עזרה בבחירת ספק ללא double nat

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
no_alone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום, הייתי שמח אם מישהו יכול לעזור לי לבחור ספק שלא עושה double nat
הסיפור שלי הולך ככה:
עברתי להוט 200 מגה עם הספק ITC האמת שהכל היה בסדר, אבל זה double nat. אז אחרי חיפושים ארוכים עברתי לבזק בינלאומי, שאצלם אין double nat אבל האינטרנט נהיה מאוד לא אמין ולא יציב, אני לא יודע מה בדיוק הסיפוק אבל הכל התחיל להיות איטי (youtube, netflix, gmail etc...) יכול להיות שבזק בינלאומי לא עובדים טוב עם הוט.

התקשרתי להוטנט והם אומרים שאי אפשר לבטל אצלהם את ה double nat, זה היה קצת מוזר (סיבא מצוות אלקסאי אמרה לי את זה...)

עכשיו לפני שאני מתקשר אחד אחד לכל הספקים, יש למישהו המלצה? (ואני לא מתכוון לעבור לבזק, כי אצלהם המהירות מאוד איטית)

דרך אגב, עד כמה עובדי התמיכה התכנית יכולים להיות חדלי אישים? אף אחד מהם לא יודע מה זה double nat, אני דאגתי בכל סיום שיחה איתם להמליץ להם לקרוא קצת ב wikipedia.

Peadar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שהוטנט לא עושים CGNAT, כשהייתי אצלם לפני מספר חודשים (בתשתית הוט) הם לא עשו.

no_alone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

Peadar כתב:אני חושב שהוטנט לא עושים CGNAT, כשהייתי אצלם לפני מספר חודשים (בתשתית הוט) הם לא עשו.
...
עכשיו דיברתי איתם _(סיבא מצוות אלקסאי) והיא אמרה שהיא לא יכולה להבטיח לי שאני לא אקבל ip עם CGNAT

Peadar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #4 

@no_alone
·
אם לדבריך סיבא לא יודעת מה זה CGNAT אז לא הייתי סומך על המידע שקיבלת ממנה יותר מידי
המלצתי היא שתתחבר להוטנט ותבדוק בעצמך
יש גם אפשרות של לבקש סינון אתרים, אז מקבלים טווח IP ספציפי שהוא לא ב-CGNAT. את הסינון אפשר "לבטל" ע"י שינוי ה-DNS.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #5 

013 ו 014 יודע שבוודאות לא שמים CGNAT

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”