שלום,
לאחרונה רכשתי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם: TP-Link Archer VR2800:
https://www.tp-link.com/uk/products/det ... R2800.html
המטרה העיקרית לרכישה היתה רצון לשתף קבצים דרך הארד דיסק חיצוני (2gb) המחובר לראוטר דרך כניסת ה-usb כדי שאוכל להזרים קבצי מוסיקה ולנגן אותם ברשת הביתית דרך מכשירים תומכים DNLA. (סוג של חלופה ל- NAS יעודי..)
חיברתי כונן קשיח חיצוני שבו יש לי קבצי flac ו-mp3. הפעלתי Media Server בהגדרות הראוטר ועשיתי שיתוף.
הבעיה היא שלא כל הקבצים מופיעים. כשבאים לנגן את הקבצים בטלפון או בסטרימר - לא רואים את כל הקבצים שקיימים בכונן הקשיח. לפעמים כן רואים את כל ה - Folders, אבל רקיים - אין קבצים ברשימה..
ניסיתי הרבה אפשרויות חיבור ושיתוף: פעם אחת כל הכונן, פעם שניה - שיתוף ספריות ספציפיות, פעם שלישית החלפתי לכונן קשיח אחר, איתחולים, חיבור מחדש וכו'. לא משנה מה אני עושה - אף פעם זה לא מראה את כל הקבצים שהגדרתי לשיתוף.
אציין שהבעיה קיימת אך ורק בשיתוף דרך שרת ה - media server .
דרך שרת ftp כל הקבצים מופיעים.
יכול להיות שקיימת הגבלה במספר הקבצים הניתנים לשיתוף? כל החיפושים שלי ברשת לא העלו דבר. יש במדריך הראוטר הערה אחת בלבד שנוגעת לנושא ובה כתוב שקיימת הגבלה למספר המחיצות (אם הבנתי נכון..) -
"The modem router can share eight volumes at most"
תודה על עזרתכם בנושא.
בעיה בשיתוף שרת מדיה בראוטר TP-Link
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
בשלב ראשון הייתי מוודא שאתה נמצא על הקושחה העדכנית ביותר. יתכן שמדובר בבאג שטופל במסגרת עדכון כלשהו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
תודה על תגובתך.
בדקתי לגבי גירסת הקושחה - היא מעודכנת לגירסה האחרונה.
לפי דעתי יש מגבלה של מספר הקבצים הניתנים לשיתוף דרך ה - Media Server. הבעייה שהמגבלה הזו לא מצויינת בשום מקום - לא ב - User Guide ולא באתר שלהם.
מעניין אם המגבלה הזו קיימת בראוטרים של חברות אחרות..
בדקתי לגבי גירסת הקושחה - היא מעודכנת לגירסה האחרונה.
לפי דעתי יש מגבלה של מספר הקבצים הניתנים לשיתוף דרך ה - Media Server. הבעייה שהמגבלה הזו לא מצויינת בשום מקום - לא ב - User Guide ולא באתר שלהם.
מעניין אם המגבלה הזו קיימת בראוטרים של חברות אחרות..