טלויזיה 55" 4K - בלי מגבלת מחיר - מה הכי טוב שיש?
-
COSMICBABY
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מעוניין בטלויזיה 55" 4K(זה המקסימום שניתן מבחינת מקום) - לחדר שינה.
שימוש - YES, נטפליקס. חדר לא מואר מידי, זוויות צפייה לא רלוונטי מן הסתם.
אין מגבלת מחיר. מחפש את הכי טוב שיש.
התלבטויות של מה שראיתי באינטרנט:
1- LG C8 - חסרון קטן - הוא שחיבורי הרשת והאופטי נימצאים מאחור (ולא בצד). אני מתכוון לתלות על הקיר. מילא רשת אפשר להסתדר אבל כבל אופטי הלפג קצת ארוך (אולי אצטרך לקנות בניפרד מחבר 90 מעלות, סתם כאב ראש).
כמובן שקיימת בעיית הצריבות (ככה אומרים) - אבל לא יודע כמה היא רלוונטית מבחינת השימוש שלי.
2- SONY OLED או X900F - חסרון מבחינתי היא מערכת ההפעלה שהבנתי שהיא מסורבלת ואיטית יחסית. - כמה זה מורגש?
3- SAMSUNG Q7FN - חסרון מבחינתי זה שהוא מגיע עם החיבור הבודד. אצלי הכבלים בתוך הקירות ואני לא בטוח שהכבל המיוחד שמגיע הוא מספיק ארוך וגם שהפלג עצמו יעבור בקלות בצינור שבקיר. (מרחק בין הטלוויזיה למכשירים בערך 7 מטר) - מבחינתי זה דיי קילר.
מה דעתכם, על מה הייתם הולכים? אם יש משהו יותר טוב, אשמח לשמוע.
אגב, מתי מגיעים דגמים של 2019, האם שווה לחכות?
תודה למגיבים
שימוש - YES, נטפליקס. חדר לא מואר מידי, זוויות צפייה לא רלוונטי מן הסתם.
אין מגבלת מחיר. מחפש את הכי טוב שיש.
התלבטויות של מה שראיתי באינטרנט:
1- LG C8 - חסרון קטן - הוא שחיבורי הרשת והאופטי נימצאים מאחור (ולא בצד). אני מתכוון לתלות על הקיר. מילא רשת אפשר להסתדר אבל כבל אופטי הלפג קצת ארוך (אולי אצטרך לקנות בניפרד מחבר 90 מעלות, סתם כאב ראש).
כמובן שקיימת בעיית הצריבות (ככה אומרים) - אבל לא יודע כמה היא רלוונטית מבחינת השימוש שלי.
2- SONY OLED או X900F - חסרון מבחינתי היא מערכת ההפעלה שהבנתי שהיא מסורבלת ואיטית יחסית. - כמה זה מורגש?
3- SAMSUNG Q7FN - חסרון מבחינתי זה שהוא מגיע עם החיבור הבודד. אצלי הכבלים בתוך הקירות ואני לא בטוח שהכבל המיוחד שמגיע הוא מספיק ארוך וגם שהפלג עצמו יעבור בקלות בצינור שבקיר. (מרחק בין הטלוויזיה למכשירים בערך 7 מטר) - מבחינתי זה דיי קילר.
מה דעתכם, על מה הייתם הולכים? אם יש משהו יותר טוב, אשמח לשמוע.
אגב, מתי מגיעים דגמים של 2019, האם שווה לחכות?
תודה למגיבים
-
COSMICBABY
-
- חבר שרק התחיל

Q9- אין 55" (רק 65" או 75" וזה גדול מידי) - וגם לו יש את החיבור הבודד הזה - שמבחינתי זו בעיה רצינית.mdk_25 כתב:@COSMICBABY
·
1. למה Q7 ולא Q9?
גם Q9 הרבה יותר איכותית.
וגם Q7 זה הדגם עם הבעיות עמעום בתכנים כהים.
2. מסכים שעם השימוש שלך סכנת הצריבות ב-OLED מזערית.
במקרה שלך נראה שOLED הוא הפיתרון הכי טוב......
הצעות/ תגובות נוספות ?
תודה
·
-
COSMICBABY
-
- חבר שרק התחיל

·אבל ה - C8 יותר טובה, לא ?mdk_25 כתב:@COSMICBABY
·
הבנתי אותך.
אם כך SK9500 של LG אולי יתאים לך. הוא בערך ברמה של X900 של סוני....
מהבקורות שראיתי ל- 55" - זו פחות או יותר הטלויזיה הכי טובה שיש.
בין 3 הטלויזיות שרשמתי - לכולן חסרונות מסויימים - אבל אני לא בטוח שהם בכלל חסרונות עבורי.
לכן שואל, אולי לאנשים יש גם נסיון איתן.
תודה,