לא מצליח למצוא ערוצים ב linux mythtv
רואים איזה ערוץ או שניים בסריקה הרגילה של התוכנה.
ולא מצאתי דרך לעשות לו סריקה נורמלית.
שמעתי אפשרות שזה בגלל הממיר, אז ניתקתי אותו וחיברתי את הכבל ישירות למחשב, ועדיין אותה תוצאה
איך אני יכול בכל זאת לחפש את הערוצים כמו שצריך?
תודה
ולא מצאתי דרך לעשות לו סריקה נורמלית.
שמעתי אפשרות שזה בגלל הממיר, אז ניתקתי אותו וחיברתי את הכבל ישירות למחשב, ועדיין אותה תוצאה
איך אני יכול בכל זאת לחפש את הערוצים כמו שצריך?
תודה
לא כתבת האם אתה ביס או בהוט, אבל זה לא ממש משנה.
גם יס וגם הוט מצפינים את השידורים שלהם, ואתה צריך להשתמש בממיר על מנת לפענח את השידורים (אני לא נכנס לדקויות על מספר ערוצים לא מוצפנים).
חבר את הממיר ישירות לכרטיס לוכד (אגב, באיזה כרטיס מדובר?) והשתמש ב-megaepg תחת wine על מנת לייבא epg.
מבחינת הכרטיס - פענוח כל הערוצים הם חיצוניים, וכך יש להגדיר זאת ב-mythtv.
גם יס וגם הוט מצפינים את השידורים שלהם, ואתה צריך להשתמש בממיר על מנת לפענח את השידורים (אני לא נכנס לדקויות על מספר ערוצים לא מוצפנים).
חבר את הממיר ישירות לכרטיס לוכד (אגב, באיזה כרטיס מדובר?) והשתמש ב-megaepg תחת wine על מנת לייבא epg.
מבחינת הכרטיס - פענוח כל הערוצים הם חיצוניים, וכך יש להגדיר זאת ב-mythtv.
תראה, לפני שבוע הכדור בדולח של הפורום נפל ונשבר, אז אני לא יכול לקרוא מחשבות או לנחש מה קורה אצלך. אתה תהיה חייב לתת יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך.
1. מה מחובר למה ואיך.
2. אתה אומר שייבאת את הערוצים, השתמשת ב-megaepg כמו שאמרתי לך? הגדרת את הערוצים ב-mythtv-setup? כאשר אתה נמצא ב-myth ואתה הולך ל-program guide, האם אתה רואה שם את הערוצים והתוכניות?
1. מה מחובר למה ואיך.
2. אתה אומר שייבאת את הערוצים, השתמשת ב-megaepg כמו שאמרתי לך? הגדרת את הערוצים ב-mythtv-setup? כאשר אתה נמצא ב-myth ואתה הולך ל-program guide, האם אתה רואה שם את הערוצים והתוכניות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אני ממש לא מבין ב-MythTV, אבל תמונה בשחור לבן מרמזת שעליך להגדיר את שיטת השידור על PAL במקום NTSC. מניח ש-Shed יכול לכוון אותך בדיוק למקום בו ניתן לקנפג את זה.
1. הממיר מחובר למחשב עם: scart-composite
והמחשב לטלויזיה s-video-s-video
2. השתמשתי במדריך הזה:
http://www.zeltak.com/k/Mythtv/
והבעיה היא בשיטת השידור אבל בכל אופציה שניסיתי ראו בשחור לבן או לא ראו בכלל.
כולל כל סוגי הpal שנתנו לבחור.
הייתה לי אותה בעיה בכל תוכנה שניסיתי.
והמחשב לטלויזיה s-video-s-video
2. השתמשתי במדריך הזה:
http://www.zeltak.com/k/Mythtv/
והבעיה היא בשיטת השידור אבל בכל אופציה שניסיתי ראו בשחור לבן או לא ראו בכלל.
כולל כל סוגי הpal שנתנו לבחור.
הייתה לי אותה בעיה בכל תוכנה שניסיתי.