סלקום בפריסה בבניין שלי - שאלה
סלקום הניחה כבר את הגובים ברחוב , שבוע הבא אמור להגיע קבלן לביצוע עבודה בתוך הבניין - פריסת הסיבים מארון התקשורת למטה ולכל שאר ארבעת הקומות
התקשרתי לסלקום היום ואמרו לי שהצפי לחיבור הוא רק באפריל - האם זה הגיוני ?
התקשרתי לסלקום היום ואמרו לי שהצפי לחיבור הוא רק באפריל - האם זה הגיוני ?
איפה אתה גר?Aviv943 כתב:אצלי בבניין כבר חודש מותקנת הקופסה עם הסיב ועדיין לא התקשרו.
במקביל גם פרטנר פרסה והגיעה לבניין אבל עדיין לא התקשרו....
האם הם פרסו מהקופסא בבניין פריסה לקומות הבניין? והאם פרסו סיב חיצוני לתוך הקופסא בבניין?
מעבר בבניין וגם מארון התקשורת הקומתי אליך עובר דרך המעבר הכי קל לטכנאי, ז"א עם היה צינור ספייר/הכנה הסיב יעבור שם, במידה ולא זה יעבור בצינור של הטלפון/בזק או הוט/יס. במידה והתשתית לא תאפשר מעבר אליך הביתה, אתה בבעיה קטנה שגם אותה אפשר לסדר אבל רק עם בנאדם פרטי ותשלום על חשבונך.
אצלי הסיב עובר עם הכבל של יס, אבל זה הצריך עבודה לא קלה וגם אני נאלצתי לתת יד כדי שההתקנה תתבצע(לי יש נסיון בתשתיות)
אצלי הסיב עובר עם הכבל של יס, אבל זה הצריך עבודה לא קלה וגם אני נאלצתי לתת יד כדי שההתקנה תתבצע(לי יש נסיון בתשתיות)
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אז יש לך מזל. אצלי (אמנם אנלימיטד, לא סלקום) זה פשוט תלוי על הדופן של הבניין והמתקין קדח חור בקיר החיצוני כדי להכניס את הכבל לדירה.גיל37 כתב:אצלי הסיב של פרטנר עובר דרך התשתית של האינטרקום וגם זה אחרי הרבה נסיונות דרך כל צינור אפשרי והרבה תרגילי משיכה של הסטלבנד שעשיתי ביחד עם המתקין (שהיה מקצועי ולא וויתר על ההתקנה בקלות)....
מוזר, אצלי גם אנלימטד, המתקין התייעץ איתי והיה מוכן להכנס בכל דרך שאבחר. כרגיל מעבירים דרך התעלות של תשתית הטלפון או הטלויזיה. בכל מקרה הכל אמור להיות בתיאום איתך. אני דווקא לא בטוח לגבי קדיחת קירות - אם אני הייתי הטכנאי הייתי קצת חושש לעשות נזק ע"י קדיחות.
נערך לאחרונה על ידי eran405 ב 27/01/2019 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ברוך הבא לבניינים משנות ה-60', גם התשתית של הוט עוברת ככה כי אין שום צנרת תקשורת. הדבר היחיד שעובר נורמלי זה הכבל של בזק וזה בגלל שהעבירו אותו בזמן שבנו את הבניין.eran405 כתב:מוזר, אצלי גם אנלימטד, המתקין התייעץ איתי והיה מוכן להכנס בכל שאבחר. כרגיל מעבירים דרך התעלות של תשתית הטלפון או הטלויזיה. בכל מקרה הכל אמור להיות בתיאום איתך. אני דווקא לא בטוח לגבי קדיחת קירות - אם אני הייתי הטכנאי הייתי קצת חושש לעשות נזק ע"י קדיחות....