סיכום ביניים של מסך OLED 65 B7 וחווית השירות של חי
חשבתי הרבה אם לכתוב כבר או להמתין לסוף הטיפול אבל בגלל ריבוי המקרים הדומים בפורום אין שום סיבה שלא אשתף כבר עכשיו וכול אחד יקרא וישפוט בעצמו
את המסך רכשתי לפני שנה וחודש בדצמבר 2018 ביותר מ 12 א''ש
כבר מהיום הראשון היו תופעות של OLED כגון בנדים בעצימות כזו או אחרת אבל נתתי למסך זמן וזה אכן השתפר עם הזמן
אחרי כחצי שנה הופיע לסירוגין כתם לא אחיד בתחתית המסך שנעלם לאחר הפעלת ניקוי פיקסלים
הכתם חזר לאחר מספר חודשים וגם הופיעו כארבע צריבות במסך שלא נעלמו ולכן פתחתי קריאה
בשירות אתה צריך לספק מספר הוכחות לאי תקינות שזה לגטימי לחלוטין ואחד הפרמטרים שלהם זה מסך הבדיקה, אם מסך הבדיקה תקין אז המשמעות המיידית היא שהמסך תקין, שוב הקורא החכם ישפוט
כמובן שהתעקשתי ונקבע טכנאי שמועד הגעתו נדחה פעמיים יום לפני ולכן לא הייתי בבית כשהוא הגיע מאילוצי עבודה
הטכנאי מיד החליט להחליף את הטלוויזיה ואמר שהוא שם מסך חדש. בפועל הוא שם B7 אחרת כשבדיעבד הסתבר לי שמדובר על מסך עם 0 שעות בתפריטים (קשה לי להאמין שזה משקף את המצב האמיתי) ותאריך ייצור 6.2018
כאשר הגעתי הביתה ראיתי מיד בערוצים הרגילים ובלי מסכי בדיקה מתוחכמים שיש למסך כתמים ורודים באזורים גדולים ממנו
שוב חזר התהליך הכואב של פתיחת קריאה רק הפעם אני הייתי בבית לקבל את הטכנאים
גם הפעם הוחלט על החלפה ונאמר לי שהמסך לא חדש
הלכו לאוטו והביאו מסך והראו לי שיש לו 0 שעות עבודה, בזמן שהם מרכיבים את מתקן הקיר אני פתאום קולט את מדבקת הייצור שעליו שהיא מאמצע שנת 2017
כמובן שסירבתי מיד לקבל וביקשתי מהם מענה או לדבר עם מנהל, לאחר שהם יצאו להתייעצויות אמרו לי שיחליפו לי את המסך לחדש אבל לא כרגע כי להם אין ומיום חמישי אני ממתין להמשך טיפול
כרגע לא שופט לא את המוצר ולא את השירות כי הסוף יכול לקחת אותו לצל''ש או לתביעות קטנות
דבר אחד בטוח, אין סיכוי שאני אשלים עם מצב שבו שילמתי למעלה מ 12 א''ש וקיבלתי מוצר תקול
יש לי פלזמה בת שמונה שנים שכרגע רואים בה טוב יותר
מבטיח לעדכן
את המסך רכשתי לפני שנה וחודש בדצמבר 2018 ביותר מ 12 א''ש
כבר מהיום הראשון היו תופעות של OLED כגון בנדים בעצימות כזו או אחרת אבל נתתי למסך זמן וזה אכן השתפר עם הזמן
אחרי כחצי שנה הופיע לסירוגין כתם לא אחיד בתחתית המסך שנעלם לאחר הפעלת ניקוי פיקסלים
הכתם חזר לאחר מספר חודשים וגם הופיעו כארבע צריבות במסך שלא נעלמו ולכן פתחתי קריאה
בשירות אתה צריך לספק מספר הוכחות לאי תקינות שזה לגטימי לחלוטין ואחד הפרמטרים שלהם זה מסך הבדיקה, אם מסך הבדיקה תקין אז המשמעות המיידית היא שהמסך תקין, שוב הקורא החכם ישפוט
כמובן שהתעקשתי ונקבע טכנאי שמועד הגעתו נדחה פעמיים יום לפני ולכן לא הייתי בבית כשהוא הגיע מאילוצי עבודה
הטכנאי מיד החליט להחליף את הטלוויזיה ואמר שהוא שם מסך חדש. בפועל הוא שם B7 אחרת כשבדיעבד הסתבר לי שמדובר על מסך עם 0 שעות בתפריטים (קשה לי להאמין שזה משקף את המצב האמיתי) ותאריך ייצור 6.2018
כאשר הגעתי הביתה ראיתי מיד בערוצים הרגילים ובלי מסכי בדיקה מתוחכמים שיש למסך כתמים ורודים באזורים גדולים ממנו
שוב חזר התהליך הכואב של פתיחת קריאה רק הפעם אני הייתי בבית לקבל את הטכנאים
גם הפעם הוחלט על החלפה ונאמר לי שהמסך לא חדש
הלכו לאוטו והביאו מסך והראו לי שיש לו 0 שעות עבודה, בזמן שהם מרכיבים את מתקן הקיר אני פתאום קולט את מדבקת הייצור שעליו שהיא מאמצע שנת 2017
כמובן שסירבתי מיד לקבל וביקשתי מהם מענה או לדבר עם מנהל, לאחר שהם יצאו להתייעצויות אמרו לי שיחליפו לי את המסך לחדש אבל לא כרגע כי להם אין ומיום חמישי אני ממתין להמשך טיפול
כרגע לא שופט לא את המוצר ולא את השירות כי הסוף יכול לקחת אותו לצל''ש או לתביעות קטנות
דבר אחד בטוח, אין סיכוי שאני אשלים עם מצב שבו שילמתי למעלה מ 12 א''ש וקיבלתי מוצר תקול
יש לי פלזמה בת שמונה שנים שכרגע רואים בה טוב יותר
מבטיח לעדכן
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מודע לזה שתאריך הייצור לא בהכרח אומר שלמסך יש הרבה שעות עבודה, כן? יכול להיות שהוא הוחזר וישב במחסן שלהם מאז.
אני מודע לכך שאם אומרים לי המסך לא חדש והוא עם 0 שעות עבודה אז משהו כאן לא תקין בלשון המעטהTheCoolest כתב:אתה מודע לזה שתאריך הייצור לא בהכרח אומר שלמסך יש הרבה שעות עבודה, כן? יכול להיות שהוא הוחזר וישב במחסן שלהם מאז....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שאפשר לאפס את מד השעות מתוך התפריט עצמו או מקסימום מתוך תפריט טכנאי.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אני עם מסך C7 שנרכש דיי בתחילת ההשקה במחיר מאוד גבוה. לאחר שנה עם צריבה, אמנם קטנה אבל מאוד מעצבנת.
כרגע בתהליכים עם ח.י ומאוד מקווה לפתרון מהיר וטוב
אני שומר על המסך בקנאיות ועדיין יש לי סימן צריבה...
גם עם פלאזמה בעבר שעברה מהסלון לחדר שינה לאחר 10 שנים שם שימוש אינטנסיבי ללא שום סימני צריבה
כרגע בתהליכים עם ח.י ומאוד מקווה לפתרון מהיר וטוב
אני שומר על המסך בקנאיות ועדיין יש לי סימן צריבה...
גם עם פלאזמה בעבר שעברה מהסלון לחדר שינה לאחר 10 שנים שם שימוש אינטנסיבי ללא שום סימני צריבה
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
טוב, בינתיים יש התפתחות.
התקשרו אלי ואמרו שאקבל b7 חדש.
אני מתפלא בפני הנציג שיש דגם 2017 חדש והוא מבטיח שאקבל מסך חדש.
לפני שאני מחליף אני בודק את אופציית השידרוג ל c8.
אני ממתין להצעה ונראה אם סבירה.
חזרו אלי עם הצעת שידרוג ל c8 ולקחתי אותה.
מקווה שדגמי 2018 משפרים במעט את נושא הצריבות.
מקווה שדגמי 2018 משפרים במעט את נושא הצריבות.
·חכם_חנוכה כתב:
אני מודע לכך שאם אומרים לי המסך לא חדש והוא עם 0 שעות עבודה אז משהו כאן לא תקין בלשון המעטה.........
כנראה היה מסך תקול והוחלפו בו כרטיסים אלקטרוניים שאחד מהם מחזיק את כרטיס הקונטרולר/כרטיס מעבד התמונה ש"סופר" את שעות המסך ,
לכן קיבלת מסך משומש עם "0" שעות במונה .
מה שמרגיז לא פחות זה שאצלי ב- C7 , שבקושי התשמשתי בה - הכיתוב בחלק מלחצני השלט כבר נמחק ...
עכשיו צריך לזכור - מה כל לחצן עושה ...
ואיך תדע שאתה מקבל מסך חדש ולא מחודש?המלך כתב:טוב, בינתיים יש התפתחות.
מקווה שדגמי 2018 משפרים במעט את נושא הצריבות....
כן בטחmovieman כתב:·......
כנראה היה מסך תקול והוחלפו בו כרטיסים אלקטרוניים שאחד מהם מחזיק את כרטיס הקונטרולר/כרטיס מעבד התמונה ש"סופר" את שעות המסך ,
לכן קיבלת מסך משומש עם "0" שעות במונה .
מה שמרגיז לא פחות זה שאצלי ב- C7 , שבקושי התשמשתי בה - הכיתוב בחלק מלחצני השלט כבר נמחק ...
עכשיו צריך לזכור - מה כל לחצן עושה ......
תרחיש הגיוני לגמרי
או שאולי פשוט מאפסים את שעות העבודה של המסך ומעבירים ללקוח המאושר הבא
·