Dune Base 3 Vs Dune hd pro 4k
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כיום משתמש ב Dune Base3
מחובר אליו מקרן שתומך רק 1080P
נתקל לאחרונה בבעייה לנגן סרטים מסויימים.
יתכן ומדובר בבעייה לנגן סרטי 4K
1. האם המכשיר אמור לדעת לשנמך לרזולוציה שמתאימה למסך?
2. האם Dune hd pro 4k ידע להתגבר על הבעייה ולנגן קבצי 4K ולשנמך אותם ל 1080P?
תודה לעוזרים.
מחובר אליו מקרן שתומך רק 1080P
נתקל לאחרונה בבעייה לנגן סרטים מסויימים.
יתכן ומדובר בבעייה לנגן סרטי 4K
1. האם המכשיר אמור לדעת לשנמך לרזולוציה שמתאימה למסך?
2. האם Dune hd pro 4k ידע להתגבר על הבעייה ולנגן קבצי 4K ולשנמך אותם ל 1080P?
תודה לעוזרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש כאן שני נושאים שונים:
1. ניגון - הנגן שלך לא יודע לא לנגן 4K וגם לא לנגן HEVC או HDR. אתה צריך מינימום Dune solo 4K או Pro 4K לשם כך. שים לב לביקורות ולתלונות על ה-Pro4K כי יש עליו לא מעט תלונות באתר.
2. downscale. כל נגן 4K ידע להוריד חזרה ל-FHD. השאלה מה המטרה כי הרבה לא תרוויח מזה אם המקרן לא תומך ב-4K או ב-HDR.
1. ניגון - הנגן שלך לא יודע לא לנגן 4K וגם לא לנגן HEVC או HDR. אתה צריך מינימום Dune solo 4K או Pro 4K לשם כך. שים לב לביקורות ולתלונות על ה-Pro4K כי יש עליו לא מעט תלונות באתר.
2. downscale. כל נגן 4K ידע להוריד חזרה ל-FHD. השאלה מה המטרה כי הרבה לא תרוויח מזה אם המקרן לא תומך ב-4K או ב-HDR.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@lexicon2008
·
1. מה הבעיה שאתה נתקל בה?
2. מה הטעם לצפות בתוכן 4K על מסך\מקרן 1080P? האיכות תפגע בצורה משמעותית, עדיף לצפות בתוכן 1080P.
3. אני לא יודע אם המכשירים האלה תומכים ב-4K או בהמרה של HDR ל-SDR, אבל גם אם כן, זה לא כל כך מומלץ אם חשובה לך איכות התמונה או דיוק של הצבעים. רוב תכני 4K הם ב-HDR ולכן לא מתאימים לצפייה על ציוד שלא תומך ב-HDR.
·
2. מה הטעם לצפות בתוכן 4K על מסך\מקרן 1080P? האיכות תפגע בצורה משמעותית, עדיף לצפות בתוכן 1080P.
3. אני לא יודע אם המכשירים האלה תומכים ב-4K או בהמרה של HDR ל-SDR, אבל גם אם כן, זה לא כל כך מומלץ אם חשובה לך איכות התמונה או דיוק של הצבעים. רוב תכני 4K הם ב-HDR ולכן לא מתאימים לצפייה על ציוד שלא תומך ב-HDR.
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
·1. הבעייה שאני נתקל שהמשכיר רושם לי פורמט לא נתמך.TheCoolest כתב:@lexicon2008
·
3. אני לא יודע אם המכשירים האלה תומכים ב-4K או בהמרה של HDR ל-SDR, אבל גם אם כן, זה לא כל כך מומלץ אם חשובה לך איכות התמונה או דיוק של הצבעים. רוב תכני 4K הם ב-HDR ולכן לא מתאימים לצפייה על ציוד שלא תומך ב-HDR....
2. ברור שאין טעם לצפות ב 4K על מסך FHD.(אין כל תועלת). השיקול לא נובע מאייכות הצפייה אלא מזמינות של מקורות 4K רבה יותר מ FHD.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@lexicon2008
·
כמו שעופר כבר ענה, הסטרימר הנוכחי שלך לא תומך בפורמט HEVC\HDR, אז לא תוכל להשתמש בו.
סטרימר חדש יפעיל את התוכן, אבל אני לא יודע איך הוא יראה. תוכל לראות אותו ב-1080P, אבל אם הסטרימר לא תומך במיפוי HDR ל-SDR, התוכן לא יראה טוב. קח כל סרט\תוכן כזה ותפעיל אותו על המחשב שלך, אתה תראה שלתמונה יהיה חסר צבע וניגודיות.
·
כמו שעופר כבר ענה, הסטרימר הנוכחי שלך לא תומך בפורמט HEVC\HDR, אז לא תוכל להשתמש בו.
סטרימר חדש יפעיל את התוכן, אבל אני לא יודע איך הוא יראה. תוכל לראות אותו ב-1080P, אבל אם הסטרימר לא תומך במיפוי HDR ל-SDR, התוכן לא יראה טוב. קח כל סרט\תוכן כזה ותפעיל אותו על המחשב שלך, אתה תראה שלתמונה יהיה חסר צבע וניגודיות.