המלצה לטלויזיה דקה לחדר שינה
אני מחפש מסך דק עבור אמא שלי לחדר השינה.
עד היום השתמשה בטלויזיה רגילה על שידה בגודל 25 אינץ ששבקה חיים
וכעת היא רוצה שאחפש לה טלויזיה דקה.
היא בעיקר צופה בשידורי יס אבל גם מעט בסרטי די.וי.די (ממש ממש מעט)
לא חשוב אם זו תהיה טלויזית אלסידי או פלאזמה ואני שואל לטעמכם האישי כי להפנות אותי לחנות כל אחד יכול ושם המטרה היא לרוב למכור את הדגם המשתלם ביותר לחנות ולאו דווקא לי.
מחיר זול כמה שניתן רבותיי, המותג לא קריטי, ומי שממליץ לי על מסך כלשהו אנא תנו לי שם של חנות שבה אפשר להשיג את המסך הזה כמה שיותר בזול אם אתם יכולים. מותר לכתוב שמות חנויות בפורום הזה אני מקווה... אם טעיתי ואסור אז אודה למי שיכתוב לי ישירות למייל.
תודה ומקווה שסוף סוף אמצא סיוע אמיתי באתר הזה. בד"כ על כל שאלה אני מוצף באלפי שאלות כמנהג היהודי לענות בשאלה. בבקשה ממכם פחות שאלות ויותר הצעות. אף אחד ממכם לא ייענש על הצעה שלא היתה אופטימלית עבורי - כמה שיותר הצעות יותר טוב..
שבוע טוב לכולכם
עד היום השתמשה בטלויזיה רגילה על שידה בגודל 25 אינץ ששבקה חיים
וכעת היא רוצה שאחפש לה טלויזיה דקה.
היא בעיקר צופה בשידורי יס אבל גם מעט בסרטי די.וי.די (ממש ממש מעט)
לא חשוב אם זו תהיה טלויזית אלסידי או פלאזמה ואני שואל לטעמכם האישי כי להפנות אותי לחנות כל אחד יכול ושם המטרה היא לרוב למכור את הדגם המשתלם ביותר לחנות ולאו דווקא לי.
מחיר זול כמה שניתן רבותיי, המותג לא קריטי, ומי שממליץ לי על מסך כלשהו אנא תנו לי שם של חנות שבה אפשר להשיג את המסך הזה כמה שיותר בזול אם אתם יכולים. מותר לכתוב שמות חנויות בפורום הזה אני מקווה... אם טעיתי ואסור אז אודה למי שיכתוב לי ישירות למייל.
תודה ומקווה שסוף סוף אמצא סיוע אמיתי באתר הזה. בד"כ על כל שאלה אני מוצף באלפי שאלות כמנהג היהודי לענות בשאלה. בבקשה ממכם פחות שאלות ויותר הצעות. אף אחד ממכם לא ייענש על הצעה שלא היתה אופטימלית עבורי - כמה שיותר הצעות יותר טוב..
שבוע טוב לכולכם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איך צריך לשאול כדי לקבל תשובה חברית ונחמדה ולא שיפנו אותך?
אני פשוט לא מבין איך מפצחים את הפורום שלכם 
זו טלויזיה לחדר שינה קטן
הגודל המבוקש הוא בסביבות 25 אינץ' פלוס מינוס אבל ממש לא 37. מרחק הצפייה הוא פחות משני מטרים.
אני מחפש מישהו שיש לו חדר שינה קטן ושם בו טלויזית אלסידי שהוא ממש מבסוט ממנה, במחיר טוב, ויכול להמליץ לי עליה זה הכל. למה תמיד אני מסתבך
אני מחפש מישהו שיש לו חדר שינה קטן ושם בו טלויזית אלסידי שהוא ממש מבסוט ממנה, במחיר טוב, ויכול להמליץ לי עליה זה הכל. למה תמיד אני מסתבך
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
למה אתה מסתבך ? לא יודע ? אולי כי אתה לא מבטא את עצמך כמו שצריך ?
"לא חשוב אם זו תהיה טלויזית אלסידי או פלזמה " - זה ציטוט מדבריך !
איך אנחנו יכולים לנחש איזה גודל אתה רוצה ??? קריאת מחשבות זה בפורום אחר ....
"לא חשוב אם זו תהיה טלויזית אלסידי או פלזמה " - זה ציטוט מדבריך !
איך אנחנו יכולים לנחש איזה גודל אתה רוצה ??? קריאת מחשבות זה בפורום אחר ....
אני חושב שכדי לך ללכת על ה LC2 של LG, היו עליה דיונים רבים בפורם (אתה יכול לחפש), אבל נראה לי שהאיכות שלה תספק את אמא שלך. תוודא שיש אחריות על הטלוויזיה, עדיף על ידי היבואן הרשמי, אך ניתן גם לקבל אחריות על ידי י. שלום (יבואן משני, שגם עליו היו דיונים רבים בפורום). בקיצור הטלוויזיה הזאת עולה בערך 3700 בזאפ, אך לפני שאתה קונה תלך לראות אותה בחנות, אך אני לא יודע איזה. לפי מה שאומרים בפורום ניתן גם להשיג מחירים זולים יותר מזאפ
.
-אור-
32 יהיה גדול מדי למרחק של פחות מ2 מטרים זה יעשה לאמא שלו כאב ראש
עכשיו תגיד מה התקציב שלך כי אפשר גם להציע לך דגם ב20 אלף
כמו ארבעת אלה:
http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV& ... 195=140528
או שפשוט תיכנס לזאפ תצמצם משם את האפשרויות תשאל פה בפורום איזה דגם הכי טוב בעיניי אנשים ואז תלך עם 2-3 דגמים לחנויות ותראה איזה דגם נראה לך הכי טוב
והינה צמצמתי לך בזאפ את האפשרויות כדי שיהיה לך יותר קל:
http://a.zap.co.il/models.asp?sog=E-TV& ... B4004=4007
עכשיו תגיד מה התקציב שלך כי אפשר גם להציע לך דגם ב20 אלף
כמו ארבעת אלה:
http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV& ... 195=140528
או שפשוט תיכנס לזאפ תצמצם משם את האפשרויות תשאל פה בפורום איזה דגם הכי טוב בעיניי אנשים ואז תלך עם 2-3 דגמים לחנויות ותראה איזה דגם נראה לך הכי טוב
והינה צמצמתי לך בזאפ את האפשרויות כדי שיהיה לך יותר קל:
http://a.zap.co.il/models.asp?sog=E-TV& ... B4004=4007