אני מתכוון לקנות את ה Pvr150 ולחבר למחשב יש לי את הממיר הזה:
המפרט של המחשב:
פנטיום 4 2800
כרטיס מסך 6600gt לידטק
כרטיס קול מובנה
דיסק קשיח 80 ג'יגה
כשאני אקנה את הכבל scart-svideo זה יעבוד טוב עם הממיר הזה? או שזה הממיר עם בעיית הכבלים?
לפני כמה ימים חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והוא הראה בטלוויזיה את המחשב בצבע והכול טוב ויפה אבל כשמסתכלים בטלוויזיה אז זה נראה קצת מעוות ולא ברור הכתב של האייקונים וכו' שיחקתי עם הגדרות ושום דבר לא עזר וד"א החיבור היה ב svideo
מה אפשר לעשות?
אחרי שאני אחבר את כרטיס והכול אני אוכל נגיד שבטלוויזיה יוצג המדיה סנטר עם כול הדברים ושבמחשב לשחק ולעשות דברים אחרים? ואיך עושים את זה? או שזה חייב להיות תאומים הטלוויזיה והמחשב?
הממיר הזה הוא טיפה בעייתי עם SVIDEO. שווה לנסות ולהחליף אם זה לא יעבוד לך.
לגבי החיבור לטלויזיה, הסיבה לכך היא פשוט שהרזולוציה של טלויזיה רגילה היא נמוכה בהרבה מזו של המחשב. בשביל לראות ברור אתה צריך מסך מתאים, וזה אומר, מסך דק (LCD בד"כ).
יש לי ממיר כזה ואני לא מצליח לחבר אותו עם כבל SCART TO SVIDEO
כרגע אני בודק תקינותו של הכבל,אבל באמת חשבתי שזה ממיר
זה באמת אופייני לסוג הזה של ממירים?
תודה.
אתם יכולים לענות לי על ההודעה הקודמת בקשר לחיבור הזה ששמתי תמונה?
אני יכול לעשות ככה שכשאני ארצה להפעיל את המדיה סנטר בטיוי מהשלט אז כשאני יפעיל מהשלט שהוא אוטומטי יעבור למצב clone במחשב ושיפעיל את המדיה סנטר בטיוי?( ככה שאני לא אצטרך כול פעם להיכנס להגדרות של נוידיה בשביל לשנות למצב טלוויזיה )
מדובר בכבל אחד שבצידו האחד יש SCART ובצידו השני יש חיבורי RCA, וידאו ואודיו, זה לא 2 כבלים נפרדים. יש בד"כ גם כניסות וגם יציאות, כלומר 6 RCA-ים. אתה צריך את היציאות, כלומר 3 מהם. לגבי הצבעים בכרטיס הטלוויזיה זה נכון מה שכתבת.
קניתי את החיבור סקארט ובצד השני יש 6 rca
חיברתי לכרטיס את היציאות video out ו2 rca אודיו
במידה סנטר בטסט להצגת טיוי אז אני בוחר בקומפוזיט 1 וככה בכול החיבורים ולוחץ על test והוא כותב:
decoder error