מעוניין לקנות טלוויזיה של סמסונג 55 NU8000
החלטתי לרכוש טלוויזה חדשה של סמסונג ונכנסתי לכאן לפורום לראות מה הדגם המוביל השנה, וממה שאני מבין הNU8000 הוא הדגם המומלץ של סמסונג.
ואני רוצה ללכת עליו, אבל ראיתי כאן פוסטים שהעלו בעיות במסך ורציתי לודא לגיבהם:
האם יש בעיה של תיקתוקים של הפלסטיק? יש סיכוי סביר לכך? והאם זה נפסק אחרי שהטלוויזיה מתחממת?
קראתי גם בעיה על כתוביות בנטפליקס או בסצנות חשוכות? במה מדובר?
שוב אשמח לעצות והמלצות בנוגע לחששות אלו? בתקווה שיפיגו את דאגותי ואוכל להמשיך בקניית הטלוויזיה או שלא?
תודה מראש על התמיכה!
ואני רוצה ללכת עליו, אבל ראיתי כאן פוסטים שהעלו בעיות במסך ורציתי לודא לגיבהם:
האם יש בעיה של תיקתוקים של הפלסטיק? יש סיכוי סביר לכך? והאם זה נפסק אחרי שהטלוויזיה מתחממת?
קראתי גם בעיה על כתוביות בנטפליקס או בסצנות חשוכות? במה מדובר?
שוב אשמח לעצות והמלצות בנוגע לחששות אלו? בתקווה שיפיגו את דאגותי ואוכל להמשיך בקניית הטלוויזיה או שלא?
תודה מראש על התמיכה!
רכשתי לא מזמן.
עד כה מרוצה מאוד מאיכות התמונה ומהממשק.
לגבי הבעיות שציינת לא חוויתי את את בעיית התקתוקים ואת בעיית התרגום בתמונה חשוכה, זה ברמה מאוד מינורית ובתור אחד ששם לב לכל דבר אני יכול לומר לך שבקושי שמים לב לזה וזה קורה רק בסיטואציות חשוכות מאוד.
עד כה מרוצה מאוד מאיכות התמונה ומהממשק.
לגבי הבעיות שציינת לא חוויתי את את בעיית התקתוקים ואת בעיית התרגום בתמונה חשוכה, זה ברמה מאוד מינורית ובתור אחד ששם לב לכל דבר אני יכול לומר לך שבקושי שמים לב לזה וזה קורה רק בסיטואציות חשוכות מאוד.
@HTuser1
·
יש לי את הטלוויזיה הנ״ל בגודל ״65 אינצ׳ מאז אוגוסט.
לגבי תקתוקים - יש אנשים שחוו אותם. לפי מה שאני זוכר זה קרה רק לאנשים שתלו על הקיר, בעיקר בגדלים ״65 אינצ׳ ומעלה. וכמובן לא לכולם. לרוב האנשים אין תקתוקים, ואלה שיש הבנתי שהם אמורים לעבור עם הזמן.
לגבי התרגום בנטפליקס - יש מקרה מאוד ספציפי שיוצר את הבעיה (נטפליקס, תוכן HDR, תוכן כהה קיצונית, כתוביות בעברית), והיא פחות חמורה בדגמי ה-NU. עיקר האנשים שחוו אותה בצורה חמורה הם בעלי ה-QLED. בכל מקרה, אם אתה כן נתקל בבעיה, יש כמה דרכים לטפל בה.
אם יש לך עוד שאלות - אתה מוזמן לשאול.
·
יש לי את הטלוויזיה הנ״ל בגודל ״65 אינצ׳ מאז אוגוסט.
לגבי תקתוקים - יש אנשים שחוו אותם. לפי מה שאני זוכר זה קרה רק לאנשים שתלו על הקיר, בעיקר בגדלים ״65 אינצ׳ ומעלה. וכמובן לא לכולם. לרוב האנשים אין תקתוקים, ואלה שיש הבנתי שהם אמורים לעבור עם הזמן.
לגבי התרגום בנטפליקס - יש מקרה מאוד ספציפי שיוצר את הבעיה (נטפליקס, תוכן HDR, תוכן כהה קיצונית, כתוביות בעברית), והיא פחות חמורה בדגמי ה-NU. עיקר האנשים שחוו אותה בצורה חמורה הם בעלי ה-QLED. בכל מקרה, אם אתה כן נתקל בבעיה, יש כמה דרכים לטפל בה.
אם יש לך עוד שאלות - אתה מוזמן לשאול.
תודה רבה חברים על התמיכה, זה משכנע אותי להסיר חששות אלו.
בכל מקרה אני מתכוון לרכוש גודל 55 ולא לתלות על הקיר.
הייתה לי התלבטות אם ללכת על הדגם הנמוך ביותר של ה QLED אבל הבנתי שאין הבדל בינו לבין ה NU8000 מבחינת התמונה. וגם הבנתי שיש בעיה בכתוביות יותר חמורה במסכי ה QLED אם זה נכון אז בכלל אני יורד מה QLED.
נאמר באחד הפוסטים שה NU8000 לא תומך ב DTS אבל אם אני מעביר סרט דרך רסיבר שמעביר את התמונה לטלוויזה לא אמורה להיות בעיה נכון?
הבנתי שהחל מגודל 55 לנו 8000 יש פאנל 120 וזה עדיף נכון?
איפה מומלץ לרכוש את הנו 8000 55 אינץ ובכמה הכי זול?
שוב תודה
הייתה לי התלבטות אם ללכת על הדגם הנמוך ביותר של ה QLED אבל הבנתי שאין הבדל בינו לבין ה NU8000 מבחינת התמונה. וגם הבנתי שיש בעיה בכתוביות יותר חמורה במסכי ה QLED אם זה נכון אז בכלל אני יורד מה QLED.
נאמר באחד הפוסטים שה NU8000 לא תומך ב DTS אבל אם אני מעביר סרט דרך רסיבר שמעביר את התמונה לטלוויזה לא אמורה להיות בעיה נכון?
שוב תודה
- OdedKugler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- שם מלא: Oded Kugler
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·HTuser1 כתב:תודה רבה חברים על התמיכה, זה משכנע אותי להסיר חששות אלו.
שוב תודה...
אני קניתי לפני שבועיים וחצי באולסייל ב3400 אחריות של סמיליין
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תתחדש
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- OdedKugler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- שם מלא: Oded Kugler
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
·HTuser1 כתב:הטלוויזיה מגיעה מחר....אבל איזה באסה צריך לחכות ליום שני בעוד שבוע כדי שיגיע הטכנאי של סמליין ויוציא אותה מהקופסא....
סמיילין מובלים אלייך ואז אתה קובע עם אלטרקוניקס פרו
אני עשיתי התקנה שולחנית .. ורכשתי עוד 3 שנות אחריות מלאות בעלות חד פעמית של 199 שקל מול המתקין
נותנים הדרכה של כמה דקות וזהו
אני מבסוט מהטלויזיה
הכי חשוב תתחדש !!!