עדכון ל Sony F90
- Trickster79
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
תשמח לדעת שיש תאריך 
https://services.sony.co.uk/support/en/ ... o?t=Topic2
ציטוט - "The Android 8.0 Oreo update will be available from 30th January 2019, and we plan to distribute this update in waves. "
30 לינואר לפני האתר של סוני UK אני משער שזה גם יחל על הארץ מכיוון שרשומים שם הדגמים שנמכרים כאן XE93 XF90 וכו'
ההתרגשות בשיאה
https://services.sony.co.uk/support/en/ ... o?t=Topic2
ציטוט - "The Android 8.0 Oreo update will be available from 30th January 2019, and we plan to distribute this update in waves. "
30 לינואר לפני האתר של סוני UK אני משער שזה גם יחל על הארץ מכיוון שרשומים שם הדגמים שנמכרים כאן XE93 XF90 וכו'
ההתרגשות בשיאה
TV - Sony Bravia 65XE93
Speakers - Sony Soundbar HTCT-291
Streamer - PS4Pro White
PC - Gaming Monster GeForce GTX 1080 Ti
Speakers - Sony Soundbar HTCT-291
Streamer - PS4Pro White
PC - Gaming Monster GeForce GTX 1080 Ti
מנסיון עם סוני אנדרויד מאז 2015, צפו הרבה באגים למשך כמה חודשים עד שיוציאו גרסה מתוקנת... כש דגמי ה 2015 קיבלו אנדרויד 7, היו בעיות עם CEC ועוד באגים, עד לגרסה השניה שהכל התיצב. אבל נחמד שיש מעבר לגרסה 8. מניח שה F90 יזכה לקבל גם עדכון אנדרויד 9.
@BARBIE
·
טוב עדכנתי דרך USB גרסה 8, נוחה יותר יותר אפשרויות לקנפג את המסכים , עובדת חלק אבל........
דפקו את ה HDMI ARC , לא עובד יותר. בגרסה הקודמת שזה לא העביר אודיו עשיתי ריסטארט למסך וזה סידר את העניין. כאן כלום מה שאומר שאני לא יכול כרגע לצפות בסרטים דרך הטלוויזיה ולהעביר אודיו למגבר של מרנץ. מקווה שיסדרו את זה
·
טוב עדכנתי דרך USB גרסה 8, נוחה יותר יותר אפשרויות לקנפג את המסכים , עובדת חלק אבל........
דפקו את ה HDMI ARC , לא עובד יותר. בגרסה הקודמת שזה לא העביר אודיו עשיתי ריסטארט למסך וזה סידר את העניין. כאן כלום מה שאומר שאני לא יכול כרגע לצפות בסרטים דרך הטלוויזיה ולהעביר אודיו למגבר של מרנץ. מקווה שיסדרו את זה
מסתבר שבסוני מודעים לבעיה ויוציאו תיקון בתקווה עוד החודש.
https://www.reddit.com/r/bravia/comment ... with_oreo/
לא מבין אין להם QA?
https://www.reddit.com/r/bravia/comment ... with_oreo/
לא מבין אין להם QA?
@eyosha
·
אז אני אמתין בסבלנות (הגישה לשקע ה-usb אצלי בעייתית).
אני משתמש ב-arc וגם באופטי, ומשום מה האופטי מתפקד טוב יותר ואני מעדיף אותו כך שזה לא הפסד גדול בשבילי.
מה לגבי הממשק עצמו בהשוואה לישן, יש שיפור?
האם הוא יותר זורם?
·
אני משתמש ב-arc וגם באופטי, ומשום מה האופטי מתפקד טוב יותר ואני מעדיף אותו כך שזה לא הפסד גדול בשבילי.
האם הוא יותר זורם?
·בוננזה כתב:@eyosha
·
האם הוא יותר זורם?...
שיפור בממשק אבל ממש לא בזרימות ומהירות. החסרון הענק של סוני אנדרויד הוא שמאז דגמי סוני משנת 2016 הם לא שדרגו את החומרה הבסיסית ביותר של MEDIATEC עם 1.5GB זכרון שתוקע את כל המערכת... השדרוג ל גרסה 8 רק הגדיל את האיטיות. אתה לוחץ על HOME והתפריט עולה לאחר 6 שניות! בלתי נסבל. בגלל זה אני לא משתמש בשום תכונת SMART של הטלויזיה הזאת... היא מבחינתי מוניטור איכותי ולא יותר.
@BARBIE
·
מעניין, דווקא עם אנדרואיד 7 זה עובד לי דיי טוב.
היה נחמד ם היה עובד קצת יותר מהר אבל עדיין זה רחוק מלהיות כזה איטי.
נטפליקס ויוטיוב עובדים מעולה, חלק ודיי זורם וקודי עבד לי גם אחלה (עם מומנטום) עד שמשהו שיגע אותו והוא תקע את המסך (לא היה ניתן לכבות ולא כלום, רק להוציא מהחשמל ולקוות לטוב).
יש לי htpc דיי טוב שכרגע עומד בצד חסר שימוש.
אבל אולי אני אחזיר אותו לשימוש רק לקודי, נראה...
בכל מקרה אני מבין שעדיף להישאר עם הגירסה הישנה?
אין שדרוגים נוספים שאני מפספס חוץ מהאנדרואיד?
·
נטפליקס ויוטיוב עובדים מעולה, חלק ודיי זורם וקודי עבד לי גם אחלה (עם מומנטום) עד שמשהו שיגע אותו והוא תקע את המסך (לא היה ניתן לכבות ולא כלום, רק להוציא מהחשמל ולקוות לטוב).
אין שדרוגים נוספים שאני מפספס חוץ מהאנדרואיד?
·בוננזה כתב:@BARBIE
·
אין שדרוגים נוספים שאני מפספס חוץ מהאנדרואיד?...
אם הטלויזיה מחוברת לרסיבר עם CEC מאופשר ואתה סובל כמוני מהדלקה ספונטאנית של רסיבר בעיקר בלילה, אז תשדרג ל 8 כי זה פותר את המטרד הזה.. אני עם דנון X4400H והוא כמו הימהה הקודם נדלק בלילה מעצמו ועובר לכניסת ARC... מתברר שזה בגלל באג בגרסה 7. אבל זה לא קורה לכולם, כנראה קשור בחיבור מכשירים אחרים שגם תומכים ב CEC...
אני שדרגתי ידנית, אבל מאז כבר איבדתי חשק אפילו לשנות הגדרות כיול בטלויזיה כי עד שעולה התפריט אתה כבר שוכח מה רצית לשנות עם האנדרויד 8 הזה...