירות הגיע אלי טכנאי. הטכנאי הגיע בזמן, היה מקצועי, נחמד ואדיב. לאחר ווידוא של הבעיה המסך הוחלף במסך מחודש מסדרת C8. לצערי גם במסך שהוחלף היתה בעיה, אני מניח שהרבה אנשים לא היו רגישים כמוני לבעיה, יחד עם זאת ח.י קיבלו את טיעוני והמסך הוחלף שנית במסך חדש.
על זה מגיע לח.י מילה טובה ושרק ימשיכו ככה!!
לאחרונה הפורום פעיל במספר מקרים של תקלות, צריבה, אחידות במסכי OLED של LG.
גם לי היתה צריבה במסך ותהליך מול שירות הלקוחות של ח.י
הרגשתי צורך לפרגן לח.י בחיזוק חיובי על השירות שקיבלתי מהם.
אנו חיים בארץ במקום שלרוב שואף לבינוניות, תרבות של חאפרים וקומבינות ולקבל שירות טוב באמת זה לא דבר פשוט.
מהנסיון האישי של עם ח.י בצריבה שהיתה לי במסך 65C7 הטיפול של ח.י היה מקצועי ומהיר. תוך מספר ימים מהרגע שפתחתי קריאת שירות הגיע אלי טכנאי. הטכנאי הגיע בזמן, היה מקצועי, נחמד ואדיב. לאחר ווידוא של הבעיה המסך הוחלף במסך מחודש מסדרת C8. לצערי גם במסך שהוחלף היתה בעיה, אני מניח שהרבה אנשים לא היו רגישים כמוני לבעיה, יחד עם זאת ח.י קיבלו את טיעוני והמסך הוחלף שנית במסך חדש.
על זה מגיע לח.י מילה טובה ושרק ימשיכו ככה!!
בחור אחד נכנס לבית זונות מפואר בבניין של חמש קומות, כל כולו פאר היצירה...
בלובי המפואר יושבת המארחת, מריחה נפלא, יפהפייה ברונטית, ארוכת גפיים, כולה חיוכים ואדיבות.
בעדינות פונה אל הלקוח ושואלת אותו בקול חושני
"כיצד נוכל לענג אותך היום, איך אתה מעדיף אותן, שחורות, או בלונדיניות"?
"אהה, אני, בטח, אני מעדיף אותן בלונדיניות"...
"אין שום בעיה, בשמחה, תעלה בבקשה לקומה הראשונה"
בדילוגים הוא עולה לקומה הראשונה, נגשת אליו מארחת הקומה – בלונדינית יפהפייה, ושואלת אותו , "איך אתה מעדיף אותה גבוהה או נמוכה"? בלי היסוס הוא עונה לה, "אני אוהב אותה קומפקטית"...
"נפלא, אז תעלה בבקשה לקומה השנייה... לאגף ימין."
מארחת הקומה, בלונדינית נמוכה, נגשת אליו ושואלת אותו, "איך אתה מעדיף אותה, ציצי גדול או ציצי קטן"?
"מה זאת אומרת, גדול, ברור "..."יופי,יש לנו בדיוק את מה שאתה מחפש, תעלה בבקשה עוד קומה, כבר הזמנתי לך את המעלית"...
הוא עולה למעלה לקומה הרביעית... נגשת אליו שוב מארחת הקומה- בלונדינית, נמוכה עם חזה גדול ושואלת אותו בקול עדין... "איך אתה מעדיף אותה, דקיקה, או מלאה"? ... "מה זאת אומרת, בטח דקיקה"... "אז בקומה הבאה תמצא אותה"... הוא לא ממתין למעלית, אלא שועט במדרגות לקומה החמישית...
הוא מסתובב בקומה ולא רואה כלום... הוא נכנס לכל החדרים, כלום...מבועס הוא יורד ללובי במעלית, תמה, איפה הבחורה שהובטחה לו? ...
המארחת בקול חביב, מתנצלת – "אהה, היא? מצטערת, היא לא הגיעה היום, אבל תגיד, איך השירות"?
בלובי המפואר יושבת המארחת, מריחה נפלא, יפהפייה ברונטית, ארוכת גפיים, כולה חיוכים ואדיבות.
בעדינות פונה אל הלקוח ושואלת אותו בקול חושני
"כיצד נוכל לענג אותך היום, איך אתה מעדיף אותן, שחורות, או בלונדיניות"?
"אהה, אני, בטח, אני מעדיף אותן בלונדיניות"...
"אין שום בעיה, בשמחה, תעלה בבקשה לקומה הראשונה"
בדילוגים הוא עולה לקומה הראשונה, נגשת אליו מארחת הקומה – בלונדינית יפהפייה, ושואלת אותו , "איך אתה מעדיף אותה גבוהה או נמוכה"? בלי היסוס הוא עונה לה, "אני אוהב אותה קומפקטית"...
"נפלא, אז תעלה בבקשה לקומה השנייה... לאגף ימין."
מארחת הקומה, בלונדינית נמוכה, נגשת אליו ושואלת אותו, "איך אתה מעדיף אותה, ציצי גדול או ציצי קטן"?
"מה זאת אומרת, גדול, ברור "..."יופי,יש לנו בדיוק את מה שאתה מחפש, תעלה בבקשה עוד קומה, כבר הזמנתי לך את המעלית"...
הוא עולה למעלה לקומה הרביעית... נגשת אליו שוב מארחת הקומה- בלונדינית, נמוכה עם חזה גדול ושואלת אותו בקול עדין... "איך אתה מעדיף אותה, דקיקה, או מלאה"? ... "מה זאת אומרת, בטח דקיקה"... "אז בקומה הבאה תמצא אותה"... הוא לא ממתין למעלית, אלא שועט במדרגות לקומה החמישית...
הוא מסתובב בקומה ולא רואה כלום... הוא נכנס לכל החדרים, כלום...מבועס הוא יורד ללובי במעלית, תמה, איפה הבחורה שהובטחה לו? ...
המארחת בקול חביב, מתנצלת – "אהה, היא? מצטערת, היא לא הגיעה היום, אבל תגיד, איך השירות"?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הסיפור מתאר את ח.י בצורה מדויקת.
שירות טוב מתחיל במוצר טוב.
וכשזה לא קיים, אז לפחות השירות טוב, הרע במיעוטו.
שירות טוב מתחיל במוצר טוב.
וכשזה לא קיים, אז לפחות השירות טוב, הרע במיעוטו.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@vivi
בכיין, שלא מצליח להבין את ההבדלים.
אז בוא ואפרוש בפניך בפשטות:
יש את המוצר והטכנולוגיה - מבית LG
ויש את היבואן והשירות של המוצר - ח.י
אין קשר בין איכות המוצר לבין השירות שאתה מקבל.
אז אם כבר להתבכיין, לפחות תבדיל בין השניים.
גם אני חוויתי צריבה והחלפה, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאם אחווה זאת שוב - אני פשוט אצטרך להיפרד מהטכנולוגיה הזו וללכת על משהו יציב יותר, אם יש כזה דבר היום.
אין לזה שום קשר לשירות המעולה של ח.י
בכיין, שלא מצליח להבין את ההבדלים.
אז בוא ואפרוש בפניך בפשטות:
יש את המוצר והטכנולוגיה - מבית LG
ויש את היבואן והשירות של המוצר - ח.י
אין קשר בין איכות המוצר לבין השירות שאתה מקבל.
אז אם כבר להתבכיין, לפחות תבדיל בין השניים.
גם אני חוויתי צריבה והחלפה, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאם אחווה זאת שוב - אני פשוט אצטרך להיפרד מהטכנולוגיה הזו וללכת על משהו יציב יותר, אם יש כזה דבר היום.
אין לזה שום קשר לשירות המעולה של ח.י
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@gal-cohen
·
אני מבין שעבר עליך יום רע? נסה לפרוק את המירמור בחד"כ.
השירות של ח.י טוב ועזרו עם ביטול העסקה בצורה יחסית סבירה ונעימה.
זה לא מונע מהם למכור מוצרים בטכנולוגיה נחותה ולקוות שעל כל 10 רוכשים, 1 יתקשר לבטל עסקה ולהתלונן על זה.
אני אומר שלפחות השירות טוב ל-1 הזה שמתקשר להתלונן.
@shahar31
כמובן שאפשר לפרגן, זה אפילו מומלץ.
עם זאת, אני מעדיף מוצר איכותי ושירות גרוע שלא אצטרך להפעיל על פני ההפך.
ובכללי אני אומר לשניכם, אין צורך להתרגש ולצאת מפרופורציות, אפשר להביע דעה חיובית ושלילית, אני זרמתי עם הבחור שכתב את הסיפור לפני, ופירשתי אותו מהמקום שלי.
·
אני מבין שעבר עליך יום רע? נסה לפרוק את המירמור בחד"כ.
השירות של ח.י טוב ועזרו עם ביטול העסקה בצורה יחסית סבירה ונעימה.
זה לא מונע מהם למכור מוצרים בטכנולוגיה נחותה ולקוות שעל כל 10 רוכשים, 1 יתקשר לבטל עסקה ולהתלונן על זה.
אני אומר שלפחות השירות טוב ל-1 הזה שמתקשר להתלונן.
@shahar31
כמובן שאפשר לפרגן, זה אפילו מומלץ.
עם זאת, אני מעדיף מוצר איכותי ושירות גרוע שלא אצטרך להפעיל על פני ההפך.
ובכללי אני אומר לשניכם, אין צורך להתרגש ולצאת מפרופורציות, אפשר להביע דעה חיובית ושלילית, אני זרמתי עם הבחור שכתב את הסיפור לפני, ופירשתי אותו מהמקום שלי.
ההתלהמות של התגובות לא ברורות
יש לי פלזמה של פנסוניק בת 8 ואין לי מושג מי נתן לה שירות
וכנ''ל לעוד הרבה מוצרי אלקטרוניקה בבית שלי
אכן מגיע מילה טובה לשירות של חי באופן יחסי לתרבות המקומית אבל הם משווקים מוצר נחות/לא בשל טכנולוגית/לא תקין ובסוף למישהו תיגמר הסבלנות והם יחטפו תביעה רצינית
זה שאנשים מסכימים לחיות עם פגמים מהותיים במוצר שהם רכשו במיטב כספם בגלל הקושי לפנות לשירות גם אומר משהו
יש לי פלזמה של פנסוניק בת 8 ואין לי מושג מי נתן לה שירות
וכנ''ל לעוד הרבה מוצרי אלקטרוניקה בבית שלי
אכן מגיע מילה טובה לשירות של חי באופן יחסי לתרבות המקומית אבל הם משווקים מוצר נחות/לא בשל טכנולוגית/לא תקין ובסוף למישהו תיגמר הסבלנות והם יחטפו תביעה רצינית
זה שאנשים מסכימים לחיות עם פגמים מהותיים במוצר שהם רכשו במיטב כספם בגלל הקושי לפנות לשירות גם אומר משהו
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·תלתל כתב:"טכנולוגיה נחותה"
"עדיף מוצר איכותי ושרות גרוע"
לא צריך להוסיף...ירית לעצמך ברגל...אפילו בשתיהן.
ליאור...
נו בטח, למה ציפית?
הרי אמר את זה אחד שרכש מסך LED של סמסונג...
עדיף שלא נרחיב בכלל בנושא ונסגור את זה כך
@חכם_חנוכה
·
לא רוצה להתפרץ לדיון/ויכוח אלה רק לשאול למה הכוונה מוצרים נחותים וטכנולוגיה נחותה?
האם הביקורת שלך היא על טכנולוגיית OLED? על חברת LG? או שמה על הגרסאות של הדגמים שמיובאים לארץ? ז״א שלמשל טלוויזיה C8 שרוכש אמריקאי שונה מC8 שרוכש ישראלי?
אשמח לדעת כי אני בעלים של C8 55 אינטש.
וסהכ מרוצה... היה לי חשש בהתחלה מנושא ה״מראה אופרת סבון״ אבל ביטלתי את השטות הזו בהגדרות.
·
לא רוצה להתפרץ לדיון/ויכוח אלה רק לשאול למה הכוונה מוצרים נחותים וטכנולוגיה נחותה?
האם הביקורת שלך היא על טכנולוגיית OLED? על חברת LG? או שמה על הגרסאות של הדגמים שמיובאים לארץ? ז״א שלמשל טלוויזיה C8 שרוכש אמריקאי שונה מC8 שרוכש ישראלי?
אשמח לדעת כי אני בעלים של C8 55 אינטש.
וסהכ מרוצה... היה לי חשש בהתחלה מנושא ה״מראה אופרת סבון״ אבל ביטלתי את השטות הזו בהגדרות.
@ArkaPro
תרגיש חופשי להצטרף לכול דיון/ויכוח
אחרי הכול זו המטרה של הפורום כול עוד הדברים נאמרים בלי התלהמות מיותרת וככה היו גם הימים הגדולים של הפורום
כתבתי את מה שאני חושב בתור אחד שעוקב אחרי הטכנולוגיה כמה שנים ורכש מסך בשנה שעברה מדגם b7
לדעתי לכול מסך אולד יש בצורה כזו או אחרת אחד או יותר של התופעות הבאות:
בנדים
טינטים
צריבות
גם אם זה לא מופיע ביום הראשון או בא והולך בסוף זה מגיע למצב שמרגישים את זה
בחרתי את המסך בגלל התמונה המצויינת שלו וגם שילמתי בהתאם אבל זה לא מצדיק את התופעות האלו
אם אתה מרוצה מהמסך שלך אז הכול בסדר כי אחרי הכול מה שחשוב זה מה דעתך עליו
תרגיש חופשי להצטרף לכול דיון/ויכוח
אחרי הכול זו המטרה של הפורום כול עוד הדברים נאמרים בלי התלהמות מיותרת וככה היו גם הימים הגדולים של הפורום
כתבתי את מה שאני חושב בתור אחד שעוקב אחרי הטכנולוגיה כמה שנים ורכש מסך בשנה שעברה מדגם b7
לדעתי לכול מסך אולד יש בצורה כזו או אחרת אחד או יותר של התופעות הבאות:
בנדים
טינטים
צריבות
גם אם זה לא מופיע ביום הראשון או בא והולך בסוף זה מגיע למצב שמרגישים את זה
בחרתי את המסך בגלל התמונה המצויינת שלו וגם שילמתי בהתאם אבל זה לא מצדיק את התופעות האלו
אם אתה מרוצה מהמסך שלך אז הכול בסדר כי אחרי הכול מה שחשוב זה מה דעתך עליו
·ambar כתב: אנו חיים בארץ במקום שלרוב שואף לבינוניות,
תרבות של חאפרים וקומבינות ולקבל שירות טוב באמת זה לא דבר פשוט.
מהנסיון האישי של עם ח.י בצריבה שהיתה לי במסך 65C7 הטיפול של ח.י היה מקצועי ומהיר.
על זה מגיע לח.י מילה טובה ושרק ימשיכו ככה!!...
ניסוח מדוייק של תרבות השירות בארץ !!! עם כל הצער שבדבר .
גם אני מתפרנס ממתן שירותים (מחשוב) וזה פשוט ביזיון מה שקורה פה .
ח.י הצליחו להבדיל את עצמם משאר אנשי המקצוע בארץ
מקווה שימשיכו כל