שלום
ה NU7400 שלי מחוברת לממיר הוט מג'יק ב HDMI
מהממיר יש כבל קומפוזיט (בננות אדום לבן) לרסיבר VIDEO 1 שמאפשר סאונד טוב יותר דרך הרמקולים המחוברים לרסיבר קולנוע ביתי ישן וטוב.--חיבור זה נותן רק את הסאונד של הוט-ערוצי הוט.
אני רוצה להעביר לרסיבר סאונד ישירות מהטלבזיה-שכל מה שיוצא מהטלבזיה-דפדפן,אפליקציות-מאקו,יוטיוב וכו' - עם הטלבזיה הגיעו מתאמים לחיבור קומפוננט וקומפוזיט למחברי חור-בננה דקה-צהוב וגם כחול בפאנל האחורי של הטלבזיה.ניסיתי לחבר כבל קומפוזיט-בננות אדום ולבן לרסיבר-לכניסות פנויות-ולא עובר הסאונד....
יש עיצה?
תודה
ערן
הוצאת סאונד ישירות מהטלבזיה לרסיבר
להבנתי, הטלויזיה יודעת להוציא אודיו להגברה חיצונית בשלוש דרכים -
א. דרך ה- HDMI - בחיבור ARC
ב. דרך כבל אופטי (זו הדרך בה אני משתמש) - מעט לא נוח, כי צריך לנתב תמונה ואודיו בנפרד, אבל האיכות גבוהה.
ג. בחיבור Bluetooth
לרסיבר הישן והטוב שלך יש כניסות אופטיות? אם כן, זה הפתרון שלך. אם לא - הגיע היום לרסיבר מעט מודרני יותר, שיודע לנתב וידאו ב- HDMI, ותומך ב- ARC.
שים לב שבהגדרות הטלויזיה צריך להגדיר שהאודיו מופנה להגברה חיצונית, ולא לרמקולים של הטלויזיה.
א. דרך ה- HDMI - בחיבור ARC
ב. דרך כבל אופטי (זו הדרך בה אני משתמש) - מעט לא נוח, כי צריך לנתב תמונה ואודיו בנפרד, אבל האיכות גבוהה.
ג. בחיבור Bluetooth
לרסיבר הישן והטוב שלך יש כניסות אופטיות? אם כן, זה הפתרון שלך. אם לא - הגיע היום לרסיבר מעט מודרני יותר, שיודע לנתב וידאו ב- HDMI, ותומך ב- ARC.
שים לב שבהגדרות הטלויזיה צריך להגדיר שהאודיו מופנה להגברה חיצונית, ולא לרמקולים של הטלויזיה.
-
ערןרצון
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי יציאה אופטית ברסיבר
אבל אני רוצה שהסאונד כן יהייה גם מהרמקולים של הטלבזיה!
ורק כשאני רוצה סאונד טוב יותר-אדליק את הרסיבר....כך זה עובד אצלי בשידורי הוט- הממיר מג'יק מחובר לרסיבר בבננות אדום לבן לכניסת וידאו
ערן
ורק כשאני רוצה סאונד טוב יותר-אדליק את הרסיבר....כך זה עובד אצלי בשידורי הוט- הממיר מג'יק מחובר לרסיבר בבננות אדום לבן לכניסת וידאו
ערן