האם יכול להיות שהכיול השתנה בטלויזיה מעצמו. ????
שלום לחברי הפורום.
טלוויזיה C8 נמצאת ברשותי כחודשיים ימים ללא שום בעיות.
אתמול כאשר פתחנו טלוויזיה שמנו לב שהתמונה השתנתה כאילו שמישהו
הוריד צבע וקונטרסט אבל אף אחד מאתנו לא נגע בהגדרות (רק אתמול למדתי איפה זה כפתור הגדרות)
כי מאד נהנינו איך שזה הגיע מהחברה.
השאלה מה עושים ?? כי אין לי חשק לשחק עם ההגדרות.
טלוויזיה C8 נמצאת ברשותי כחודשיים ימים ללא שום בעיות.
אתמול כאשר פתחנו טלוויזיה שמנו לב שהתמונה השתנתה כאילו שמישהו
הוריד צבע וקונטרסט אבל אף אחד מאתנו לא נגע בהגדרות (רק אתמול למדתי איפה זה כפתור הגדרות)
כי מאד נהנינו איך שזה הגיע מהחברה.
השאלה מה עושים ?? כי אין לי חשק לשחק עם ההגדרות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@moshes
·
רוב הסיכויים שמישהו העביר את המסך למצב תמונה אחר (נניח מטכניקולור לקולנוע או משהו כזה).
·
רוב הסיכויים שמישהו העביר את המסך למצב תמונה אחר (נניח מטכניקולור לקולנוע או משהו כזה).
שינויי בכיול
מוזר גם אני נתקלתי באותה תופעה ברשותי LG B7 ולפני שבוע בערך שמתי לב שהצבע והקונטרסט השתנו למצב שממש חסר צבע לעומת הכיול הקודם נכנסתי להגדרות כדי להוסיף צבע אבל ככל שהגברתי את הצבע השינויי היה מזערי כאילו שפונקציית הצבע לא עובדת ואז שמתי לב שבאותו היום השתנתה גירסת התוכנה ל05.80.15 למחרת חבר שלי שברשותו C7 טען שהכיול אצלו השתנה והוא מרגיש שחסר צבע גם אצלו זה קרה לאחר עדכון התוכנה ל05.80.15 ממש מוזר מה אתם מציעים לעשות ממש מתסכל
מוזר גם אני נתקלתי באותה תופעה ברשותי LG B7 ולפני שבוע בערך שמתי לב שהצבע והקונטרסט השתנו למצב שממש חסר צבע לעומת הכיול הקודם נכנסתי להגדרות כדי להוסיף צבע אבל ככל שהגברתי את הצבע השינויי היה מזערי כאילו שפונקציית הצבע לא עובדת ואז שמתי לב שבאותו היום השתנתה גירסת התוכנה ל05.80.15 למחרת חבר שלי שברשותו C7 טען שהכיול אצלו השתנה והוא מרגיש שחסר צבע גם אצלו זה קרה לאחר עדכון התוכנה ל05.80.15 ממש מוזר מה אתם מציעים לעשות ממש מתסכל
הבעיה היא בעדכון גרסא האחרון, כתבתי על זה בפוסט אחר. משחק בהגדרות או במצביי תמונה לא מחזיר את המצב לקדמותו. כל הערכים של ההגדרות נשארים זהים אחריי העדכון למה שהיה לפניו. זה בעיה עמוקה יותר ממשחק בהגדרות הרגילות, אולי עופר לאור שמבין יותר בכיול מתקדם של התמונה יוכל לשפוך לנו אור בנושא, למרות שנראה לי שרק שחזור של הגרסא הקודמת מה שלא נראה לי אפשרי או אם יוציאו עדכון חדש יפתור את הבעיה.
נ. ב
קראתי גם בפורומים אחרים אנשים שחווים את הבעיה הזו אז נקווה אוליי שזה בעיה כלל עולמית שהחברה מודעת אליה.
נ. ב
קראתי גם בפורומים אחרים אנשים שחווים את הבעיה הזו אז נקווה אוליי שזה בעיה כלל עולמית שהחברה מודעת אליה.
לדעתי הבעיה הזאת חמורה מאוד קונים מסך פרימיום באלפי שקלים עושים עידכון שאמור לשפר תכונות מסויימות ובסופו של דבר מקבלים איכות תמונה של מוצר מדבקה אולי באמת עופר לאור שמומחה בנושא הכיולים יפתור עבורנו את התעלומה איך הערכים באותו מצב ובכל זאת איכות התמונה השתנתה באופן כל כך קיצוני או שאחד הנציגים של יבואני LG בישראל ח י יבדוק את הנושא ויעדכן אותנו זה ממש בלתי נסבל לצפות באיכות כזאת עופר לאור בבקשה חוות דעתך המקצועית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
אכן היה שדרוג קושחה. והרבה פעמים יצרנים מבצעים שינויים בכיול ההתחלתי. ואם המשתמש ביצע שינויים בערכי הכיול, התמונה לא תראה נכון ויידרש איפוס למסך וכיוון\כיול מחדש.
פשוט...
אתה נכנס לתפריט הראשי ותחת תפריט General יש לך את האפציה לבצע Reset Factory Settings.
צריך לציין שהטלויזיה תאתחל את עצמה ותצטרך לבצע את כל ההתקנה מחדש כולל אפליקציות וכמו כן לבצע את כל שינויי ההגדרות כפי שהיו לך מאחר והכל מתאפס.
צריך לציין שהטלויזיה תאתחל את עצמה ותצטרך לבצע את כל ההתקנה מחדש כולל אפליקציות וכמו כן לבצע את כל שינויי ההגדרות כפי שהיו לך מאחר והכל מתאפס.
נערך לאחרונה על ידי dingodog ב 28/01/2019 12:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אכן היה שדרוג קושחה, בגרסה האחרונה LG שינו את מצב התמונה ב-HDR והורידו את תאורת ה-OLED בברירת המחדל. לכן אם צפיתם בתוכן HDR הגדרות הכיול אכן השתנו. לא מדובר בבעיה אלא בהחלטה של LG - בעדכון האחרון ברירת המחדל בהגדרת התמונה ב-HDR הינו נמוך מקודם.
נירית כמרה
Nirit Cammara | LG TV & AV PM | H.Y. GROUP
Nirit Cammara | LG TV & AV PM | H.Y. GROUP