אז ככה, הזמנתי לעצמי 2 תופים להכנת כבלי רמקולים ו אינטרקונקטים (אנלוגי וגם דיגיטלי), לאחר שהתנסיתי בכבלים
ישאר מלא עודף,
כבל שנותן תוצאה אדירה בכלום כסף,
וכשאני כותב הזדמנות קחו בחשבון שזאת לא קלישאה, מי שיקח ירוויח סאונד שלא שמע עם שום כבל אחר, ולא משנה מה מחירו
תקראו על הכבלים ברשת,
תוף אחד של סוליד קור 0.4 ממ, ל אינטרקונקט או רמקול
תוף אחד של סוליד קור 0.65 ממ לרמקולים
אמור להגיע אליי עוד כשבועיים שלוש
ולשוס:
מחיר למטר
0.4 ממ 40 שח למטר
0.65 ממ 45 שח למטר
https://6moons.com/audioreviews/47labs6/cables_2.html
יש לי פתרון מעולה לבננות פלסטיק לכבלי הרמקול,(היצרן ממליץ מגע ישיר של החוט עם הטרמינלים, ללא מגע של מתכות בדרך)
ולגבי אינטרקונקטים, מי שיצירתי ימצא פתרון, כי הם מוכרים פלאגים מפלסטיק ממש יקר,
מהחיבור הראשון הם נשמעים חלום, במה פרוט וכל מה שמחפשים בכבל, אבל דורשים ברייק ארוך שבסיומו, לא תאמינו לתוצאה
כבל זה Single Lead כלומר כבל בודד שיכול לשמש כ או – ועל מנת שיהיה Twin Lead כלומר סטראו, כל מטר סטראו הינו 2 מטר Single LEAD.
הזדמנות נדירה 47Laboratory Stratos Speaker & Interconnect
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
הרבה שואלים אותי בפרטי לגבי בננות לכבל 0.4 ממ מצ״ב תמונות מהמערכת שלי עם אי
הרבה שואלים אותי בפרטי לגבי בננות לכבל 0.4 ממ
מצ״ב תמונות מהמערכת שלי עם אילתור שלי
לגבי 0.65 עדיף לחבר גיד גלוי
מצ״ב תמונות מהמערכת שלי עם אילתור שלי
לגבי 0.65 עדיף לחבר גיד גלוי