גילוי נאות אין לי מסך של אף אחת מהחברות האלה (עדיין)
לא קצת מוזר שכולם פה FANS של LG בזמן ש.....
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
יש פה לא מעט הודעות על בעיות של צריבות וכל מיני פיקסלים תקולים וכו וכו ועם זאת עדיין משבחים את השירות של החברה, להבדיל מלקוחות שרכשו מסכים של סוני ולא ממש יצא להתקל פה בהודעות זהות מהם בנוגע לאותן בעיות עם המסכים ??
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה משווה מסכי OLED שזאת עדיין טכנולוגיה עם חסרונות ברורים בבסיס בהשוואה למסכי LCD (שגם לה יש בעיות אבל אחרות..)
חוץ מזה שכמות האנשים שרוכשים סוני היא דיי נמוכה בכללי בהשוואה לכמות האנשים שרוכשים מסכי LG (בלי קשר ל-OLED ספציפי).
חוץ מזה שכמות האנשים שרוכשים סוני היא דיי נמוכה בכללי בהשוואה לכמות האנשים שרוכשים מסכי LG (בלי קשר ל-OLED ספציפי).
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

איפה כתבתי שהשוואתי למסכי LCD ??
דווקא התכוונתי למסכי הOLED של סוני...
דווקא התכוונתי למסכי הOLED של סוני...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

וכמה אנשים לדעתך קנו אותם?
נתח השוק של סוני ברחבי העולם בשפל, והמחירים של מסכי ה-oled שלהם לא מסוגלים להתחרות ב-oled של LG..
להגיד שאתה לא מבין למה אנשים קונים חברה x ומתלוננים על בעיות לעומת חברה y, כשחברה x מוכרת 30 מסכים על כל מסך של חברה y זה קצת מצחיק.
מי יתלונן אם אף אחד לא קונה אותם...
זה אומר אחד שלא קונה טלוויזיות.
ואני לא אומר שהמסכים של סוני גרועים או של LG טובים.
נתח השוק של סוני ברחבי העולם בשפל, והמחירים של מסכי ה-oled שלהם לא מסוגלים להתחרות ב-oled של LG..
להגיד שאתה לא מבין למה אנשים קונים חברה x ומתלוננים על בעיות לעומת חברה y, כשחברה x מוכרת 30 מסכים על כל מסך של חברה y זה קצת מצחיק.
ואני לא אומר שהמסכים של סוני גרועים או של LG טובים.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

על אפקט העדר שמעת ?IamEzio כתב:וכמה אנשים לדעתך קנו אותם?
ואני לא אומר שהמסכים של סוני גרועים או של LG טובים....
זה שרוב האנשים חושבים שמסך א' מעולה לא באמת הופך אותו למעולה...
אתה לא חושב שאולי מצד שני אנחנו לא שומעים מבעלי מסך סוני על בעיות כי אולי להם אין כמו במסכי LG ?
מספיק להסתכל על הפורום פה וכל הודעה שלישית בערך היא בנוגע לבעיה מסויימת שיש למסכים של LG...
ומצד שני כאשר מחפשים הודעות בנוגע לבעיות במסכים של סוני לא מוצאים (למעט סוגיית המחיר).
אתה מתרגם את זה כי הם יקרים יותר ולא רבים האנשים שקונים אותם, אני דווקא לוקח את זה שאולי במסכים שלהם אין בעיות כמו במסכים של LG ואולי בגלל זה הם יותר יקרים כי אתה מקבל מוצר בשל יותר ולא חצי אפוי.
אז אנשים אולי יגידו אין על השירות של ח.י, ולפי ההודעות פה גם ניראה שיש להם אחלה שירות וזה יאמר לזכותם, אבל רגע...
אם יש להם אחלה שירות והרבה אנשים "נאלצים" להשתמש בו זה לא כי המוצר שלהם מצריך את זה עקב בעיה כלשהי ??
ושוב אני מדגיש, אין ברשותי מסך מאף אחת מהחברות הללו (עדיין)
יצא לי לבדוק בזמן שהותי בשוויץ את מסך ה"AF9" של סוני, אל מול ה"E8" של LG. בזמן ששני הטלוויזיות מכויילות.
מי שמכיר אותי מקרוב יודע שאני עושה בדיקה מקיפה, והבאתי איתי מגוון רחב של תכנים,
בדקנו תכני 1080P, ותכני 4K HDR. ויש יתרונות וחסרונות לכל טלויזיה.
"הבדיקה נעשתה בניגון דרך המסכים בלבד. ללא סטרימר חיצוני"
LG E8:
יתרונות:
1. ממשק נוח מאוד יותר משל הסוני.
2. מחיר נוח יותר.
3. שלט טוב יותר.
חסרונות:
1.מציג פיסוק הפוך בתרגום בצד
2. מצריך סטרימר חיצוני לתמיכה מלאה בכלל הפורמטים.
3. בסוני החלקת תמונה טובה יותר
SONY A9F:
יתרונות:
1.תמונה עשירה וטבעית יותר מזו של LG
2. עקב מעבד האולטימט, אפסקייל מ1080p איכותי במיוחד.
3. לא נדרש סטרימר חיצוני, לתמיכה מלאה בכלל הקבצים
יש להוריד אפליקציית VLC מחנות האפליקיציות של גוגל.
4. החלקת תמונה טובה יותר
חסרונות:
1. ממשק הרבה יותר נוח בLG.
2. שלט נוח יותר בLG.
3. מחיר יקר יותר.
מי שמכיר אותי מקרוב יודע שאני עושה בדיקה מקיפה, והבאתי איתי מגוון רחב של תכנים,
בדקנו תכני 1080P, ותכני 4K HDR. ויש יתרונות וחסרונות לכל טלויזיה.
"הבדיקה נעשתה בניגון דרך המסכים בלבד. ללא סטרימר חיצוני"
LG E8:
יתרונות:
1. ממשק נוח מאוד יותר משל הסוני.
2. מחיר נוח יותר.
3. שלט טוב יותר.
חסרונות:
1.מציג פיסוק הפוך בתרגום בצד
2. מצריך סטרימר חיצוני לתמיכה מלאה בכלל הפורמטים.
3. בסוני החלקת תמונה טובה יותר
SONY A9F:
יתרונות:
1.תמונה עשירה וטבעית יותר מזו של LG
2. עקב מעבד האולטימט, אפסקייל מ1080p איכותי במיוחד.
3. לא נדרש סטרימר חיצוני, לתמיכה מלאה בכלל הקבצים
יש להוריד אפליקציית VLC מחנות האפליקיציות של גוגל.
4. החלקת תמונה טובה יותר
חסרונות:
1. ממשק הרבה יותר נוח בLG.
2. שלט נוח יותר בLG.
3. מחיר יקר יותר.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

@silver_poison
·
אני פשוט לא מבין את מטרת השירשור שלך..
מסכי LG קונים פי כמה וכמה אנשים ממסכי סוני.
זה לא כל כך נתון לויכוח, זה פשוט מצב השוק. וזה לא קשור לאיזה מסך טוב יותר, LG מתמחרת מסכים ומשווקת אותם חד משמעית טוב יותר מסוני שלצערנו מבחינת נתח שוק נפלה משמעותית בשנים האחרונות בהרבה מהשווקים והתחומים בהם היא עובדת.
אז אם נקח קבוצה של 100 איש, מתוכם 90 קנו מסך של LG ו-10 קנו מסך של סוני.. הגיוני שיותר בעלי LG ידווחו על תקלה מאשר מסכי סוני..
·
אני פשוט לא מבין את מטרת השירשור שלך..
מסכי LG קונים פי כמה וכמה אנשים ממסכי סוני.
זה לא כל כך נתון לויכוח, זה פשוט מצב השוק. וזה לא קשור לאיזה מסך טוב יותר, LG מתמחרת מסכים ומשווקת אותם חד משמעית טוב יותר מסוני שלצערנו מבחינת נתח שוק נפלה משמעותית בשנים האחרונות בהרבה מהשווקים והתחומים בהם היא עובדת.
אז אם נקח קבוצה של 100 איש, מתוכם 90 קנו מסך של LG ו-10 קנו מסך של סוני.. הגיוני שיותר בעלי LG ידווחו על תקלה מאשר מסכי סוני..
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

IamEzioIamEzio כתב:@silver_poison
·
אז אם נקח קבוצה של 100 איש, מתוכם 90 קנו מסך של LG ו-10 קנו מסך של סוני.. הגיוני שיותר בעלי LG ידווחו על תקלה מאשר מסכי סוני.....
אם נקח את אותה קבוצה של 100 איש, מתוכם 90 איש שאין להם יותר מדי מושג אבל פימפמו להם שמותג א' יותר טוב ממותג ב', זה הופך את ה10 שבחרו במותג ב' כאנשים לא משכילים או לא מבינים ?
בראייה שלך מותג שהוא לא מדובר או מיוחצן הוא כנראה לא שווה...
הטענה העיקרית שלך לגבי סוני הייתה שהמוצרים שלהם יקרים ולכן היא בשפל, לא בהכרח שהמוצרים שלהם באיכות ירודה ולכן היא בשפל, לעומת LG שהיא "משגשגת" אבל אולי מוציאה מוצרים עם פגמים אבל באותה נשימה עם אחלה שירות לקוחות...
שאני רוכש מוצר הדבר האחרון שבא לי להתעסק איתו אחרי הרכישה זה תיקונים / שירות לקוחות וכו...
לכן אני חוזר לאותה קבוצת 90 איש שאולי הם הרוב אבל זה לא הופך אותם לחכמים יותר מה10 איש.
אם לך יותר חשוב המחיר ושיהיה אחלה שירות לקוחות על פני מוצר מוגמר אז לדעתי אתה אחד מה90...
אחרת לא מוצא הסבר הגיוני למה הפורום פה מפמפם את המותג הזה כל כך ובאותה נשימה כל כך הרבה מודעות על בעיות
של אותו מוצר.
אתה קצת נשמע כמו האיש שמתלונן על רוכשי טלפון של אפל כנגד רוכשי אנדרויד (לגווניו הרבים)
אתה נהנה מהוויכוח ורוצה לבחור באחר כדי לא ללכת עם ההעדר, אז תלך ככה אם אתה רוצה ללכת עם העדר אז תלך עם זה, בכל מקרה זה החלטה שלך ואנחנו לא רוצים להחליף אותה
בהצלחה
אתה נהנה מהוויכוח ורוצה לבחור באחר כדי לא ללכת עם ההעדר, אז תלך ככה אם אתה רוצה ללכת עם העדר אז תלך עם זה, בכל מקרה זה החלטה שלך ואנחנו לא רוצים להחליף אותה
בהצלחה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

@silver_poison
·
לכל המסכים בשוק יש את אותם הפגמים בדיוק כשזה נוגע לפנל של המסך (מעבר לתקלות שקשורות לאלקטרוניקה), לא מדובר על פגמים של יצרן X או יצרן Y, מדובר על פגמים וחוסר שלמות שהם תוצאה מהטכנולוגיה בשימוש אם זה LCD או OLED. בדיוק שלא תמצא מסך LCD מושלם, תמצא אולי אחד אשר מציג את התופעות בצורה פחות בולטת, וגם אז, אף אחד לא מבטיח שאם תקנה מסך נוסף מאותה הדגם, סדרה, Production Batch לא תקבל מסך Lemon שתרצה ישר להחזיר.
כל הדיון הזה חסר פואנטה בצורה מפחידה, זה גם מצחיק שכל השרשור הזה מתחיל בכותרת נגד פחות או יותר כל חברי הפורום ושמה אותם (ללא יוצא דופן) כFanboys של LG.
·
לכל המסכים בשוק יש את אותם הפגמים בדיוק כשזה נוגע לפנל של המסך (מעבר לתקלות שקשורות לאלקטרוניקה), לא מדובר על פגמים של יצרן X או יצרן Y, מדובר על פגמים וחוסר שלמות שהם תוצאה מהטכנולוגיה בשימוש אם זה LCD או OLED. בדיוק שלא תמצא מסך LCD מושלם, תמצא אולי אחד אשר מציג את התופעות בצורה פחות בולטת, וגם אז, אף אחד לא מבטיח שאם תקנה מסך נוסף מאותה הדגם, סדרה, Production Batch לא תקבל מסך Lemon שתרצה ישר להחזיר.
כל הדיון הזה חסר פואנטה בצורה מפחידה, זה גם מצחיק שכל השרשור הזה מתחיל בכותרת נגד פחות או יותר כל חברי הפורום ושמה אותם (ללא יוצא דופן) כFanboys של LG.
קונים יותר אולד של LG מאשר של סוני כי התמחור של סוני בארץ גבוה יותר, עד רמה שאפילו מסך ה LCD שלהם ה 900 שהוא מסך אמנם טוב מאד, יוצא יקר יותר מאולד.
השירות של ח.י. לצורך העניין רחוק מאד מלהיות משהו שהוא ברמת שירות כמו שנתקלים צרכנים בחו"ל. אבל זה מה שנקרא "הרע במיעוטו" כלומר, השירות של ישפאר ע"י אלקטרוניקס פרו הוא בעייתי הרבה יותר.
יש הגיון בטענה שמה שנמכר הרבה יותר יוביל סטטיסטית ליותר תלונות/בעיות.
השירות של ח.י. לצורך העניין רחוק מאד מלהיות משהו שהוא ברמת שירות כמו שנתקלים צרכנים בחו"ל. אבל זה מה שנקרא "הרע במיעוטו" כלומר, השירות של ישפאר ע"י אלקטרוניקס פרו הוא בעייתי הרבה יותר.
יש הגיון בטענה שמה שנמכר הרבה יותר יוביל סטטיסטית ליותר תלונות/בעיות.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
שרשור חסר תועלת. כמו ששאלו כאן לפניי מה הפואנטה בפוסט המקורי?
@gkatz
·
טלוויזיה 55" Sony סוני
KD55AF8 | בדוק מלאי
קנה עכשיו רק 8,389 ₪
https://www.lastprice.co.il/p/100003966 ... NY-KD55AF8
טלוויזיה 55" LG אל ג'י
OLED55C8Y | בדוק מלאי
קנה עכשיו רק 7,427 ₪
https://www.lastprice.co.il/p/67002236/ ... -OLED55C8Y
·
טלוויזיה 55" Sony סוני
KD55AF8 | בדוק מלאי
קנה עכשיו רק 8,389 ₪
https://www.lastprice.co.il/p/100003966 ... NY-KD55AF8
טלוויזיה 55" LG אל ג'י
OLED55C8Y | בדוק מלאי
קנה עכשיו רק 7,427 ₪
https://www.lastprice.co.il/p/67002236/ ... -OLED55C8Y
אכן שאלה מעניינת. איך לא רואים תלונות על צריבות ממשתמשי אולד של סוני.
העליהום סטייל פעילי מרכז ליכוד פה מזכירים לי שירשורים על מקרני האפסון בפורום מקרנים.
כמה שפמפמו אותם פה שזה היה פשוט מגוכך ודרדרו את רמת הפורום.
האפסון למי שלא יודע סבלו מאורך חיי נורה קצר מאוד, אבל זה לא עצר את המפמפמים בפורום.
רובם כמובן נפטרו בהזדמנות הראשונה מהאפסון ועברו לסוני בלי להסתכל לאחור.
העליהום סטייל פעילי מרכז ליכוד פה מזכירים לי שירשורים על מקרני האפסון בפורום מקרנים.
כמה שפמפמו אותם פה שזה היה פשוט מגוכך ודרדרו את רמת הפורום.
האפסון למי שלא יודע סבלו מאורך חיי נורה קצר מאוד, אבל זה לא עצר את המפמפמים בפורום.
רובם כמובן נפטרו בהזדמנות הראשונה מהאפסון ועברו לסוני בלי להסתכל לאחור.