קונקטורים של WAGO לפיצול חוטים וחיבור לגוגל הום
שלום לכולם,
אני החבר הפעיל השקט הפעיל ביותר בערך, ואחרי שקראתי בערך 3\4 מהפורום נותרתי עם מספר שאלות שאשמח לקבל עבורן עזרה:
- האם יש למישהו ניסיון עם קונקטורים של WAGO לפיצול החוטים בתוך הקופסאות? ראיתי שזה הופך הכל לקליל ומסודר יותר ואני טרם כניסה לבית חדש ובא לי להתחיל "נקי" מה שנקרא. במידה וכן האם יש אילו בעיות תאימות לחשמל הישראלי? מתחים וכו'?
- האם יש ברשום מישהו בקר Vera Edge והתממשק ברמה טובה לשליטה קולים עם גוגל-הום? ראיתי שיש את הורה קונסיירג' ועוד כמה ממשקים אבל לא ראיתי תכלס מישהו שסיפר על כך..
תודה לעונים.
אני החבר הפעיל השקט הפעיל ביותר בערך, ואחרי שקראתי בערך 3\4 מהפורום נותרתי עם מספר שאלות שאשמח לקבל עבורן עזרה:
- האם יש למישהו ניסיון עם קונקטורים של WAGO לפיצול החוטים בתוך הקופסאות? ראיתי שזה הופך הכל לקליל ומסודר יותר ואני טרם כניסה לבית חדש ובא לי להתחיל "נקי" מה שנקרא. במידה וכן האם יש אילו בעיות תאימות לחשמל הישראלי? מתחים וכו'?
- האם יש ברשום מישהו בקר Vera Edge והתממשק ברמה טובה לשליטה קולים עם גוגל-הום? ראיתי שיש את הורה קונסיירג' ועוד כמה ממשקים אבל לא ראיתי תכלס מישהו שסיפר על כך..
תודה לעונים.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
@Shaharon5
·
אז ככה, יש לי מחברים דומים, לא של Wago אלא פשוטים יותר שעובדים בצורה של push
אבל באמת זה מפשט הכל
לגבי וורה וגוגל הום, זה מאתגר, הקונסיירג' אמור לעבוד והצלחתי בעבר להפעיל אותו. אבל תהיה מוכן, זה הולך להיות מאתגר.
·
אז ככה, יש לי מחברים דומים, לא של Wago אלא פשוטים יותר שעובדים בצורה של push
אבל באמת זה מפשט הכל
לגבי וורה וגוגל הום, זה מאתגר, הקונסיירג' אמור לעבוד והצלחתי בעבר להפעיל אותו. אבל תהיה מוכן, זה הולך להיות מאתגר.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@Shaharon5
·
רכשתי מהלינק המצורף מהדקים מסוג דומה הגיע די מהר נראה איכותי ועובד טוב.
מקל על העבודה בקופסאות החיבורים של המפסקים והשקעים.
לא ממליץ להשתמש בקופסאות פיצול במיוחד ראשיות ובחיבורים לצריכה גבוהה/רציפה כגון מזגן, תנור ומקרר.
https://www.aliexpress.com/item/Wire-co ... 4c4dlzLILR
לגבי גוגל הום ו vera לא ממש הצלחתי ליצר קשר בניהם גם לאחר מאמץ רב.
עדיף אקו.
·
רכשתי מהלינק המצורף מהדקים מסוג דומה הגיע די מהר נראה איכותי ועובד טוב.
מקל על העבודה בקופסאות החיבורים של המפסקים והשקעים.
לא ממליץ להשתמש בקופסאות פיצול במיוחד ראשיות ובחיבורים לצריכה גבוהה/רציפה כגון מזגן, תנור ומקרר.
https://www.aliexpress.com/item/Wire-co ... 4c4dlzLILR
לגבי גוגל הום ו vera לא ממש הצלחתי ליצר קשר בניהם גם לאחר מאמץ רב.
עדיף אקו.