מחפש חוו"ד על סט רמקולים
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
צהריים טובים
אני מחפש לרכוש סט רמקולים (בעיקר לצרכי ק"ב- חדר של 5X6)
אשמח לשמוע חוו"ד על הסט הזה:
קדמיים - VALDUS 500
VALDUS 100 - אחוריים
סנטר VALDUS CENTRE
האם הוא סביר? האם יספק בסים גם ללא SUB?
מדובר כמובן בסט משומש- מהו מחיר סביר לסט כזה?
תודה מראש לעונים
אני מחפש לרכוש סט רמקולים (בעיקר לצרכי ק"ב- חדר של 5X6)
אשמח לשמוע חוו"ד על הסט הזה:
קדמיים - VALDUS 500
VALDUS 100 - אחוריים
סנטר VALDUS CENTRE
האם הוא סביר? האם יספק בסים גם ללא SUB?
מדובר כמובן בסט משומש- מהו מחיר סביר לסט כזה?
תודה מראש לעונים
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מדובר בסידרת כניסה (=זולה) של וורפדייל מהעשור הקודם. אלה רמקולים שעשויים לספק את מי שלא דורש יותר מדי. אני עצמי האזנתי לחלק מדגמי הסידרה בזמנם והתרשמתי שהם מעניקים תמורה לא רעה למחירם. הצליל שלהם ניתן להאזנה, בניגוד לכמה דגמי כניסה של יצרנים אחרים או רמקולי מדבקה למיניהם. האם יספק אותך זו שאלה שתלויה בך, גם בעניין הבס. אתה צריך פשוט להאזין להם ולהחליט לבד. החדר גדול למדי, אז להערכתי הם קצת יתקשו למלא אותו בבס אבל זה כאמור תלוי בהתרשמותך בלבד. לגבי מחיר, אין לי מושג.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- kasiuskarm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היו לי כאלה... לא ממליץ להתקרב.