מחפש המלצה לסאונד בר
היי,
עברתי דירה ואני שוקל לא לחבר את המערכת סטריאו בסלון.
מחפש סאונד בר (או מקרן קול) שיחובר למסך סמסונג 65 ויתן שדרוג לרמקולים של ה TV מבחינת
- צפייה ב TV
- הזרמת אודיו מהנייד ואפליקציות כגון ספוטיפיי + השמעת רדיו מאפליקציות על אפלTV / סמסונג
ברור לי שהסאונד לא יהיה כמו במערכת ייעודית אנלוגית אבל אני חושב אם אארגן תקציב סביב 2500-4500 ש"ח אולי אמצא פתרון שהוא רמקול אחד עם/בלי סאב שיהיה נחמד ללא חוטים ושדרוג לסאונד של ה TV.
אשמח להמלצות, ראיתי שיש פתרונות לסונוס, בוס וסמסונג למשל.
תודה,
שחר
עברתי דירה ואני שוקל לא לחבר את המערכת סטריאו בסלון.
מחפש סאונד בר (או מקרן קול) שיחובר למסך סמסונג 65 ויתן שדרוג לרמקולים של ה TV מבחינת
- צפייה ב TV
- הזרמת אודיו מהנייד ואפליקציות כגון ספוטיפיי + השמעת רדיו מאפליקציות על אפלTV / סמסונג
ברור לי שהסאונד לא יהיה כמו במערכת ייעודית אנלוגית אבל אני חושב אם אארגן תקציב סביב 2500-4500 ש"ח אולי אמצא פתרון שהוא רמקול אחד עם/בלי סאב שיהיה נחמד ללא חוטים ושדרוג לסאונד של ה TV.
אשמח להמלצות, ראיתי שיש פתרונות לסונוס, בוס וסמסונג למשל.
תודה,
שחר
- nissimshelleg
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
רכשתי היום JBL 5.1, מאוד מרוצה. היו לי אותם התלבטויות כמוך.
·לינק? איפה קנית ומחיר? תודה!nissimshelleg כתב:רכשתי היום JBL 5.1, מאוד מרוצה. היו לי אותם התלבטויות כמוך....
- nissimshelleg
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@שח_מט
· טרקלין חשמל באשדוד. הבנתי שנגמר במלאי כרגע אבל עתיד להגיע .
2390 שח
· טרקלין חשמל באשדוד. הבנתי שנגמר במלאי כרגע אבל עתיד להגיע .
2390 שח
איפה שמעת אותו?
אני רואה שיש שני רמקולים ניתקים - הם אמורים להיות אחוריים? כשלא ניתקים ואתה רוצה סטריאו יש דרך פשוטה לקנפג את זה?
אני רואה שיש שני רמקולים ניתקים - הם אמורים להיות אחוריים? כשלא ניתקים ואתה רוצה סטריאו יש דרך פשוטה לקנפג את זה?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1580 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
@שח_מט
אתה יכול לבדוק גם את האופציה הזו:
https://www.svsound.com/products/prime-wireless-speaker
אמור להיכנס בתקציב שציינת ויש גם אופציה לחיבור הסאב ישירות לרמקול. תומך בהזרמת אודיו מהסוגים שציינת.
אתה יכול לבדוק גם את האופציה הזו:
https://www.svsound.com/products/prime-wireless-speaker
אמור להיכנס בתקציב שציינת ויש גם אופציה לחיבור הסאב ישירות לרמקול. תומך בהזרמת אודיו מהסוגים שציינת.