העברת כבל USB בקיר 6 מטר או פתרון אחר
שלום לכולםת
בגלל מבנה הסלון שלי ואיפה שיושב המחשב אני צריך להעביר כבל USB מקיר אחד לקיר אחר באורך 5.6 מטר.
שאלה:
יש לי חיבור רשת מקופסא על הטיח לקופסא על הטיח בין 2 הנקודות.
בינהם זה מחובר בכבל רשת מסוכך 8 גידים.
אם אחתוך כבל USB ואחרבר כל מחבר לשקע RJ45, ואחבר משני הצדדים, האם זה אומר לעבוד??
זה בשביל הקולט של המקלדת עכבר GYRATION שלי, שעכשיו מתבלבל לי בגלל צורת הסלון
לחלופין עד איזה אורך אמור לעבוד כבל USB??? ואהם אפשר להלחים אותו משני הצדדים בלי בעיה (במידה וההלחמה סבירה ולא משהו מיוחד)
בגלל מבנה הסלון שלי ואיפה שיושב המחשב אני צריך להעביר כבל USB מקיר אחד לקיר אחר באורך 5.6 מטר.
שאלה:
יש לי חיבור רשת מקופסא על הטיח לקופסא על הטיח בין 2 הנקודות.
בינהם זה מחובר בכבל רשת מסוכך 8 גידים.
אם אחתוך כבל USB ואחרבר כל מחבר לשקע RJ45, ואחבר משני הצדדים, האם זה אומר לעבוד??
זה בשביל הקולט של המקלדת עכבר GYRATION שלי, שעכשיו מתבלבל לי בגלל צורת הסלון
לחלופין עד איזה אורך אמור לעבוד כבל USB??? ואהם אפשר להלחים אותו משני הצדדים בלי בעיה (במידה וההלחמה סבירה ולא משהו מיוחד)
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
גבולי.
תקנה כאב איכותי עם סיכוך טוב.
או לחבר מגבר באמצע (בתוך קופסת פיצול)
תקנה כאב איכותי עם סיכוך טוב.
או לחבר מגבר באמצע (בתוך קופסת פיצול)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
העכבר של GYRATION אמור לעבוד בטווח של עד 30-40 מטר. במקום להסתבך עם ה-USB, נסה לשפר את מיקום האנטנה של המקלט.
בשביל לשפר את המיקום אני רוצה להעביר
אני יושב בספה והמחשב לשמאלי, וביני לבינו יש ארון.
המחשב מחובר למקרן שיושב מעלי
יוצא שאם אני מזיז את העכבר התנועות לא נתפסות טוב ולאלוהים הפתרונות
חשבתי להריץ את מה שאמרתיץ ואני לא יכול לשים USB REPEATER כי הכבל רץ מתחת לרצפה עד הצד השני של החדר שם יש מזנון שאפשר לשים עליו רת המקלט.
אני יושב בספה והמחשב לשמאלי, וביני לבינו יש ארון.
המחשב מחובר למקרן שיושב מעלי
יוצא שאם אני מזיז את העכבר התנועות לא נתפסות טוב ולאלוהים הפתרונות
חשבתי להריץ את מה שאמרתיץ ואני לא יכול לשים USB REPEATER כי הכבל רץ מתחת לרצפה עד הצד השני של החדר שם יש מזנון שאפשר לשים עליו רת המקלט.
אז נשאלת השאלה, עכשיו כשהחלטתי להקריב (לעולה?) כבל USB.
האם אני מחבר את הרגליים בשני הצדדים וסומך על זה שזה כבל ישר ולא ישרוף לי כלום.
כלומר מחבר ל4 באצעיים מתוך ה-8 ומצד שני אותם חיבורים ?
אני מחובר עם 8 גידים מסוכך להעברה של גיגה ברשת, אז לא אמורה להיות בעיה עם החיבור לאיזה רגל במחבר.
מה דעתכם? (אני שואל על חיבור הרגליים, לא על הרעיון עצמו)??
אני מחובר עם 8 גידים מסוכך להעברה של גיגה ברשת, אז לא אמורה להיות בעיה עם החיבור לאיזה רגל במחבר.
מה דעתכם? (אני שואל על חיבור הרגליים, לא על הרעיון עצמו)??
כן אני מסכים שסביר שיעבוד
השאלה היא לגבי החיבור
אני מחובר בין 2 קופסאות בקיר בתקן 568A אני חושב.
השאלה היא איך לחווט את שני צדדי הכבל.
אני מתבלבל אם יש בגלל חשיבות לאיזה חוט הולך לאן והאם כדאי לשים כל אחד מהחוטים של הUSB לצד אחד של TWISTED PAIR.
השאלה היא לגבי החיבור
אני מחובר בין 2 קופסאות בקיר בתקן 568A אני חושב.
השאלה היא איך לחווט את שני צדדי הכבל.
אני מתבלבל אם יש בגלל חשיבות לאיזה חוט הולך לאן והאם כדאי לשים כל אחד מהחוטים של הUSB לצד אחד של TWISTED PAIR.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

לא הבנת כל כך את השאלה שלך.alon24 כתב:אז נשאלת השאלה, עכשיו כשהחלטתי להקריב (לעולה?) כבל USB.
מה דעתכם? (אני שואל על חיבור הרגליים, לא על הרעיון עצמו)??...
יצא לי להאריך כאבלים של USB זה לא ממש מסובך (5 הלחמות בכל צד של הכבל)
אם זה הולך לשמש רק לעבר ומקלדת אז בלוטוס עובד למרחקים דיי גדולים (אצלי בבית הP910 מחובר בבלוטוס למחשב ואפשר להתרחק מהבית כמה מטרים וזה עובד)
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

דרך אגב אולי אתה יכול להעלות תמונה...
פשוט יש לי כבר יש 2 קוספאות על הטיח בשני הצדדים ובינהם כבל רשת
אז מה שהגעתי הוא שאני אחתןך כבל USB, אחתוך כבל רשת.
כל זוג בכבל רשת אני אחבר ואלחים לגיד אחד של הUSB.
ואז אתקע את זה פה ואת זה שם, ויהיה מאריך....
נשמע הגיוני מבחינת העברת אות?
אז מה שהגעתי הוא שאני אחתןך כבל USB, אחתוך כבל רשת.
כל זוג בכבל רשת אני אחבר ואלחים לגיד אחד של הUSB.
ואז אתקע את זה פה ואת זה שם, ויהיה מאריך....
נשמע הגיוני מבחינת העברת אות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פשוט תנסה ותראה... כפי שענבר ציינה, מבחינת הקצבים הנמוכים של מקלדת והעכבר לא נראה שצפויות בעיות מיוחדות.
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
כבל USB בנוי מ 4 כבלים שהם 5V - למידע כבל - כבל + והארקה (בדר"כ השחור זה הארקה)
בקופסאות של חיבורי רשת יש סימונים בצד השמאלי של המחברים (בשביל 4 גידים) ויש בצד ימין סימונים ל 4 הנותרים. אם תחבר לפי הסימונים בשתי הקופסאות את אותם החוטים של הכבל, לא אמורה להיות בעיה.
לגבי המרחק - יכול להיות שהכבל המסוכך שרץ בין הקופסאות יספיק.
מה שזה אומר שאתה צריך ללחוץ RJ45 לשני כבלים של USB.
במצב כזה, הצד השמאלי בקופסה הוא מעביר ביןהפינים 1, 2, 3, 6. שבתוך החיבור של הכבל כאשר 1 הוא הפין השמאלי ביותר במחבר של כבל הרשת.
בקופסאות של חיבורי רשת יש סימונים בצד השמאלי של המחברים (בשביל 4 גידים) ויש בצד ימין סימונים ל 4 הנותרים. אם תחבר לפי הסימונים בשתי הקופסאות את אותם החוטים של הכבל, לא אמורה להיות בעיה.
במצב כזה, הצד השמאלי בקופסה הוא מעביר ביןהפינים 1, 2, 3, 6. שבתוך החיבור של הכבל כאשר 1 הוא הפין השמאלי ביותר במחבר של כבל הרשת.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

הכל נכון, אבל שחכת סיכוך.wing2005 כתב:כבל USB בנוי מ 4 כבלים שהם 5V - למידע כבל - כבל + והארקה (בדר"כ השחור זה הארקה)
במצב כזה, הצד השמאלי בקופסה הוא מעביר ביןהפינים 1, 2, 3, 6. שבתוך החיבור של הכבל כאשר 1 הוא הפין השמאלי ביותר במחבר של כבל הרשת....
אתה חייב לחבר את הסיכוך של הUSB לסיכוך של הכבל רשת!!
ולהקפיד שההלחמות יצאו חלקות ללא בליטות או להשתמש בחיבור רשת בלחיצה.
אתה יכול ללחוץ אותו עם מברג קטן אם אין לך את הלוחץ כבלים
(יש חתיכת מתכת קטנה שצריך ללחוץ על כל גיד בכבל ואז בסוף ללחוץ עם ברג טיפה יותר גדול את השן שנועלת את הכבל בותך החיבור.)