קבלתי מאמזון לוח אם משומש (קניתי מאמזון כמוכר וחדש) האם לא כדאי להשתמש
הלוח אם עם סימני שימוש :
[imgur-album]E8FgLyX[/imgur-album]
באחת התמונות שתי אריזות היו פתוחות .(לא אני פתחתי)
שאריות משחה טרמית
החלק הזה : https://imgur.com/xyoNT36 יש לו כל מיני סימנים מסביב לפתחים .
השאלה שלי האם לא כדאי להשתמש בלוח אם שהיה כבר אצל מישהו וככל הנראה החזיר אותו ?
כי עד שהלוח אם הזה היה במלאי ועד שקיבלנו אותו . עכשיו מה גם להחזיר גם לחכות שיגיע אליהם ועד שיזכו וגם ועד ששוב יהיה במלאי .
זה הלוח אם :
https://www.amazon.com/gp/product/B07BZ ... UTF8&psc=1
תודה.
באחת התמונות שתי אריזות היו פתוחות .(לא אני פתחתי)
שאריות משחה טרמית
החלק הזה : https://imgur.com/xyoNT36 יש לו כל מיני סימנים מסביב לפתחים .
השאלה שלי האם לא כדאי להשתמש בלוח אם שהיה כבר אצל מישהו וככל הנראה החזיר אותו ?
כי עד שהלוח אם הזה היה במלאי ועד שקיבלנו אותו . עכשיו מה גם להחזיר גם לחכות שיגיע אליהם ועד שיזכו וגם ועד ששוב יהיה במלאי .
זה הלוח אם :
https://www.amazon.com/gp/product/B07BZ ... UTF8&psc=1
תודה.
- michaelfar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
ברור שלא כדאי!
שילמת על חדש מגיע לך חדש.
צור איתם קשר וישלחו לך חדש, ואו שיגידו לך לשלוח לך את זה חזרה (עם החזר על משלוח) או שיגידו לך להשאיר, אי אפשר לדעת.
שילמת על חדש מגיע לך חדש.
צור איתם קשר וישלחו לך חדש, ואו שיגידו לך לשלוח לך את זה חזרה (עם החזר על משלוח) או שיגידו לך להשאיר, אי אפשר לדעת.
@michaelfar
·
כבר פניתי אליהם , והם הציעו לי רק לשלוח להם בדרך הכי זולה כדי שיכולו לזכות אותי על המשלוח ואז יזכו אותי על הכל .
אבל זה כרוך בעוד המתנה ועוד המתנה , ובכל אופן הלוח אם נקנה מאמזון כמוכר , כך שבמקרה של בעיה במהלך השימוש הם יטפלו בי כמו שרק הם יודעים , אך השאלה היא , האם הלוח אם יכול לגרום נזק לשאר הרכיבים במחשב .(שגם הם נקנו מאמזון כמוכר.)
·
כבר פניתי אליהם , והם הציעו לי רק לשלוח להם בדרך הכי זולה כדי שיכולו לזכות אותי על המשלוח ואז יזכו אותי על הכל .
אבל זה כרוך בעוד המתנה ועוד המתנה , ובכל אופן הלוח אם נקנה מאמזון כמוכר , כך שבמקרה של בעיה במהלך השימוש הם יטפלו בי כמו שרק הם יודעים , אך השאלה היא , האם הלוח אם יכול לגרום נזק לשאר הרכיבים במחשב .(שגם הם נקנו מאמזון כמוכר.)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אם הלוח תקין, הוא לא יכול לגרום לתקלות לשאר הרכיבים.
מכיוון שאתה באמת צריך את הלוח ואין לך סבלנות לחכות לאחר, פשוט תשתמש בו, סביר להניח שהכל יהיה בסדר.
מכיוון שאתה באמת צריך את הלוח ואין לך סבלנות לחכות לאחר, פשוט תשתמש בו, סביר להניח שהכל יהיה בסדר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
FLATFACE,
קודם כל תסביר למה אתה חושב שהוא יעשה נזק.
מעבר לזה, אתה מריץ בדיקות כאלו על כל רכיב שאתה קונה לפני שאתה משתמש בו? אני מניח שלא.
קודם כל תסביר למה אתה חושב שהוא יעשה נזק.
מעבר לזה, אתה מריץ בדיקות כאלו על כל רכיב שאתה קונה לפני שאתה משתמש בו? אני מניח שלא.
·FLATFACE כתב: כי עד שהלוח אם הזה היה במלאי ועד שקיבלנו אותו . עכשיו מה גם להחזיר גם לחכות שיגיע אליהם ועד שיזכו וגם ועד ששוב יהיה במלאי .
...
הנה למדת.
מוצר שאין במלאי וחזר בכמות של 1...2 ...
זה מוצר שהיה אצל לקוח וחזר לאמזון.
כי אני סומך עליהם שלא ימכרו מוצר פגום, לא היה לי איתם תקלות כלל. זה אמנם לא המקרה, אבל עודפי מחסן של אמזון הם כחדשים, לא להתייחס לסימן פה סימן שם. אני כן הייתי מבקש זיכוי מסוים על כך שהמוצר היה אמור להיות חדש לחלוטין.
@er551
עם כל הכבוד לשירות של אמזון וזה שאנחנו אוהבים אותם, הם סיפקו מוצר משומש תחת ההגדרה של חדש.
אוי לחנות הישראלית שהייתה עושה הזה, לא הייתה כזאת סלחנות כלפיה.
פות"ש-
אני מניח שהלוח עלה לך באזור ה160 דולר.
אני לא הייתי נשאר עם לוח משומש כאשר שילמתי על חדש, לא משנה אם הוא נקנה מאמזון, ישירות מגיגהבייט, או שאלוהים הוריד אותו אליי בדרך נס.
ולכן, האופציה הראשונה היא-
להחזיר את הלוח מאמזון, לקבל זיכוי מלא, ולרכוש לוח ממקום אחר.
Newegg מוכרים את הלוח באותו המחיר - 160דולר, ויש להם מלאי של המוצר. והמשלוח שלהם מהיר יותר בדר"כ.
לקנות בארץ ב750ש"ח את הלוח.
או לחילופין לחפש דגם אחר.
אופציה שניה-
לחבר את הלוח שקיבלת ולראות שהוא תקין ב100%. - תריץ בדיקות מאמץ ותראה שאין קריסות וכד'.
אם אתה מרוצה, פנה לאמזון ודרוש זיכוי כלשהו תמורת זה שהלוח משומש. מה גודל הזיכוי? אני לא הייתי מתפשר על פחות מ25%. וכמובן קבל בכתב שהאחריות עדיין תקפה ל3 שנים. אל תתייאש מהנציג הראשון, תפעיל עליהם לחץ בצ'אט, הם יכולים לתת פיצויים מעולים אם לוחצים מספיק.
אם הם לא מוכנים, חוזרים לאופציה א'.
עם כל הכבוד לשירות של אמזון וזה שאנחנו אוהבים אותם, הם סיפקו מוצר משומש תחת ההגדרה של חדש.
אוי לחנות הישראלית שהייתה עושה הזה, לא הייתה כזאת סלחנות כלפיה.
פות"ש-
אני מניח שהלוח עלה לך באזור ה160 דולר.
אני לא הייתי נשאר עם לוח משומש כאשר שילמתי על חדש, לא משנה אם הוא נקנה מאמזון, ישירות מגיגהבייט, או שאלוהים הוריד אותו אליי בדרך נס.
ולכן, האופציה הראשונה היא-
להחזיר את הלוח מאמזון, לקבל זיכוי מלא, ולרכוש לוח ממקום אחר.
Newegg מוכרים את הלוח באותו המחיר - 160דולר, ויש להם מלאי של המוצר. והמשלוח שלהם מהיר יותר בדר"כ.
לקנות בארץ ב750ש"ח את הלוח.
או לחילופין לחפש דגם אחר.
אופציה שניה-
לחבר את הלוח שקיבלת ולראות שהוא תקין ב100%. - תריץ בדיקות מאמץ ותראה שאין קריסות וכד'.
אם אתה מרוצה, פנה לאמזון ודרוש זיכוי כלשהו תמורת זה שהלוח משומש. מה גודל הזיכוי? אני לא הייתי מתפשר על פחות מ25%. וכמובן קבל בכתב שהאחריות עדיין תקפה ל3 שנים. אל תתייאש מהנציג הראשון, תפעיל עליהם לחץ בצ'אט, הם יכולים לתת פיצויים מעולים אם לוחצים מספיק.
אם הם לא מוכנים, חוזרים לאופציה א'.
- michaelfar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
@er557
·
שלא בצדק. עם כל הכבוד לשירות המוצלח שלהם, גם להם יש טעויות, לפעמים גדולות.
·
שלא בצדק. עם כל הכבוד לשירות המוצלח שלהם, גם להם יש טעויות, לפעמים גדולות.
·er557 כתב:כי אני סומך עליהם שלא ימכרו מוצר פגום, לא היה לי איתם תקלות כלל. זה אמנם לא המקרה, אבל עודפי מחסן של אמזון הם כחדשים, לא להתייחס לסימן פה סימן שם. אני כן הייתי מבקש זיכוי מסוים על כך שהמוצר היה אמור להיות חדש לחלוטין....
ל אמאזון אכן שירות מצויין, אבל מכאן ועד לבדיקה פונקציונלית של לוח אם המרחק רב. אם היו בודקים את הלוח היו רואים שהוא משומש.
מעבר לכך, הם לא חנות מחשבים. אין שום סיכוי שהם עושים בדיקה כלשהי ללוח אם.
לבסוף, חנות שקנית ממנה למשל באנדל של קונסולה וכמה משחקים חינם, ולא יכולה להחליף לך משחק פגום או חסר אלא להחליף לך את כל הסט או לתת זיכוי חלקי, בטח ובטח לא מתעסקת עם פתיחת מוצרים ובדיקתם.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני מאמין שאם לקוח מחזיר מוצר לאמאזון ואומר שהוא חדש, תקין ולא היה בשימוש אז הבדיקה שהם עושים היא מינימלית, לא הייתי מצפה מאיזה עובד מחסן להתחיל לעבור על מוצר כזה עם זכוכית מגדלת כדי לדעת אם הוא היה בשימוש או לא.
לא רואה סיטואציה אחרת שבה מקרה כזה יכול להתרחש, מהניסיון שלי כאמור השירות שלהם מצוין, גם של האמריקאים וגם של האירופאים.
הנה אתמול קיבלתי זיכוי מגרמניה על עכבר אלחוטי מדצמבר 2016 שהתקלקל שבוע לפני סוף האחריות, שילמתי בזמנו 42 אירו כולל משלוח ולוג'יטק הפנו אותי לחנות שממנה קניתי כדי לקבל זיכוי בגלל שהוא לא במלאי. אמאזון החזירו לי את עלות המשלוח אליהם (בערך 6 אירו) ועוד 52 אירו, אין לי מושג למה זה יותר ממה ששילמתי בזמנו (אולי השתמשתי באיזה קופון שהם מזכים גם אותו).
לא רואה סיטואציה אחרת שבה מקרה כזה יכול להתרחש, מהניסיון שלי כאמור השירות שלהם מצוין, גם של האמריקאים וגם של האירופאים.
הנה אתמול קיבלתי זיכוי מגרמניה על עכבר אלחוטי מדצמבר 2016 שהתקלקל שבוע לפני סוף האחריות, שילמתי בזמנו 42 אירו כולל משלוח ולוג'יטק הפנו אותי לחנות שממנה קניתי כדי לקבל זיכוי בגלל שהוא לא במלאי. אמאזון החזירו לי את עלות המשלוח אליהם (בערך 6 אירו) ועוד 52 אירו, אין לי מושג למה זה יותר ממה ששילמתי בזמנו (אולי השתמשתי באיזה קופון שהם מזכים גם אותו).
בפעם הראשוה שפניתי אליהם בצ'אט נאמר לי :
תחזיר נזכה.
בקשתי להעביר אותי לאחראי
הנציג אמר לי , הוא לא יוכל גם לעזור לי כי יש להם אותה מדיניות .
בסוף אחרי עוד קצת התכתבות בקשתי שבכל זאת יעביר אותי אליו והוא העביר ,
אחרי ששוב "תחזיר נזכה אמרתי להם שהם צריכים לקחת אחריות וכו' אבל חשבתי להזמין מחדש אבל לוח אם אחר ובתור פיצוי הייתי שמח לקבל משלוח מהיר ללא עלות ,בגלל שאני צריך את זה כמה שיותר מהר .
והוא
אמר לי Due to shipping policy we are unable to make any changes for international shipping
ואז But as the item is different we are unable to make any shipping changes to international shipping
פה סיימתי את השיחה ולא מצאתי בפולי את מה שטען .
ניסתי שוב :
עלה נציג שהעביר אותי למישהו אחר
גם הנצג הבא תחזיר נזכה .
וכששוב הצעתי את עניין שדרוג המשלוח בתור פיצוי :
הוא אמר שיש לו רק אפשרות אחת והיא החזרה
ואז אמרתי שאני יחזיר את הלוח אם המשומש ואזמין לוח אחר במקום .
הוא אמר : ההאפשרות לא קיימת
ואז אחרי שאמרתי לו שאני חושב זה לא אמת , הוא אמר לי
שהוא יכול להחזיר לי את עלות המשלוח חזרה אליהם בדרך הכי זולה
ואז אמר שהוא בדק את האפשרות שהצעתי עם הצוות עבור משלוח בינלאומי ואין אפשרות כזאת .
תחזיר נזכה.
בקשתי להעביר אותי לאחראי
הנציג אמר לי , הוא לא יוכל גם לעזור לי כי יש להם אותה מדיניות .
בסוף אחרי עוד קצת התכתבות בקשתי שבכל זאת יעביר אותי אליו והוא העביר ,
אחרי ששוב "תחזיר נזכה אמרתי להם שהם צריכים לקחת אחריות וכו' אבל חשבתי להזמין מחדש אבל לוח אם אחר ובתור פיצוי הייתי שמח לקבל משלוח מהיר ללא עלות ,בגלל שאני צריך את זה כמה שיותר מהר .
והוא
אמר לי Due to shipping policy we are unable to make any changes for international shipping
ואז But as the item is different we are unable to make any shipping changes to international shipping
פה סיימתי את השיחה ולא מצאתי בפולי את מה שטען .
ניסתי שוב :
עלה נציג שהעביר אותי למישהו אחר
גם הנצג הבא תחזיר נזכה .
וכששוב הצעתי את עניין שדרוג המשלוח בתור פיצוי :
הוא אמר שיש לו רק אפשרות אחת והיא החזרה
ואז אמרתי שאני יחזיר את הלוח אם המשומש ואזמין לוח אחר במקום .
הוא אמר : ההאפשרות לא קיימת
ואז אחרי שאמרתי לו שאני חושב זה לא אמת , הוא אמר לי
שהוא יכול להחזיר לי את עלות המשלוח חזרה אליהם בדרך הכי זולה
ואז אמר שהוא בדק את האפשרות שהצעתי עם הצוות עבור משלוח בינלאומי ואין אפשרות כזאת .
לאותם השואלים למה לא להחזיר עבור זיכוי ,
פשוט הבנתי מאחרים שאמזון יכולים לפצות , ונאמר לי ששידרוג המשלוח למהיר זה פיצוי בר השגה ואני ראוי לקבל אותו אפילו .
והקנייה הזאת גרמה לסוג של עוגמת נפש , מכיוון שאי אפשר עדיין להרכיב את המחשב בגלל זה.
אם זה היה מוצר שלא דחוף לנו אז ניחא , אבל זה לא המקרה.
בסוף התייאשתי מהצ'אט ושלחתי מייל ומיד ענו לי , (חלק מהתגובה שלהם):
As per your request, please place a new order for the different item which you would like to purchase and get back to us with the new order details. So, we'll check and help you with fastest shipping method
פשוט הבנתי מאחרים שאמזון יכולים לפצות , ונאמר לי ששידרוג המשלוח למהיר זה פיצוי בר השגה ואני ראוי לקבל אותו אפילו .
והקנייה הזאת גרמה לסוג של עוגמת נפש , מכיוון שאי אפשר עדיין להרכיב את המחשב בגלל זה.
אם זה היה מוצר שלא דחוף לנו אז ניחא , אבל זה לא המקרה.
בסוף התייאשתי מהצ'אט ושלחתי מייל ומיד ענו לי , (חלק מהתגובה שלהם):
As per your request, please place a new order for the different item which you would like to purchase and get back to us with the new order details. So, we'll check and help you with fastest shipping method