תיקון יציאת HDMI ברסיבר (H/K (AVR365
שלום לכולם,
יש ברשותי ריסבר של הרמן קרדון מדגם AVR 365
במהלך מעבר דירה כנראה (מריבוי משחק עם המיקום של הריסבר בתוך המזנון) נפגע משהו בחלק של HDMI Monitor Out connector. הבעיה היא שזה החיבור היחיד.
כאשר אני מחבר את כבל ה HDMI לטלויזיה, יש קול, ומידי פעם גם יש תמונה (נקטעת בכל כמה שניות או כאשר משחקים עם הכבל). אני מניח שמשהו בכניסה נהרס. האם אני צודק?
במידה וכן, האם יש טכנאי מומלץ מאזור נתניה והסביבה שיכול לטפל בתקלות מהסוג הזה? (הרסיבר אצלי מספר שנים כך שנגמרה האחריות)
שאלה כללית גם מחוסר הבנה, האם אפשרי במקום לתקן את היציאה הזאת, להסב "כניסה" של HDMI להיות "יציאה" שתשדר לטלויזיה?
תודה מראש על העזרה
יש ברשותי ריסבר של הרמן קרדון מדגם AVR 365
במהלך מעבר דירה כנראה (מריבוי משחק עם המיקום של הריסבר בתוך המזנון) נפגע משהו בחלק של HDMI Monitor Out connector. הבעיה היא שזה החיבור היחיד.
כאשר אני מחבר את כבל ה HDMI לטלויזיה, יש קול, ומידי פעם גם יש תמונה (נקטעת בכל כמה שניות או כאשר משחקים עם הכבל). אני מניח שמשהו בכניסה נהרס. האם אני צודק?
במידה וכן, האם יש טכנאי מומלץ מאזור נתניה והסביבה שיכול לטפל בתקלות מהסוג הזה? (הרסיבר אצלי מספר שנים כך שנגמרה האחריות)
שאלה כללית גם מחוסר הבנה, האם אפשרי במקום לתקן את היציאה הזאת, להסב "כניסה" של HDMI להיות "יציאה" שתשדר לטלויזיה?
תודה מראש על העזרה
- proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני מקווה שניסית עם כבל אחר
.
@proolam123
·
היי, כן ניסיתי עם 2 כבלים. באחד לא עובד בכלל ובשני זה מרצד כל כמה שניות
כדי לוודא שלא הכבל הוא הבעיה, חיברתי את אותו כבל ישירות לממיר והוא עובד מצוין
בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על טכנאי מאזור השרון והסביבה שמטפל ברסיברים
·
היי, כן ניסיתי עם 2 כבלים. באחד לא עובד בכלל ובשני זה מרצד כל כמה שניות
כדי לוודא שלא הכבל הוא הבעיה, חיברתי את אותו כבל ישירות לממיר והוא עובד מצוין
בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על טכנאי מאזור השרון והסביבה שמטפל ברסיברים
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני לא חושב שיש הצדקה כלכלית לתקן / להחליף את השקע שנפגע
חפש לוח משומש באיבי, לדעתי זה יצא הרבה יותר זול
בכל מקרה בשדרות ויצמן יש חנות בשם שרות בני - פעם אחת נזקקתי לעזרתו הלא קונבנציונלית והוא עשה זאת במחיר הגיוני.
לדעתי, יש מצב שהוא יוכל לעזור
חפש לוח משומש באיבי, לדעתי זה יצא הרבה יותר זול
בכל מקרה בשדרות ויצמן יש חנות בשם שרות בני - פעם אחת נזקקתי לעזרתו הלא קונבנציונלית והוא עשה זאת במחיר הגיוני.
לדעתי, יש מצב שהוא יוכל לעזור