עזרה בבחירת סטרימר
הי
אני מעונין לקנות סטרימר, בעיקר בכדיי לפתור את בעית המרחק מן המחשב למערכת, קראתי פה על כמה סטרימרים ועדיין לא הצלחתי לבחור את האחד, בכל אופן, האם שווה לחכות חודש חודשיים
למשהו חדש או שכדאי להשקיע עכשיו, ומה לגביי קנייה של הסטירמר בארה"ב ?
אני מעונין לקנות סטרימר, בעיקר בכדיי לפתור את בעית המרחק מן המחשב למערכת, קראתי פה על כמה סטרימרים ועדיין לא הצלחתי לבחור את האחד, בכל אופן, האם שווה לחכות חודש חודשיים
למשהו חדש או שכדאי להשקיע עכשיו, ומה לגביי קנייה של הסטירמר בארה"ב ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
H264 עדיין לא קיים רשמית בנגנים. ניצנים ראשונים בקרוב מאוד, אבל עדיין אין.
HD שימושי בעיקר ל-SDTV (כלומר DIVX) או מוזיקה. זה פשוט לא מספיק מהיר בשביל מרבית התכנים ב-HDTV.
ממליץ בחום לעבור על הבדיקות שעשינו. יש לא מעט מאמרים על כמעט כל נגן שקיים בשוק בארץ (דיווחנו על כל מכשיר שנשלח לנו לבדיקה).
HD שימושי בעיקר ל-SDTV (כלומר DIVX) או מוזיקה. זה פשוט לא מספיק מהיר בשביל מרבית התכנים ב-HDTV.
ממליץ בחום לעבור על הבדיקות שעשינו. יש לא מעט מאמרים על כמעט כל נגן שקיים בשוק בארץ (דיווחנו על כל מכשיר שנשלח לנו לבדיקה).
לגביי נושא האלחוטי של הסטימרים, לפי מה שאני קורא כמעט כולם מחברים את הסטימר שלהם בצורה חוטית למרות שיש
להם אופציה אל חוטית, מכיוון שישנם קבציי HD שלא עוברים הכי טוב בצורה אלחוטית, חשוב לי לדעת מה הצורה הכי טובה לחבר את
המחשב לסטרימר בצורה חוטית בכדיי לוודא אם בתעלה הצרה שיש לי מהמחשב לסלון יעבור מה שאני צריך לשם כך
להם אופציה אל חוטית, מכיוון שישנם קבציי HD שלא עוברים הכי טוב בצורה אלחוטית, חשוב לי לדעת מה הצורה הכי טובה לחבר את
המחשב לסטרימר בצורה חוטית בכדיי לוודא אם בתעלה הצרה שיש לי מהמחשב לסלון יעבור מה שאני צריך לשם כך
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0