באמת קשת 12 לא זמינים מחו"ל?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dangmoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

ממש בכלל?

אני כותב עכשיו איזה סקריפט שמקליט תוכניות מערוצי עידן פלוס. המטרה לדמות ענן catch-up מרוחק ששומר תכניות (לא אקליט הכל אבל כל תכנית שאני עשוי להתעניין בה שזה הרבה) ולהזרים לטלוויזיה בבית. בהמשך גם להתנתק מהכבלים.

הסקריפט עובד על שרת לינוקס שנמצא בחו"ל. ההקלטות יהיו לפי זמן לא לפי EPG. (קיבלתי את השרת מתנה אז חייב להיות חסכוני במשאבים כדי לא לעצבן את הספק, ולכן כל העסק יפעל וינוהל מהטרמינל בלי שום יישומים גרפיים או קידודי וידאו בתהליך). משהו quick and dirty מה שנקרא.

אז הכל כמעט גמור ותכל'ס כל הערוצים עובדים לי עם ההקלטות חוץ מקשת 12 כי יש להם חומת תשלום מכתובות IP בחו"ל. בעיה.

לבנתיים מצאתי מקור אחר לסטרים שלהם (מלינק אחר) שכן עובד לי אחרי שחילצתי הקוקי אבל מעדיף לא להסתמך על זה אלא לקבל מהדלת הראשית אם אפשרי.

השאלה אם אפשרי או מישהו מצא דרך..
אולי יש להם עוד מקורות m3u8?

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626

שליחה

כן, גם כאן 11 חוסמים.
משתמשים ב-VPN או פרוקסי.
אבל נראה לי שאתה מתאמץ לחינם, או מחזיק שרת IPTV פיראטי. :wink:
מי מקליט כשזה זמין באתר שלהם לאחר יממה?
תוריד את ההרחבה של עידן+ לקודי ותהיה לך גישה לכל התכנים מסודר בלי צורך להקליט.
עדיין תצטרך כתובת IP \ פרוקסי ישראלי

dangmoo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

minime כתב:כן, גם כאן 11 חוסמים.
משתמשים ב-VPN או פרוקסי.
...
·

כאן 11 אצלי לא חסום עובד סבבה.

VPN ישראלי זה יחסית לא עסק זול בטח עם רוחב הפס שדרוש, לא חושב לקנות כזה רק בשביל ערוץ 12 . פרוקסים חינמיים באים והולכים זה לא אמין (אבל סתם מעניין לדעת מאיפה משיגים היום פרוקסי socks5 ישראלי.. כבר שנים לא התעדכנתי בסצנה הזו).

בינתיים מצאתי מקור נוסף לערוץ 12 שעובד, משהו צד שלישי. אבל זה מפסיק אחרי כמה שעות עד שמחלצים לינק חדש מהדפדפן. אפשר להתמודד.

תכל'ס אפשר היה בינתיים להסתפק בשני המקורות שכן עובדים שיגבו אחד את השני ויתנו סוג של ביטחון לפחות לתקופה אבל חייב לוודא שלא מפספס משהו... לא ממש נגעתי בנושא של טלוויזיה אינטרנטית עד היום

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852

שליחה

קשת 12 לא חסום מחו"ל, אבל דורש תשלום

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”