מה פשר ההקדמה בשיר I want you
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
http://www.amazon.com/Very-Best-Elvis-C ... 8-2#disc_2
שיר 18 בדיסק השני, יש להדגמה את הסוף של ההקדמה ואת תחילת השיר.
שיר 18 בדיסק השני, יש להדגמה את הסוף של ההקדמה ואת תחילת השיר.
HiFiMusic IL
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כן, גם אני תהיתי, כשעוד הייתי שומע את השיר הזה.
הפתיחה הזאת, דווקא נראית (מבחינת המילים) כפתיחה וסיום ביחד. גם מתארת את המצב לפני שהוא נעזב, ובמיוחד אחרי שנעזב. היום, אחרי שהלכה, הוא מתאהב יותר ויותר, והאובססיה מזינה את עצמה...
הפתיחה הזאת, דווקא נראית (מבחינת המילים) כפתיחה וסיום ביחד. גם מתארת את המצב לפני שהוא נעזב, ובמיוחד אחרי שנעזב. היום, אחרי שהלכה, הוא מתאהב יותר ויותר, והאובססיה מזינה את עצמה...
Silence speaks louder than words
אף פעם לא חשבתי על זה,אבל הכיוון שלך נשמע הגיוניMetalliJoe כתב:כן, גם אני תהיתי, כשעוד הייתי שומע את השיר הזה.
הפתיחה הזאת, דווקא נראית (מבחינת המילים) כפתיחה וסיום ביחד. גם מתארת את המצב לפני שהוא נעזב, ובמיוחד אחרי שנעזב. היום, אחרי שהלכה, הוא מתאהב יותר ויותר, והאובססיה מזינה את עצמה......
! Ride with the wind of change
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אתה שואל מבחינת המנגינה?
ובכן, טעם זה בעיני המתבונן... אני דווקא חושב שזה מוסיף משהו מיוחד לשיר. מן קטע כזה שאתה מקשיב לו ומחכה שכבר יסתיים...
ובכן, טעם זה בעיני המתבונן... אני דווקא חושב שזה מוסיף משהו מיוחד לשיר. מן קטע כזה שאתה מקשיב לו ומחכה שכבר יסתיים...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

יפה... לא חשבתי על זה. הניגודיות הזאת באמת מוסיפה המון. אתה מצפה לשיר אהבה דביק וקלישאתי, ומקבל... טוב, לא שיר דביק וקלישאתי, זה בטוח.aviv007 כתב:לדעתי, חובה לתת לשיר הזה איזה פתיח כלשהו...יהיה קצת מוזר לקבל אותו ללא הקדמה ,במיוחד שה"ניגודיות" הזאת באוירה באופן פתאומי כל כך ,ממש ממש במקום...(עכשיו שאני חושב על זה....)
...